PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38575}
7,2 157 tys. ocen
7,2 10 1 157164
5,8 20 krytyków
Underworld
powrót do forum filmu Underworld

ja po prostu nie wiem co napisac!ten film był przewspaniały jak dla mnie..co do logiki "czemu koleś nie przestrzelił kajdanek.." to hyba ciekawsze sa efekty jego przemany , i cała akcja niż zastanawianie sie nad tym "czemu nie przestrzelił kajdanek.."? :| tak sie mozna doczepiac do kazdego filmu..ten jest wprost idealny..jesli nie brac pod uwage iż nie ma rzeczy idealnych..:] POLECAM

użytkownik usunięty
Ksii

Z wampirami i wilkołakami to ma tyle wspólnego, co żywot przeciętnego sprzedawcy chryzantem z przygodami supermana :P. Po prostu typowa bajeczka w której zamiast normalnych bohaterów umieszczono "teoretyczne" wampiry i wuala.

ocenił(a) film na 10

a oglądałeś ten film wogóle ?..bo to co piszesz to nie ma nic wspólnego z filmem ;)

użytkownik usunięty
Kaileena_2

"POLECAM fanom vampirqw i wilkołaqw!!" - to coś sugeruje, prawda? :) Fanem wampirów i wilkołaków jestem, ale takich, jakimi są "naprawdę", a nie takimi bezpłciowymi, jakimi ich uczyniono w tym filmie.

Rzekłem ;).

ocenił(a) film na 10
Ksii

to prawda, film jest przefantastyczny :D gorąco polecam

ocenił(a) film na 9
Ksii

Hmmm a wiesz co ? :P moze kajdanek nie przestrzelił dlatego ze miał kule z czystego i płynnego srebra wiec pedzej by sie to rozwaliło niż łańcuch przebiło a poza tym skąd doktorek miał to wiedzec ?:]

Ksii

zero logiki w tym co piszecie, to jest film który został stworzony dla rozrywki, to nie jest dokument!!! A łańcucha <kajdanek> nie przestrzelił z tego samego powodu dla którego ty byś ich nie przestrzeliła. Film naprawdę dobry.

Ksii

Wampiry w lateksowych wdziankach, wyposażone w najnowszą broń palną? Dzięki, to nie moje klimaty. Wolę wampiryzm staroświecki.

ocenił(a) film na 8
EineHexe

Underworld (jedynka) jest dla mnie filmem który mogę oglądać po 10 razy, za każdym razem z tą samą przyjemnością:)) To jest kawał dobrego kina akcji z ciekawym scenariuszem. Może i ma pewne niedociągnięcia (zwłaszcza krwew lycana rozbudzającego Marcusa), ale ogólne wrażenie baaardzo pozytywne. A co do nowoczesności wampirów, to z nimi jak z ludźmi.Wraz z upływem czasu zmieniają się ich styl życia,technologie i moda. Dlaczego wampiry z przyszłości miałyby byc wciąż zacofane:)