Kolejny głupi film. Dzisiaj wystarczą efekty specjalne i stworzenie odpowiedniego nastroju aby film się podobał, ale ja chciałbym chociaż odrobinę treści w filmie, bo to sprawia że film zostaje w pamięci na długo i staje się wielkim dziełem.
To albo się nie znasz albo poprostu nie oglądałeś tego filmu :P treści to twój temat nie ma :)
To powiedz mi jakie jest przesłanie tego filmu? Co sprawia, że jest lepszy od innych? Ja nic takiego nie zauważam, więc nie widzę sensu oglądania tego filmu.
I jescze sprostuję, że film widziałem. "więc nie widzę sensu oglądania tego filmu" miało znaczyć, że nie chcę widzieć go kolejny raz.
Może trochę puźno piszę na ten temat ale od dziś jestem na tej stronie i nie mogę przejść obok tego co napisłeś obojętnie bo jest to mój ulubiony film. Trzeba poprostu lubić taki rodzaj filmów, a jak coś sie nie podoba to zostaw to dla siebie ...
Jak coś się ni podoba, to uważam, ze powinienem o tym pisać. Jeśli wszyscy pisaliby tylko o tym, jaki ten film jest wspaniały, to równie dobrze mogliby nic nie pisać
Ja lubię taki gatunek filmów np. 'Kruk' jest w takim gatunku nieprawdaż? Tymczasem 'Underworld' to gniot, którego jedynymi pozytywnymi elementami są niekwestionowane wdzięk panny Kate oraz muuzyka Lohnera.
Opinia autora tematu była rzeczowa, a tymczasem wasze odzywki są bliskie przedszkola.