PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=466637}
6,9 102 tys. ocen
6,9 10 1 101823
5,1 11 krytyków
Transporter 3
powrót do forum filmu Transporter 3

Z tego filmu podoba mi się tylko czarne Audi S8 (wersja niezniszczalna). A wątek "miłosny" jest po porostu żałosny jak aktorka która zagrała w tym filmie. W następny dzień po oglądnięciu nie będziecie pamiętać o czym był. Może i lepiej.

ocenił(a) film na 4
mistrz77714

Zgadzam się w 100% :/ patologia :/ najlepsze były same autka ;P

ocenił(a) film na 4
Karola

ten film to wielki śmiech na sali :D
Akcja z "grindem" BMX'em po poręczy mnie zmiażdżyła albo jazda na 2 kołach miedzy ciezarowkami :) 4/10

Sierra_WRC

no z rowerkiem to jest porażka nr 1 w filmie ;P

mistrz77714

W sumie mogli dać więcej aut, może jakieś pojedynki między koncernami, dorzucić terenówki, motocykl...na pewno byłoby ciekawiej :)

ocenił(a) film na 6
mistrz77714

Najsłabsza część ze wszystkich , aczkolwiek jako kino akcji nie było najgorzej . A główna bohaterka...no nie wiem ale ma coś elektryzującego w sobie :)

mistrz77714

to nie S8 a A8 6.0 W12

a film do dupy

ocenił(a) film na 6
mistrz77714

na pewno najgorsza ze wszystkich części, które generalnie maja tendencje do pogorszanie się Wątek miłosny mi się kompletnie w tym filmie nie podobał... A reszta jak na film akcji tez tak przeciętnie. Ale daje 6 bo lubię tego aktora. Czkam na crank 2 i brazilian job

sonar0007

znalazłem wpadkę.

gdy Frank wyskakuje z fabryki po ślizgu na BMXie wpada do Audi i wybija w nim boczną szybę, a później nad przepaścią gdzie wypadł Mercedes ta rozbite szybę otwiera jakby nigdy nic ;]

gurden

to nie wpadka... nie znasz się :P to przeciez specjalna wersja A8 która przejeżdza przez ściany i odbudowuje sama szybe po awarii... dziala również po utopieniu... trzeba tylko pare kabelków ze sobą sprzężyc i gotowe... potrafi również przy 160 km/h tańczyc na drodze między ciężarówkami

ocenił(a) film na 1
mistrz77714

Film totalnym dnem... dosłownie zasnąłem po 20 minutach filmu... sam fakt na początku filmu, że samochód wjeżdża przez ścianę do wnętrza domu jest totalnie irytujące. Reżyser po prostu miał bujną wyobraźnię.