Lepiej zaapelować, żeby banowali pOkEmOnY :D Można w końcu podać fałszywy wiek. Chociaż... nie sądzę, by było wiele dzieci poniżej 13 roku życia, które by tu potrafiły coś sensownego napisać. Sama byłam w tym wieku (tj. 13 lat) strasznie głupia*. Chyba byłabym skłonna poprzeć ten postulat, jeśli chodzi o forum Filmwebu.
*na wszelki wypadek zaznaczę, że to było raczej dawno ;P
Bez przesady nie każda 13 latka jest kompletnie tępa i niezdolan do wyrażenia jakiejś normlanej opini. Nie można osądzać kogoś po wieku, chociaż dość często taki osąd jest zgodny z prawdą.
A co do pokemonów to popieram, powinno się takich jak najszybciej wywalać. Zresztą jak widze takie pismo i takie "mądre" wypowiedzi, które oczywiście każdego strasznie obchodzą (no bo jak moglibyśmy przeżyć bez wiedzy, że jest to twój ulubiony film, może podasz nam jeszcze kolejne pozycje na liści filmów, ktróre tak lubisz. Ahh no i nie zapomnij napisać o tych, których nie lubisz), to mnie po prostu szlag trafia...
Jeszcze, żeby na coś takiego temat zakładać. Jest tu już przecież mnóstwo tematów, w których ludzie piszą swoje opinie o filmie, to nie można było tam dopisać?
pIszĘ w TEN SpoSób bo tO wG mNie jesT cOOl i dziĘki temU jA jesteM cOOl, a nIe znAM iNnyCH spOsobÓw na bYcie cOOl.
Kurcze, ciężko się piszę po pokemonowemu :]
Nie widziałaś nigdy jak ktoś tak pisze, czy nie wiedziałaś jak to się nazywa, a może chodzi ci o coś jeszcze innego? ;p
Ani nie widziałam jak ktoś tak pisze, ani że to się tak nazywa, a nawet, że taki styl jak "pokemonowy" wogóle istnieje!