Dawno się tak nie bawiłem dobrze, głównym problemem filmu jest to, iż nigdzie nie jest
napisane, że to opowieści połączone w całość a opis FW wprowadza w błąd. Bardzo mi się
wszystko podobało, horror w dobrym stylu, bez przesadnego efekciarstwa, doskonale ubrany w
formę 7/10.
dokładanie, już od dawna tak sie nie wczułem w film :) w kategorii horror mokumentary daję mu spokojnie 9/10
W spólną całość?? Niby jak?? A nawet jakby to chciałbyś znać końcówkę filmu??? po co niby filmweb ma walić spoilery??? ogarnij się troche...
Popracuj nad językiem i czytaniem ze zrozumieniem, bo za cholerę nie jestem w stanie pojąć o co Ci chodzi.
" głównym problemem filmu jest to, iż nigdzie nie jest
napisane, że to opowieści połączone w całość" mój język jest w porządku ale twoje rozumowanie nie bardzo....Już sam zgłupiałem, co myślałeś, że to serial, czy chodziło ci o to, iż filmiki są ze sobą powiązane???:P
"W spólną całość?? " nie wspólne a z motywem przewodnim, co pominąłeś i od tego zaczęła się cała moja konsternacja. Byłem świadomy od samego początku, że historie są odrębną częścią całości i zdziwiło mnie jak nieadekwatny jest FW-ski opis. Na imdb brzmi to lepiej, aczkolwiek to jest tylko moje czepialstwo natury kosmetycznej.
Ok, ok, ale i tak motywem "wspólnym" był tylko pokój w motelu i to chyba w dwóch historiach a tematem przewodnim była śmierć bohaterów, to tyle. A FW-owski opis jak to opis, jeden rozbudowany inny bardziej skąpy i okrojony, w końcu robią to różni użytkownicy.... Wole te okrojone, ażeby za dużo się nie dowiedzieć przed obejrzeniem filmu...
Żadnego spoilera tutaj się nie dopatrzyłem, a motyw śmierci w horrorze to chyba chleb powszedni, no chyba, że oglądasz horrory dla dzieci:P
Kozak by było jakby była jakas strona gdzie opowiedziany jest każdy film od początku do końca. Ja lubie wiedzieć co będzie w danym momencie w filmie dlatego zawsze kazdy film oglądam po minimum 3 razy . Jednak z tym filmem mam problem. Zupełnie nie rozumiem co te historyjki mają ze sobą wspólnego. Bardziej pokręconego filmu nie widziałem
Jakoś nie zauważyłem żeby te historyjki były połączone w całość. Splot jakis historii nie mających ze sobą nic wspólnego. Normalnie horror bez fabuły
Wspólna całość była taka, że wszystkie taśmy co oglądali ci panowie leżała na tej samej półce:P