PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570451}

Twierdza brzeska

Brestskaya krepost
2010
6,6 1,3 tys. ocen
6,6 10 1 1291
Twierdza brzeska
powrót do forum filmu Twierdza brzeska

4/10

ocenił(a) film na 4

Michnik, Jaruzelski, Kiszczak, Kwaśniewski i Wałęsa pewnie ze łzami w oczach oglądają ten
film ;-) Kogoś pominąłem?;-)

adiman

tuska, komorowskiego i putina :)

ocenił(a) film na 6
loc_dog

Jakim trzeba być kretynem, żeby nawet na portalu o filmach pisać o śmierdzącej, polskiej polityce? Zidiocenie niektórych partyjnych przygłupów osiąga już szczyty. I to niezależnie od tego, czy popierają PiS, PO, SLD, PSL, czy jakąś inną bandę idiotów. Jedna, wielka zgraja śliniących się zombie. Obrzydlistwo, wstyd i hańba.

ocenił(a) film na 7
maxaue

Dlatego nie chodzę na żadne wybory bo takowych NIEMA .
Tylko nie wiem czemu zawsze w komentarzach do filmów Rosyjskich muszą pojawić się jakieś brednie polityczne ???

ocenił(a) film na 4
blysk_2

Jaruzelski to "kujbyszewiak" wiec film na pewno mu sie podobal i zadne to brednie,, tylko fakty ;-)

użytkownik usunięty
blysk_2

Co powiedziałbyś dziadowi i pradziadowi walczącemu o Ojczyznę na pytanie: "Dlaczego nie idziesz na wybory? Ja za wolną Polskę oddawałem życie a Tobie nawet głosować się nie chcę!"
Ja wstydziłbym się spojrzeć naszym poległy bohaterom prosto w oczy. Dlatego chodzę na wybory choć wiem, że i tak w sejmie będą komuchy a teraz kolorowi jak Biedroń :/

ocenił(a) film na 7

Ja nie chodząc daję do zrozumienia że nie wybiera żadnego z nich !
a co do komuchów u władzy to mi się śmiać chcę jak czytam takie bzdury :P
Natomiast jeżeli chodzi o biedronia i innych mu podobnych dziwolągów to ręce opadają nasz sejm schodzi coraz bardziej na psy :(

użytkownik usunięty
blysk_2

Wnioskuje, że masz gdzieś kto będzie nami rządził o_0
Zle zrozumiałeś co do komuchów. Chodziło mi, że komuchy kiedyś były u władzy a teraz choć mamy rząd POpaprańców to czerwoni dalej są w sejmie pod postacią np: SLD
Biedroń poszedł do sejmu bo mu ciąży prokurator za aferę z policjantem z 11.11.10r podczas blokowania Marszu Niepodległości

Ten komentarz jest nie na temat filmu więc przepraszam za OT.

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i pomyślnego Nowego Roku 2012 :]

ocenił(a) film na 7
maxaue

Podpisuję się pod tym co napisałeś rękami i nogami... Film filmem. .. Czy prawdziwy? Czy na podstawie prawdy? To już inna historia. Co tu ma polityka? To jest tylko film a TU jest miejsce by o filmach wymieniać się opiniami, spostrzeżeniami itp... a nie wywlekać Jaruzelskich czy innych zasrańców, dorobkiewiczów i kłamców z obojętnie jakiej partii... Wszyscy bez wyjątku są na prawdę tacy sami i tak samo omamiają ludzi...

ocenił(a) film na 8
adiman

Zgadzam się z założycielem tego wątku i mój plus za trafność wypowiedzi.Do tej listy można by dopisać jeszcze wiele,wiele nazwisk,ale nie chce jątrzyć .Podejrzewam,że chyba Panu Wałęsie by się to chyba najbardziej podobało z wymienionej piątki.

adiman

Sikorskiemu, Kaczyńskim, Macierewiczowi, Oleksemu, Tuskowi, Millerowi, Pawlakowi i wszystkim innym k..wom, a także cyklistom i klechom.

adiman

bliźniaków z filmu "o dwóch takich co ukradli księżyc", i połowy członków sekty zwanej KK

ocenił(a) film na 9
adiman

Co za komentarz....Widać że nie znasz się na filmach...tylko czytasz gazety typu "Polityka"

grindz0ne83

A co jest baranie złego w "Polityce" ?

ocenił(a) film na 9
Iselor

Jestem baranem a ty owcą...wszystko i na temat...;-)

adiman

Brawo...