PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38575}
7,2 157 tys. ocen
7,2 10 1 157164
5,8 20 krytyków
Underworld
powrót do forum filmu Underworld

nazwa piosenki

ocenił(a) film na 9

jaki ma tytuł piosenka ktora leci gdy michael corvin zostaje porwany przez lycans (gdy jedzie samochodem)...

ocenił(a) film na 9
samuel666

juz znalazlem:P jak ktos by chcial to w trzecim poscie od gory jest link do tego kawałka

http://www.salterbomb.com/forum/index.php?s=7cd24b574d376d5a6f11accfed1cd3f0&sho wtopic=4027&pid=79685&st=0&#entry79685 [www.salterbomb.com/foru ...]

samuel666

Ludzie, niech ktos wrzuci tą muzę na serwa, błagam, bo nie dziala ten link :((

ocenił(a) film na 9
empetrojka

co nie dziala?jak nie dziala?? czlowieku korzystales kiedys z neta??wchodzisz na tą strone i szukasz w liscie postow linku do pliku COWARD a nastepnie naciskasz prawy przycisk myszy i ZAPISZ JAKO!!co za ludzie;/;/

samuel666

dzieki ci !! zycie mi ratujesz ! :)nigdzie nie moglam znalezc tej piosenki

samuel666

mam problem , owszem ściąga mi sie ten kawałek ,ale zacina sie ,ściągałam go 3 razy i ciągle jest ten sam problem ,co więcej to nie jest wina mojego komputera.POMOCY !! czy ktoś może mi łaskawie wysłać ten kawałek na m@il@? niobe91@tlen.pl z góry dzieki

ocenił(a) film na 9
Celebrity

zacina ci sie podczas sciagania ??czy moze kiedy juz sciagniesz??zacina ci sie w trakcie odtwarzania?? nie wiem co jest ale ja sciagalem go jescze raz zeby sprawdzic i dziala:]PLIK jest OK

ocenił(a) film na 9
Celebrity

zacina ci sie podczas sciagania ??czy moze kiedy juz sciagniesz??zacina ci sie w trakcie odtwarzania?? nie wiem co jest ale ja sciagalem go jescze raz zeby sprawdzic i dziala:]PLIK jest OK