Z 582 filmów jakie oceniłem dałem tylko jedną ocenę 1/10 i to właśnie jest film TRUMNA
Bratnio duszo ja obejrzałem już 966 filmów i to również jest ten jedyny, który dostał ode mnie 1 :)
Obejrzenie dużej ilości horrorów nie ma tak dużego wpływu na umiejętność oceniania jak wiedza potrzebna do zrozumienia obrazu który się ogląda Ocena Trumny na 1 paradoksalnie jest oceną poziomu intelektualnego oceniającego i jako taka nie przedstawia żadnej wartości świadczącej o poziomie filmu tylko o guście Opinie osób dających takiemu filmowi co najmniej 4 można brać pod uwagę Osoby oceniające generalnie filmy na 1 nie potrafią sensownie oceniać niczego Filmy jedynkowe w rzeczywistości to rzadki przypadek w kinematografii na Webie jak widać to norma
Taką skalę sobie obrałem, film trumna na dzień dzisiejszy jest jednym z dwóch którym dałem jedynkę. Mój powód dla którego tak oceniłem tę produkcję? Prosty, film miał nie ciekawą, nudną fabułe, był źle, amatorsko zrobiony + nie straszył ani trochę, najgorszy horror jaki miałem okazje zobaczyć w swoim życiu. ;)