PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38575}
7,2 157 tys. ocen
7,2 10 1 157164
5,8 20 krytyków
Underworld
powrót do forum filmu Underworld

jak w temacie. Film jest swietny, do tego gra w nim Kate Backinsale :D:D. Gicior

użytkownik usunięty
arsenallfan

Fim dobry ale nienadzwyczajny.Nie widziałem zbyt wiele filmów o wampirach ale wydaje mi sie że taki Blade (pierwsza część) jest o wiele ciekawszy.Jest bardziej że tak powiem przekonywujący wciągający.Nie mówie już o "Wywiadzie z wampirem" bo to jest jednak już inny rodzaj kina i nie można tych filmów porównywać.Ale trzeba przyznać że Underwold ma nezły klimat.Szkoda że film nie był jeszcze bardziej mroczniejszy i nie było w nim tak charakterystycznej postaci jak np Blade albo Frost z Blade I.

ocenił(a) film na 8

Gówno prawda!!!! Rzędzą wszystkie części Bleada a underworld to porażka a nie film!!!

kubas_2

blade jest fejny zgadzam sięale , czy nie uważasz że w 2 części przesadzili troche z efektami, w rezultacie wyszła im dobra gra wideo.
Underworld jest najelepszy w swoim rodzaju i czekam z niecierpliwością na 2 część.

kubas_2

Fakt Blade jest fajny ale żeby od razu wszystkie trzy części. Druga częś ma za wiele efektów specjalnych i to jeszcze zrobionych w słabym stylu, w efekcie wyszła im dobra gra video a nie film. co do trójki nie mam zastrzeżeń
Underworld wedłóg mnoie rządzi w swojej temetyce.

użytkownik usunięty
szczurek_vip

Według mnie jeśli chodzi o wampiry o najlepszy jest Blade I.Dwójka też mi sie podobała chociaż miała już zupełnie inny klimat,ale za to humorek był fajny.Underwold jest fajny ale za ma za słaby według mnie klimat.Troche tak przynudza.Nie chodzi o to że ma być cały czas akcjaale jednak ten klimat wampiów w pierwszym Blade był chyba wyrazistrzy.A tam ta babka w lateksie była taka jakaś naciągana,sztuczna.Taka ściąga z Matrixa.Za to Blade 3 to już zupełna szmata.Tam nie było w ogóle fabuły.Przypomniało mi to seqel nowych gier wideo.Czyli nowe postacie nowe bronie nowe efekty i nic poza tym.NUDA