Pomysł nienowy , ale okey, nic w tym złego. Realizacja słaba, dialogi kiepskie, sceny nieśmieszne. Postacie nijakie.
Scena nad urwiskiem i "grzebanie" w tyłkach - poniżej poziomu podłogi.
Plus: Pani Sweney (gł.aktorka) jest ładna i ma ładny biust.
To chociażby za ten ostatni "plus" mogłeś dać trochę wyższą ocenę bo Sydney zawsze kradnie całe show i nawet jak film zły to patrzenie na nią w jakimś stopniu to rekompensuje :)
ano, to taki film, na który fajnie popatrzeć, ale trudno go obejrzeć...ja nie dotrwałem do końca...szkoda czasu na słabe filmy
Właśnie, ona jest słodka i już samo jej oglądanie sprawia że film staje się przyjemny w odbiorze ;).
Ty chyba nie widziałeś filmu który zasługuje na 1..., szkoda ze tacy jak Ty obniżają oceny filmów
No, chyba nie widział, skoro dunkierkę ocenił na 1. No toś nie tak. A jakiegoś sensownego i zbiorczo inteligentnego komentarza nie widziałem. Dopiero zaczynam się przyglądać społecznej warstwie tego portalu, ale może rzeczywiście, nie jest to dobre, i prawdą jest to co się o tym portalu mówi. Czas pokaże.
Tu jest więcej "speców" od filmów niż na całym świecie łącznie. Znają się na wszystkim: fabuła, choreografia, muzyka, efekty specjalne, dialogi, dobór aktorów. Aż strach pomyśleć jakby siły zebrali, to by Hollywood małym palcem załatwili a i Bollywood by też ze strachu się zesrało. Sami "pro spece" stawiający jedynki z marszu i potrafiący jedynie narzekać na wszystko.
Głównym i jedynym kryterium mojej oceny jestem ja sam a raczej mój gust. Moja ocena to moja ocena i co komu do tego ?
Niektórym tylko filmom daje więcej bo chce podbić ich gólną ocenę gdyż uważam, że mają trochę zaniżoną (moim zadaniem). Ale ogólnie to nie ma znaczenia. Co do portalu - czasem napisze tu w paru zdaniach (dosłownie ) co myślę na temat danego filmu.
TO KOMEDIA ROMATYCZNA. I jak na dokładnie ten gatunek filmowy jest to 10 / 10. Jeśli ktoś nie lubi komedii romantycznych po co oglądać i potem te filmy oceniać bo nie są w naszym guście?
A mnie razi tak wyszukany komentarz z końcówką: "Pani Sweney jest ladna i ma ładny biust" I co ten komentarz ma wnieść do filmu? A jakby miala maly biust to już byś nie napisał?