ja po prostu nie wiem co napisac!ten film był przewspaniały jak dla mnie..co do logiki "czemu koleś nie przestrzelił kajdanek.." to hyba ciekawsze sa efekty jego przemany , i cała akcja niż zastanawianie sie nad tym "czemu nie przestrzelił kajdanek.."? :| tak sie mozna doczepiac do kazdego filmu..ten jest wprost idealny..jesli nie brac pod uwage iż nie ma rzeczy idealnych..:] POLECAM
Z wampirami i wilkołakami to ma tyle wspólnego, co żywot przeciętnego sprzedawcy chryzantem z przygodami supermana :P. Po prostu typowa bajeczka w której zamiast normalnych bohaterów umieszczono "teoretyczne" wampiry i wuala.
a oglądałeś ten film wogóle ?..bo to co piszesz to nie ma nic wspólnego z filmem ;)
"POLECAM fanom vampirqw i wilkołaqw!!" - to coś sugeruje, prawda? :) Fanem wampirów i wilkołaków jestem, ale takich, jakimi są "naprawdę", a nie takimi bezpłciowymi, jakimi ich uczyniono w tym filmie.
Rzekłem ;).
Hmmm a wiesz co ? :P moze kajdanek nie przestrzelił dlatego ze miał kule z czystego i płynnego srebra wiec pedzej by sie to rozwaliło niż łańcuch przebiło a poza tym skąd doktorek miał to wiedzec ?:]
zero logiki w tym co piszecie, to jest film który został stworzony dla rozrywki, to nie jest dokument!!! A łańcucha <kajdanek> nie przestrzelił z tego samego powodu dla którego ty byś ich nie przestrzeliła. Film naprawdę dobry.
Wampiry w lateksowych wdziankach, wyposażone w najnowszą broń palną? Dzięki, to nie moje klimaty. Wolę wampiryzm staroświecki.
Underworld (jedynka) jest dla mnie filmem który mogę oglądać po 10 razy, za każdym razem z tą samą przyjemnością:)) To jest kawał dobrego kina akcji z ciekawym scenariuszem. Może i ma pewne niedociągnięcia (zwłaszcza krwew lycana rozbudzającego Marcusa), ale ogólne wrażenie baaardzo pozytywne. A co do nowoczesności wampirów, to z nimi jak z ludźmi.Wraz z upływem czasu zmieniają się ich styl życia,technologie i moda. Dlaczego wampiry z przyszłości miałyby byc wciąż zacofane:)