Patrzac na oceny tego i podobnych gniotow, ktore są oceniane na rowni z wielkimi dziełami (ten film uzyskal ocene: bardzo dobry), coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, że polowa osob odwiedzajacych filmweb to banda glupkow nie znajacych sie na prawdziwym kinie. Jesli uwazasz, ze film jest bardzo dobry- nie komentuj!
Tylko nie wiem czemu, ma tak wysoka ocenę, mnie ten film cholernie znudził, tyle mi się podobał ze miał parę śmiesznych scen, ale i tak nie polecam. 4/10 na wyższą ocenę nie zasługuje.
banda głupków...daj spokój. Lepiej, żeby im się ten film podobał, niż te wszystkie super nowości, Ste Up i reszta durnych filmów dla nastolatków ze świetną muzyką 50 centów i innych pseudomuzyków. Znam się na kinie, a mimo tego film mi się podobał. W niedzielne popołudnia, od filmu z lat 80 zbyt dużo nie wymagam. Można oglądnąć, jak się komu nudzi.
ten film ma specyficzny klimat i humor ktory nie jest podany na tacy i nie skacze ci prosto w leb jak te durne komedie american pie gdzie ktos komus nasika na glowe i ludzie sie smieja,
No dokładnie. Mnie się też w miarę podobał, choć obejrzałem w wersji z lektorem i może dlatego część żartów wydała mi się nieśmieszna. Aczkolwiek lekka komedyjka z lat 80. w całkiem przyzwoitym wykonaniu. 6,4/10.