kocham filmy o wampirach, wilkołakach i różnych innych dziwacznych stworach Underworld jest jednym z najlepszych takich filmów. mam nadzieje że będzie powstawać ich coraz więcej, bo mam dość historyjek o dobrym i złym glinie. Z niecierpliwością czekam na kolejną część - JEŚLI WOGULE BĘDZIE [MAM NADZIEJE]:):)
Ano Będzie. Takze czekam z niecierpliwością, ale mam nadzieję, że fabuła będzie jeszcze lepsza!
"Underworld 2" rusza w listopadzie
(Moviehole, Gal/1 września 2004 13:46)
Producent Tom Rosenberg zdradził, iż zdjęcia do drugiej części thrillera "Underworld" rozpoczną się w listopadzie.
Kate Beckinsale jako Selene
- Film prawdopodobnie nazwiemy inaczej - tłumaczy Rosenberg said. - Ale to ciągle będzie "Underworld 2".
W obrazie ponownie zobaczymy Kate Beckinsale jako żądną krwi Selene, która zakochuje się w wilkołaku (Scott Speedman). Za kamerą po raz kolejny stanie Len Wiseman. Za scenariusz odpowiedzialny jest Danny McBride. Projekt powstanie dla Screen Gems i Lakeshore Entertainment.
- Główną intencją twórców sequela jest ukazanie prawdziwej miłości - dodaje Rosenberg. - To bardzo skomplikowane. Ukazuje historię Seleney, Viktora i oczywiście Marcusa, który wyjedzie z krypty.
Producent obiecuje również więcej akcji. - Jednak nie chcemy, aby zdominowała cały obraz - tłumaczy Rosenberg.
Przypomnijmy, że pierwsza część filmu kosztowała 24 miliony dolarów, a w amerykańskich kinach zarobiła 51 milionów dolarów.
TO UDAŁO MI SIĘ ZNALEŹĆ NA TEMAT CZĘŚCI 2