PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38575}
7,2 157 tys. ocen
7,2 10 1 157165
5,8 20 krytyków
Underworld
powrót do forum filmu Underworld

hejka.. mam pytanie. czy na ktoryms zdjeciu w galerii, czy na tapecie lub plakacie znajduje sie Wentworth Miller>? bo ja patrzac na nie, nie zauwazylam go... moze tak zostal zmieniony? jezli jest to bardzo btym prosila, abyscie napisali na jakiej fotce jest ten aktor.. a i jeszcze mam pytanko.. czy znacie moze jakis program do brania fotek w czasie ogladania filmu? tzn taki, ze jak sie oglada film to mozna dzieki niemu skopiowac fotki z poszczegolnych ujec filmu> z gory dzieki za odpowiedz.. papa

Kamiska000

też go nie zauważyłam. ale możesz się "napatrzeć" :) tu:
http://www.wentworthmiller.ch/Video/underworld.swf

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Liriel_

No rola życia nie ma co. Nic dziwnego że nikt go nie zapamietał. totalny epizod

ocenił(a) film na 9
Kamiska000

hehehe oglądałam ten film tyle razy ale jego nie skojarzyłam to napewno dlatego, że w Underworld ma takie jakieś śmieszne włosy, poprawka wogóle ma dłuższe włosy

Kamiska000

ożesz. tyle razy oglądałam Underworlda i nigdy nie zwróciłam uwagi na rolę Wenta ^^
niby niewielka rola, ale zawsze coś ;)

Kamiska000

hihi... coz, on glownie kojarzy sie wszytskim z rolą Michaela w PRISON BREAK... a zreszta pewnie ogladaliscie UNDERWORLD przed premiera PB, wiec nawet nie patrzyliscie na niego... hihi... dzieki za wszytskie odpowiedzi... papa =)

ocenił(a) film na 2
Kamiska000

za to ja od razu wywęszyłem tego amatora - patrze na jego facjate i mowie: to ten kaszalot z prajzon brejka - a cały film naprawdę chyba kręcony przez
przedszkolaka. 1 plus - Kate Beckinsale - niewiele jest ładnych angielskich aktorek. Jednak tylko uroda bo o wysiłku w wykreowanie roli nawet nie może być mowy