Nie polecam marnować kasy na kino, wiem bo niestety poszedłem z ciekawości i na własne oczy zobaczyłem. Prawdziwym fanom Stathama radzę poczekac na dobrą wstawkę na torrenty.pl, zeby ocenic tylko grę aktorską, bo film nie za dobry.
Co do samego filmu, to jak na filmik akcji to zdecydowanie za mało samej akcji: dwa wybuchy (średnio udane) i trzy walki (spoko walka z "tym wielkim" - kto widzial ten wie o co biega, inne na poziomie) no i sama jazda Audi (jazda na dwóch kolach - przegięcie), akcja z "szybą" (od razu wychwyciłem)- wielka wpadka, no i ten rower nieszczęsny jakas masakra niestety ze Stathamem w roli głównej (zjazd po poręczy - naciągane strasznie). Ogólnie autka mi sie podobaly, tylko powinno byc ich trochę wiecej ;p
No i największy minus filmu wątek milosny - żal, wspólczuje Stathamowi - napawdę nie uwierzę, że nie bylo ładniejszych Ukrainek(aktorek), no i ten "strip on the hill" - porażka. Mnie osobiście ta aktorka odpychała od tego ogladania filmu, naprawdę producenci mogli sie bardziej postarać.
Głowny wątek filmu ogólnie nawet w miarę, tylko gorzej z wykonaniem.
Ogólnie film zasługuje na kiepskie 4/10. Oczekiwałem po nim czegos wiecej i sie niestety zawiodłem. Żal mi tylko samego Stathama,ze wziął udział w takim kiczu. On był bezbłędny jak zawsze, tylko miał kitową rolę do odegrania, za co winię scenarzystę i reżysera, kóry na to pozwolił. ;p POZDRAWIAM