PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38575}
7,2 157 tys. ocen
7,2 10 1 157165
5,8 20 krytyków
Underworld
powrót do forum filmu Underworld

Jestem artystą. Cenię sobie wyczucie klimatu i muszę przyznać że jestem pod wrażeniem.
Nie zawsze, nie wszędzie, ale ogólnie czuję że osoby pracujące nad tym filmem dobrze wiedziały co chcą pokazać.
Może czasem kasy brakło na lepsze "błyski", ale to nie to co "Dzień niepodległości" gdzie kasy była masa tyle że scenariusz i wykonanie to masakra dla szarych komórek:)))

Choć artystą nie jestem, to ten klimat też mi się udzielił. Film boski, boska Selene.

użytkownik usunięty
PIESHOL

No nie?
Po prostu właściwa osoba na właściwym miejscu.
I nie potrzebuje siliconowych balonów na pół ekranu żeby żeby być 300% kobietą:) Pełny szacunek.

Absolutna racja. Jej rolę uważam za jeszcze kapitalniejszą aniżeli cały film. Jeśli Selene, w ogóle Kate zrobiła na Tobie tak pozytywne wrażenie, to proponuje wskoczyć na będące w tracie rozwoju, ale łaknące nowych współfanów forum poświęcone w całości Kate Beckinsale, tudzież filmom z Jej udziałem ;-)
www.kbeckinsale.fora.pl Serdecznie zapraszam

użytkownik usunięty
PIESHOL

Dzięki za info, na pewno mnie tam zobaczysz:)
Na Filmweb jak widzę tylko o "nowościach" można porozmawiać...
I to z "nie powiem kim":)
Do przeczytania, jeszcze raz dzięki.

Efekty specjalne nie muszą być rewelacyjne, jeśli film jest rewelacyjny. A ten jest. Podpisuję się pod tym, że film ma klimat.

ocenił(a) film na 8

zgadzam sie
klimat wbija w podloge. bardzo podoba mi sie ta scena, kiedy prowadza zwiazana selene i te wampirzyce siedza na tych starych wyblaklych sofach i ja obcinaja, klimat tej chaty, brud swoistego underworldu.
wszystko zrozumiale, choc trzeba troche wyterzyc pasztete, zeby zrozumiec wszystkie detale
no i selene... :*