PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38575}
7,2 157 tys. ocen
7,2 10 1 157165
5,8 20 krytyków
Underworld
powrót do forum filmu Underworld

wampiry czy lykanie?

użytkownik usunięty

bardzo chetnie obejrzalam sobie ten filmik-polecam tym ktorzy lubia filmy o wampirach.teraz to tylko mam zagadke-za kim tu byc za wampirami czy lykanami???j:):)

Lykanie 4 life :) wiem że się spóźniłem ale piszę z nudów

ocenił(a) film na 10
Agenak

Wampiry :D. Wampirzyce szczególnie :D. Łyknąłbym jakiś film w podobnym klimacie :P. Zaraz zabieram się po raz kolejny za obie części Bloodrayne =).

ocenił(a) film na 8

wampiry... ze względu na Selene :D <za krótki>

ocenił(a) film na 8
the_cranberries

Zdecydowanie wampiry. Wampiry są rasowymi, szlachetnymi s, dostojnymi tworzeniami. A lykanie... Przy wampirach to proste szaraczki.

ocenił(a) film na 9
szumu9

Czy was też zdziwiło, że Lykani byli silniejsi od Wampirów?
Ten film przewrócił moje teorie o wampirach do góry nogami.
Gdzie słyszenie głosów nawet do kilkunastu metrów, szybkie poruszanie, niesamowita siła i wiele wiele więcej? Mimo wszystko jestem za Wampirami :)

ocenił(a) film na 8
Kietsu

Tak,wampiry są przedstawione nieco inaczej,niż za pewne mogło się wydawać,ale nie uważam,że gorzej...
Ja osobiście wolę wampiry,chociaż siła lykanów jest imponująca...
Film ogólnie bardzo dobry,zresztą wszystkie części "Underworld'a".

ocenił(a) film na 8
PatRyyysiek

tak jak napisał the cranberries dla pięknej Selene to tylko wampirem

ocenił(a) film na 9
S_z_y_m_o_n

bezapelacyjnie Lykanie...to One przedstawiają ofiary zachłanności jakże szlachetnych wampirów, a ta pierwotna siła :D Piękny jest ten pojedynek kiedy Raze dorwał tego wampirka w wodzie, miodzio :)

ocenił(a) film na 8
szumu9

No nie powiedziałbym, że Wampiry są szlachetne w tym filmie, bynajmniej nie wszystkie. Zwykłe pożądanie władzy (Viktor, Kraven). Lykanie może i są szarakami, nieokiełznani ale to natura wilka, zresztą mają za co się mścić na wampirach. Oczywiście jak najbardzej jestem za Lykanami.

http://r13.bloodwars.interia.pl/r.php?r=13116
zapraszam do gry

ocenił(a) film na 7

Zdecydowanie hybrydy xdd

ocenił(a) film na 7
norbek11

Wampiry są świetne, kocham te ich ząbki xD, ale i tak jestem za lykanami ! Sheen/ Lucian <33

ocenił(a) film na 8
x3_Carlisle

Kocham wampiry ale przez ten film stanęłam po stronie uciśnionych, męczonych i nieszanowanych wilkołaków! Jednak... poza filmem to wampiry ;-). Zdecydowanie. W tym filmie nie podoba mi się to całe zło, które szerzą wampiry. Niby ciągle tylko mordować... Dobra, to niby ich działka ale bez jaj xD.