i nie tylko Tara Reid ale i Rebecca Gayheart z "krzyku 2", ziom z "Tajemnnic Smolwil" czy jakos tak :), Josh z "jeziora marzen" i ruda z "ostatnich wakacjii" i na dodatek freddy cruger [!!] ...a i jeszcze Jared Leto, jako jedyny nie kojarzy mi sie z rola w glupim teen movie :)
i ja dopiero wczoaj to wdizialem heheh
ogolnie film glupi jak but, ale w koncu to slasher i to ten z nowej fali lat 90. to zabawne ze "krzyk", ktory byl czyms pomiedzy parodia i holdem dla starszych slasherow, zapoczatkowal lawine nieco bardziej powaznych filmow, przepolnionych tym, co "krzyk" staral sie parodiowac...
["koszmar minionego lata" , Urabn legend" czy "walentynki"]
no coz, ale ten film mimo tego ze nie straszy, oglada sie bardzo przyjemnie i nie nudzi, po porstu dobry slasher. glupi bohaterowie, i wiele glupich sytuacji ale mamy tez akcent koomiczny [muzyka z "jeziora marzen" w samochodzie :)] kilka naprawde dobrych morderczych pomyslow, tylko ze malo krwi... ale ogolnie za czasow jak mialem nascie lat i jaralem sie "koszmarem.... lata" pewenie baaardzo by mi sie pododbal. napweno wczoraj calkiem dobrze sie bawilem, ale straszne to to nie bylo.
7/10