Z tego filmu podoba mi się tylko czarne Audi S8 (wersja niezniszczalna). A wątek "miłosny" jest po porostu żałosny jak aktorka która zagrała w tym filmie. W następny dzień po oglądnięciu nie będziecie pamiętać o czym był. Może i lepiej.
ten film to wielki śmiech na sali :D
Akcja z "grindem" BMX'em po poręczy mnie zmiażdżyła albo jazda na 2 kołach miedzy ciezarowkami :) 4/10
W sumie mogli dać więcej aut, może jakieś pojedynki między koncernami, dorzucić terenówki, motocykl...na pewno byłoby ciekawiej :)
Najsłabsza część ze wszystkich , aczkolwiek jako kino akcji nie było najgorzej . A główna bohaterka...no nie wiem ale ma coś elektryzującego w sobie :)
na pewno najgorsza ze wszystkich części, które generalnie maja tendencje do pogorszanie się Wątek miłosny mi się kompletnie w tym filmie nie podobał... A reszta jak na film akcji tez tak przeciętnie. Ale daje 6 bo lubię tego aktora. Czkam na crank 2 i brazilian job
znalazłem wpadkę.
gdy Frank wyskakuje z fabryki po ślizgu na BMXie wpada do Audi i wybija w nim boczną szybę, a później nad przepaścią gdzie wypadł Mercedes ta rozbite szybę otwiera jakby nigdy nic ;]
to nie wpadka... nie znasz się :P to przeciez specjalna wersja A8 która przejeżdza przez ściany i odbudowuje sama szybe po awarii... dziala również po utopieniu... trzeba tylko pare kabelków ze sobą sprzężyc i gotowe... potrafi również przy 160 km/h tańczyc na drodze między ciężarówkami