PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38575}
7,2 157 tys. ocen
7,2 10 1 157165
5,8 20 krytyków
Underworld
powrót do forum filmu Underworld

[SPOILER] no cóż, fil nudny i nieciekawy, liczyłem na coś lepszego a tym samym nudziłem sie przez cały film, gdzieś w połowie poszedłem spać.
zaciekawiły mnie 3 momenty, wszystkie następowały po sobie. najpierw jak selene strzelała dookoła siebie w podłoge i spadla dół( nierealne :p że tak szybko i w ogóle) później jak ten typo lykanin chyba pozbył sie kul ze swojego ciała i o dziwo zdążył ich dogonić, chociaż uciekali samochodem, lol. okej, później wskoczył na im na maske i (to już było najbardziej tandetne) wyjął szpony i podziurawił maske i o dziwo kilka razy uderzył w to samo miejsce! naciągane że szok. bez problemu trafił by w selene czy michaela, chyba nikt nie jest na tyle tępy żeby , nie wiedzieć gdzie siedzi kierowca. :/

rpd0

Przecież on był Wilkołakiem to mógł szybciej biegać co nie? A to, że wyjął kulę to dlatego bo oni się regenerowali

ocenił(a) film na 4
rpd0

Podpisuje sie pod tym. film moglby byc o polowe krotszy. cale mnostwo niepotrzebnych scen + te niepotrzebnie przeciagane. 3 razy podchodzilem do tego filmu po czym przy pierwszych dwoch razach dosłownie co nie znaczy ze zasnalem :P za 3 razem dalem rade- pod koniec troche sie zaczelo dziac wiec nie bylo juz tak nudno, choc nadal biło glupotą.. niestety.. ja moge dać max 4/10