PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331270}
6,9 47 tys. ocen
6,9 10 1 47324
5,2 18 krytyków
U Pana Boga w ogródku
powrót do forum filmu U Pana Boga w ogródku

Cóż to za świetny film. Uśmiałem się po pachy. Totalne 10/10. Polecam wszystkim, co mają zbyt dużo wolnego czasu.... Ogólnie, jedna wielka ch***jnia. Film prawie w ogóle nie śmieszny. Tylko utwierdziłem się że chyba już nigdy nie pójdę na jakikolwiek polski film..... Prawda, ale bolesna - Polacy nie umieją kręcić filmów z klasą....... Najlepszy jednak był sponsor tego dzieła... woda Kazimierska.... Bez komentarza.

Perkoz_3

To prawda, film był beznadziejny a sponsor tego " dzieła" jeszcze gorszy, tak sie składa że pracowałem dla wody Kazimierska i wiem co to za badziewie

ocenił(a) film na 1
janrogowski

Tak zgadzam sie, film jest tragiczny, nic sie w nim ciekawego nie dzieje, prawie bez smiesznych scen.
a co do tej wody to co wy chcecie? na pewno jest lepsza niz taka kropla beskidu albo zywiec zdroj. Te dwie wody sa chyba najgorsze na polskim rynku ale za to najbardziej rozleklamowane, a wiec moral jest taki ze im mniej znana jest woda tym zapewne bedzie lepsza.

Perkoz_3

Tylko Muszynianka! :)))

P.S. filmu jeszcze nie widziałem, ale pierwsza część byla świetna - jedna z najlepszych komedii ostatnich lat
(a nie tylko wartość komediowe zawiera!), więc sporo po nim oczekuję :P

ocenił(a) film na 10
Mac_Abra

Przepraszam, ale czy trafiłem na spotkanie Grupy Leczenia Kompleksów wśród byłych pracowników fabryk wód mineralnych?