bardzo chetnie obejrzalam sobie ten filmik-polecam tym ktorzy lubia filmy o wampirach.teraz to tylko mam zagadke-za kim tu byc za wampirami czy lykanami???j:):)
Wampiry :D. Wampirzyce szczególnie :D. Łyknąłbym jakiś film w podobnym klimacie :P. Zaraz zabieram się po raz kolejny za obie części Bloodrayne =).
Zdecydowanie wampiry. Wampiry są rasowymi, szlachetnymi s, dostojnymi tworzeniami. A lykanie... Przy wampirach to proste szaraczki.
Czy was też zdziwiło, że Lykani byli silniejsi od Wampirów?
Ten film przewrócił moje teorie o wampirach do góry nogami.
Gdzie słyszenie głosów nawet do kilkunastu metrów, szybkie poruszanie, niesamowita siła i wiele wiele więcej? Mimo wszystko jestem za Wampirami :)
Tak,wampiry są przedstawione nieco inaczej,niż za pewne mogło się wydawać,ale nie uważam,że gorzej...
Ja osobiście wolę wampiry,chociaż siła lykanów jest imponująca...
Film ogólnie bardzo dobry,zresztą wszystkie części "Underworld'a".
bezapelacyjnie Lykanie...to One przedstawiają ofiary zachłanności jakże szlachetnych wampirów, a ta pierwotna siła :D Piękny jest ten pojedynek kiedy Raze dorwał tego wampirka w wodzie, miodzio :)
No nie powiedziałbym, że Wampiry są szlachetne w tym filmie, bynajmniej nie wszystkie. Zwykłe pożądanie władzy (Viktor, Kraven). Lykanie może i są szarakami, nieokiełznani ale to natura wilka, zresztą mają za co się mścić na wampirach. Oczywiście jak najbardzej jestem za Lykanami.
Wampiry są świetne, kocham te ich ząbki xD, ale i tak jestem za lykanami ! Sheen/ Lucian <33
Kocham wampiry ale przez ten film stanęłam po stronie uciśnionych, męczonych i nieszanowanych wilkołaków! Jednak... poza filmem to wampiry ;-). Zdecydowanie. W tym filmie nie podoba mi się to całe zło, które szerzą wampiry. Niby ciągle tylko mordować... Dobra, to niby ich działka ale bez jaj xD.