PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38575}
7,2 157 tys. ocen
7,2 10 1 157164
5,8 20 krytyków
Underworld
powrót do forum filmu Underworld

Kolejny głupi film. Dzisiaj wystarczą efekty specjalne i stworzenie odpowiedniego nastroju aby film się podobał, ale ja chciałbym chociaż odrobinę treści w filmie, bo to sprawia że film zostaje w pamięci na długo i staje się wielkim dziełem.

ocenił(a) film na 10
szarak

To albo się nie znasz albo poprostu nie oglądałeś tego filmu :P treści to twój temat nie ma :)

Foris

To powiedz mi jakie jest przesłanie tego filmu? Co sprawia, że jest lepszy od innych? Ja nic takiego nie zauważam, więc nie widzę sensu oglądania tego filmu.

szarak

I jescze sprostuję, że film widziałem. "więc nie widzę sensu oglądania tego filmu" miało znaczyć, że nie chcę widzieć go kolejny raz.

ocenił(a) film na 9
szarak

Może trochę puźno piszę na ten temat ale od dziś jestem na tej stronie i nie mogę przejść obok tego co napisłeś obojętnie bo jest to mój ulubiony film. Trzeba poprostu lubić taki rodzaj filmów, a jak coś sie nie podoba to zostaw to dla siebie ...

Black_Wings

Jak coś się ni podoba, to uważam, ze powinienem o tym pisać. Jeśli wszyscy pisaliby tylko o tym, jaki ten film jest wspaniały, to równie dobrze mogliby nic nie pisać

Black_Wings

Ja lubię taki gatunek filmów np. 'Kruk' jest w takim gatunku nieprawdaż? Tymczasem 'Underworld' to gniot, którego jedynymi pozytywnymi elementami są niekwestionowane wdzięk panny Kate oraz muuzyka Lohnera.

Opinia autora tematu była rzeczowa, a tymczasem wasze odzywki są bliskie przedszkola.

użytkownik usunięty
szarak

zgadzam się z szarakiem , Underworld to również wg mnie bardzo słaby film - wampiry , wilkołaki + walki jak z matrixa i efekty ale nudne i przekombinowane, mogłoby być tylko o wampirach a porządnie a tu wyszła taka nieskładna papka...