PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38575}
7,2 157 tys. ocen
7,2 10 1 157165
5,8 20 krytyków
Underworld
powrót do forum filmu Underworld

Chyba jeden z lepszych filmów, którego bohaterami są wampiry. Sądzę również, że jest to chyba najlepsza część z całej trylogii (?). Odpowiednio mroczny:P No i muzyka wspaniała oczywiście:)

ocenił(a) film na 10
novocaina

Dla mnie to jest NAJLEPSZY film o wampirach jaki kiedykolwiek widziałam. Kocham takie mroczne klimaty. Ogółem film świetny - 9/10

ocenił(a) film na 10
xAvelinx

Mi także się podobał. Miał jakąś fabułe nawet całkiem logiczną. Niepotrzebnie nakręcili kolejne częsci bo one są juz znacznie gorsze. Dla mnie w filmie fabuła musi trzymać się kupy i byc uzupełniona scenami akcji. Tutaj tak włąśnie było.

ocenił(a) film na 6
dardfazer

Nie chcę się z wami sprzeczać tylko wyrażam swoje zdanie. Ten film był beznadziejny i nie mogłam na nim wytrzymać bo tak wiało nudą. Raz omal nie zasnęłam..

ocenił(a) film na 9
SelenaS

To dlatego masz imie głównej bohaterki w nicku? :D
żartuje, oczywiście. szanuje twoje zdanie
mi się film podobał. ścieżka dźwiękowa wymiata. fabuła nwet nawet, ale fakty zaczynają im się mocno sypać w 3 części. Pierwsze dwie rewelacja.
Pomijając ciamajde-węgorza (czyt ulubieńca Seleny) -.-

novocaina

Najlepsza część z serii. Bardzo mi się podobał :>
8/10

ocenił(a) film na 9
novocaina

film mi się bardzo podobał. raziła mnie tylko szybkostrzelność pistoletów Seleny ;]

ocenił(a) film na 10
adamycio

Rewelacyjny ten film !
Fabuła świetna, dobrze zrealizowano ten film. Aż chciałabym się przyjrzeć wszystkim szczegółom z dokładnością, chodzi mi o miejsca akcji. ;']

justyska76

Tak, zgadzam się. Jeden z najlepszych filmów, jakie miałam okazje oglądać. Oczywiście jeśli chodzi o tą tematykę.
Fabuła jest bardzo dobra. Daje 8/10.

ocenił(a) film na 8
novocaina

zgoda...film rewelacyjny...efekty specjalne.widać że tworzony z pasją.chcieli hit stworzyć i stworzyli.

ocenił(a) film na 5
novocaina

Kurcze a mnie jakoś te filmy nie urzekły, nie potrafie wyłapać żadnego
klimatu w tych produkcjach. Oglądałem w kolejności 3, 1, 2 co jak się
okazało miało sens ;)
Jednym słowem wszystko fajnie pięknie ale brakuję mi tego 'czegoś'. Do
niczego się przyczepic nie moge, ale też nic mnie nie urzekło. Z tego typu
klimatów zdecydowanie wolę dwie pierwszę części Blade'a ( Na 'Trójcy'
cierpiałem ;) ). To są filmy którę z checią obejżę po raz kolejny, bo do
Underworlda już raczej nie wrócę ;)

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
sephiroth_4

film bardzo dobry jeden z najlepszych o wampirach.pokazyje wojne miedzy wampirami a wilkołakami a ludzie tak naprawde sie nie licza i sa nieistotni. przełamuje standard walki ludzi(jakiś super pogromca) z wampirami(mięso armatnie).

ocenił(a) film na 7
helsinger

Mi również podobał się film :) jednak scena gdy Selene przecina głowa Viktora i ta odpada jest wg mnie komiczna i powinni to jakoś inaczej zrobić ;p

użytkownik usunięty
Monikaaa_2

Beznadziejny film z kiepska fabula jedynie Beckinsale ratuje tego gniota dobre filmy o wampirach to wywiad z wampirem i dracula Coppoli na tego gniota underworld szkoda w ogole czasu, zaluje ze ogladalem i bardzo nie polecam, ode mnie dostaje 3/10