PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=231793}
5,3 13 tys. ocen
5,3 10 1 12987
4,2 9 krytyków
Turistas
powrót do forum filmu Turistas

Film jest połączeniem piły i takich filmów jak Topór i teksańska masakra dla fanów tak zwanych jatek gzie jest dużo krwi i ludzkich organów film nie podobał mi się kompletnie,ale napewno znajdzie swych zwolenników szczególnie w młodszej grupie odbiorców.Osoby starsze i bardziej doświadczone nie wyciągną z tego filmu na pewno żadnego przesłania czy konkluzji.Daje 4 na 10 ale to i tak za wysoko.

ocenił(a) film na 4
Tadex

zgadzam sie , bo film ogólnie zapowiadał się jakoś,jednak im głebiej wlas i to dosłownie to było gorzej. sceny z wyciaganiem narządów mimo wszystko jakieś takie słabe i koncówka , która jest tragiczna. wszystko bardzo przewidywalne. jedyne, co jest ładne to krajobrazy i zdjęcia w wodzie

ocenił(a) film na 3
stefaniusz

chyba nie wiesz, co mówisz. To niczego nie było połączenie, a by zrobić jatkę, to też trzeba się na myśleć. Nawet ładnych efektów tu jak na lekarstwo... kilka scen znośnych... fabuła żadna. Ja interesuję się horrorem, ale tym nie za bardzo. A to, że młody jestem nie znaczy, że nie oglądam innych filmów ;p nie szufladkuj tak kolego, bo i ambitne kino dobrze znam ;)