mega,mega,mega,mega g-ó-w-no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!weźcie ericcsona 510 nagrajcie coś rzucając nim na przykład i wypuśćcie jako vhs2...nosz co za syf!
Właśnie obejrzałam ten film i jestem zniesmaczona... straciłam tylko czas na jego oglądanie. Nie polecam, cała historia nie trzyma się kupy. Film jest o wszystkim i o niczym.
popieprzenie z posraniem. Ktoś napisał w innym temacie, że to ściągnięte motywy z gry jakiejś - jedyne wyjaśnienie takiego a nie innego porządku- lub jego braku
oglądałem scene z wampirem i wyłączyłem chcąc dać 1 za jakiegoś psychicznego reżysera ale przeczytałem w komentarzach i duchu i ostatniej scence więc tam przełączyłem i ogólnie wyszło z tego 5 bo te scenki były całkiem całkiem
ZGADAM SIĘ! ani nie ma fabuł a te demony i nawiedzenia są śmieszne. Nie będę się rozpisywać co w nim mi się nie podoba bo wszystko mi sie w nim jest fatalne. Zobaczyła do końca tylko po to aby móc opisać jakim jest gównem tutaj. Niestety kiedy zobaczyłam opinie i oceny odechciało mi się. Pocieszenie mogę znaleźć tylko na blogach poświęconych horrorom gdzie prawdziwi fanatycy ich wiedzą co jest dobre a to jest g*wnem.