PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=466637}
6,9 102 tys. ocen
6,9 10 1 101821
5,1 11 krytyków
Transporter 3
powrót do forum filmu Transporter 3

taka tam efektowana sensacyjka... nic nie byloby by w tym zlego bo przeciez wiadomo po co sie oglada takie filmy (napewno nie dla ich glebi! ;) i DOBRZE! ale.. Stathama bardzo lubie i ten film tego nei zmieni z tym, ze brakuje mi charakteru jego bohatera z poprzednich czesci... nie ma tego czaru i juz nie imponuje. a co dla mnie najgorsze w tym filmie, szczegolnie jako maniaka rajdow samochodowych i pewnych serii wyscigow, to poscigi...zenujace! przyspieszone! jak ktos to okreslil 'matrixowe'... kurde ja w takim filmie oczekuje poscigow w stylu RONINA a nie w stylu bajkowego TAXI... no ale to takie moje... ogolnie bardzo przecietnie

Marx_6

aha jeszcze jedno..wiem, ze audi pewnie zaplacilo mnostwo kasy zeby jego "dziecko" bylo glwonym bohaterem.. ale zeby dac AUTOAMTYCZNA skrzynie biegow dla kierowcy, kotry, powiedzmy, potrafi robic takie rzeczy z autem i jest wogole the best... bezsens.. zawodowcy nie jezdza z autmatami z wielu powodow! niby baanal ale mnie akurat razi...

Marx_6

mi sie podobało, bardzo fajny film, a co do audi to full wersja jest i nie ma mozliwosci manuala ;P