PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10035603}

Tylko nie ty

Anyone But You
2023
5,8 37 tys. ocen
5,8 10 1 37245
5,2 34 krytyków
Tylko nie ty
powrót do forum filmu Tylko nie ty

Pomysł nienowy , ale okey, nic w tym złego. Realizacja słaba, dialogi kiepskie, sceny nieśmieszne. Postacie nijakie.
Scena nad urwiskiem i "grzebanie" w tyłkach - poniżej poziomu podłogi.
Plus: Pani Sweney (gł.aktorka) jest ładna i ma ładny biust.

ocenił(a) film na 7
maciek79

To chociażby za ten ostatni "plus" mogłeś dać trochę wyższą ocenę bo Sydney zawsze kradnie całe show i nawet jak film zły to patrzenie na nią w jakimś stopniu to rekompensuje :)

ocenił(a) film na 1
Nowy2000

Wiesz, może masz rację. Faktycznie dziewczyna jest ładniutka.

Nowy2000

ano, to taki film, na który fajnie popatrzeć, ale trudno go obejrzeć...ja nie dotrwałem do końca...szkoda czasu na słabe filmy

ocenił(a) film na 7
Nowy2000

Właśnie, ona jest słodka i już samo jej oglądanie sprawia że film staje się przyjemny w odbiorze ;).

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
maciek79

Ty chyba nie widziałeś filmu który zasługuje na 1..., szkoda ze tacy jak Ty obniżają oceny filmów

ocenił(a) film na 1
allan78

Dziękuję za rzeczowy komentarz

allan78

No, chyba nie widział, skoro dunkierkę ocenił na 1. No toś nie tak. A jakiegoś sensownego i zbiorczo inteligentnego komentarza nie widziałem. Dopiero zaczynam się przyglądać społecznej warstwie tego portalu, ale może rzeczywiście, nie jest to dobre, i prawdą jest to co się o tym portalu mówi. Czas pokaże.

ocenił(a) film na 6
Maciej_Art

Tu jest więcej "speców" od filmów niż na całym świecie łącznie. Znają się na wszystkim: fabuła, choreografia, muzyka, efekty specjalne, dialogi, dobór aktorów. Aż strach pomyśleć jakby siły zebrali, to by Hollywood małym palcem załatwili a i Bollywood by też ze strachu się zesrało. Sami "pro spece" stawiający jedynki z marszu i potrafiący jedynie narzekać na wszystko.

ocenił(a) film na 1
Maciej_Art

Głównym i jedynym kryterium mojej oceny jestem ja sam a raczej mój gust. Moja ocena to moja ocena i co komu do tego ?

ocenił(a) film na 1
maciek79

Niektórym tylko filmom daje więcej bo chce podbić ich gólną ocenę gdyż uważam, że mają trochę zaniżoną (moim zadaniem). Ale ogólnie to nie ma znaczenia. Co do portalu - czasem napisze tu w paru zdaniach (dosłownie ) co myślę na temat danego filmu.

ocenił(a) film na 3
maciek79

Chyba jestem z innej epoki, ale ten film to taki syf że aż oczy bolą.

ocenił(a) film na 10
maciek79

TO KOMEDIA ROMATYCZNA. I jak na dokładnie ten gatunek filmowy jest to 10 / 10. Jeśli ktoś nie lubi komedii romantycznych po co oglądać i potem te filmy oceniać bo nie są w naszym guście?

maciek79

Były chociaż cycki Sweaney?

maciek79

A mnie razi tak wyszukany komentarz z końcówką: "Pani Sweney jest ladna i ma ładny biust" I co ten komentarz ma wnieść do filmu? A jakby miala maly biust to już byś nie napisał?

zapala221

Jej cycki akurat sporo wnoszą, nie wiesz

maciek79

Jak można dać 1 skoro stan cycuszkow Sydney wunosi 2 sztuki, czyli ewidentnie na minimum 2 ten film jednak zasługuje