Mimo, że uwielbiam Kate Beckinsale to film mi sie nie podobał. Obejrzałam go w zasadzie tylko dla niej, ale muszę powiedzieć, że męczyłam się przy nim strasznie. Jeśli ktoś lubi filmy mroczne, ciemne, gdzie występują wilkołaki, wampiry, itp. to Underworld może mu się spodobać. Mnie natomiast film momentami odrzucał i zniesmaczał. Polecam tylko dla fanów gatunku.
Ja lubię mroczne i ciemne, ale niestety nie bardzo w stylu Underworld. Film nie jest zły, ale...faktycznie trochę męczący.
Ja nie przepadam za takimi filmami ale spodobał mi się on bardzo.
Cz. II tego filmu też niczego sobie. Teraz czekam na trzecią odsłonę :) Zobaczymy co to będzie.
W Underworld I fajne zwroty akcji były i to mi się spodobało bardzo.
Ja tam lubię takie mroczne filmy ;p
Ale nie zgadzam się co do 2... Jak dla mnie to film kompletnie bez pomysłu, tylko się biją bez przerwy. Nudny. Oczekiwałam czegoś lepszego... Ucieszyłam się więc gdy się dowiedziałam, że 3 nie będzie kontynuacją przygód Seleny, tylko... Powrotem do przeszłości ;]. No cóż, jak dla mnie zapowiada się interesująco, zdecydowanie lepiej niż 2... I mam nadzieje, że będzie lepiej... Szkoda tylko, że nie będzie Seleny, ale za to będzie Lucian i Kraven, których bardzo brakowało mi w 2 ;]