Postaram sie krótko i na temat. Moim zdaniem film jest całkiem niezły, piękne widoki, fajna tematyka (choć zwyczajna: znajomi, w tym przypadku ludzie którzy poznali sie właśnie na tej wyprawie, wyjazd i oczywiscie nagly zwrot akcji). Gra aktorska ujdzie ; p Czytając o tym filmie zauważyłam, że ludzie porównuja go z "Hostel", może i mają ciut racji, ale prosze Was, w tym filmie było tylko pokazane (mały spojler) jak doktor pozbawia jedną dziewczyne wnętrzności, a w "Hostel" było o wiele więcej makabrycznych scen. Bałam się, że znów bd trzeba oglądac flaki i hektolitry krwi (ileż można), a tu nie było tego wiele. W dzisiejszych produkcjach jest tego aż nad to, a tu zostało to okrojone do minimum. SPOJLER: jesli złożycie sb wszystkie końcówki horrorów lub thillerów to zauważyć można, że przezywa tylko główny bohater bądź nikt. W tym filmie przezyły 3, co mnie zaskoczyło, bo spodziewałam się, że to Alex pozostanie przy życiu do końca. Lubie filmy tego pokroju, daję temu filmowi 7/10. Polecam, jeśli ktoś lubi tematyki przyjaciół na wakacjach. Pozdrawiam. ; ))