Tego się nie da oglądać, idą i idą z tym pierścieniem prowadzeni przez śmiesznego stworka a w przerywnikach pokazują walkę o jakąś rozlatującą się fortecę. Tylko czemu to do cholery trwa aż trzy godziny?! Sama wata w tym filmie , w dodatku rozwleczona do granic możliwości. I co z tego że efekty są olśniewające gdy nie służą pokazaniu niczego ciekawego? Jedyne dobre sceny to te między Arweną i Aragornem, oraz parę zabawnych tekstów w wykonaniu krasnala i tyle!
P.S. A Orlando Bloom mimo że nieziemsko przystojny w blond włosach w tym filmie specjalnie mnie nie zachwycił.
widziałem jej kilka ignoranckich tematów i śmiem sądzić by została ośmieszona bo zakłada tematy i pewnie potem nawet ich nie czyta a wszyscy się tylko pocą by ją zjechać.
Orlando Bloom w żadnym filmie nie zachwyca, tylko lśni swoją pięknością, ale zgodzę się jest za długi, więcej nie powiem, nie będę pisać bo i tak w grupie się zaraz rzucą i zaczną "ośmieszać".
"zgodzę się jest za długi" - dla takich jak wy ubóstwiajacych trzy-minutowe klipy miley szajbus i justina bobera to wiadomo że za długi xD :P
Biebera muzyki nie znoszę choć osobiście do niego nic nie mam, a wiem że wielu antyfanów jest go gotów zlinczować, a to już porąbanie, że się tak wyrażę, a co do Miley to po prostu początkująca śpiewaczka.
Widzę że nowy Fanatyk się pojawił w zgromadzeniu kółka Tolkiena, i oczywiście musiał wyjść z durną docinką ahh dzieci
Ale muszę powiedzieć iż obejrzałam jeszcze raz Lotra i zmieniam swoją ocenę ze względu na krajobrazy muzykę i bądź co bądź dobrą grę aktorską, ale i tak brutalność tu mnie przeraża, nie lubię bitew i walk, bo to tylko cierpienie i ból.
1. Nie jestem tu nowy :P
2. Też mi brutalność xD- chcesz wiedzieć co to brutalność?- polecam "Martwicę Mózgu" :P
to już nie jest brutalność tylko jakiś chory humor stworzony przez psychopatę i potem wiadomo czemu Władca jest brutalny.
już to pisałem na forum martwicy i w jednym się zgodzę że jest to chory humor, ale o to chodzi, ten film został stworzony by śmieszyć właśnie takim kretynizmem, a przeznaczony jest zdecydowanie dla ludzi z mocnymi nerwami xD.
-"ale i tak brutalność tu mnie przeraża, nie lubię bitew i walk, bo to tylko cierpienie i ból."
-Cierpienie i ból można zaobserwować wszędzie nawet w twoim ukochanym Disney Channel tylko że tam jest ból i cierpienie gdy nie stać Cyrus na nowe majtki czy coś, a tu chodzi o zwycięstwo, o wolność która zostaje okupiona cierpieniem i śmiercią, ale jest to dobre poświęcenie, czy nazwiesz też Polaków psychopatami bo oddawali życie i toczyli krwawą wojnę z Nazistami i Stalinem właśnie o wolność swojego Narodu, czy ty nie stoczyłabyś bitwy w obronie tego co kochasz, kim ty jesteś by wypowiadać się i negować taką wartość jak poświęcenie się dla wolności nieważne jak krwawe.
Absurdalny lub makabryczny humor są dla mnie najlepsze- inne rodzaje humoru mało mnie śmieszą albo w ogóle xD A dla użytkowników którzy mają w nazwie przedrostek "sweet" wręcz wskazana jest opcja "nie rozmawiać, omijać głupotę i idiotyzm z daleka" xD
Normalnie to bym się z tobą zgodził, ale Hania udowodniła że można z kulturą porozmawiać na dany temat. I w dodatku nie sika w majty na widok Blooma:D(taki żarcik). Wiadomo, że nie każdemu podoba się to samo, ale nie trzeba na wstępie obrażać fanów danego filmu tak jak to zrobiła pani Gosia w różnych tematach.
Jeszcze jedno hania czy jak ci tam- Nie obrażaj Petera Jacksona pisząc że to psychopata, bo ja psychopatami nazwałbym raczej wszystkich "fanów" tej żenady produkowanej na nazwisku Disneya i innych boberów, zmierzchów itp, itd.... :P
Jak tu przyjedzie to się nim ludzie zajmą....... o tak zajmą się nim... :D
Tak patrząc to w obecnym czasie bezpieczniej mógłby się czuć w Polsce Howard Webb od Bobera. Hanie powiedz, gdzie się z psiapsiułkami zbieracie to pokebolle wezmę .
ja bym wynajął Johna Rambo xD
http://komixxy.pl/190599/Rambo-vs-
ostatnio jak nazwałem Biebera zniewieściałą dziewczynką to niby naruszyłem regulamin i wykasowali to xD, ale to przecież czysta prawda.
A co do Hanie co osoba w wieku 13 lat do tego oglądająca Disney(nie rozumiem jak można tak znieważać nazwisko tej osoby) Channel może wiedzieć o filmach. Ona ciągle żyje w świecie pokemonów i różowych jednorożców, w którym jedynym problemem jest to, że Miley Szajbus nie stać na buty marki szajs firmy lumpex.
"Miley to po prostu początkująca śpiewaczka."
Nie rozsmieszaj mnie twoja Miley nigdy ale to nigdy nie będzie śpiewaczką, to tylko wylansowany(wśród dzieci 10-15 lat) dzieciak, bez talentu zarówno do aktorstwa jak i śpiewania. Zapewne swoją "sławę" uzyskała wyłącznie dzięki znajomością i teraz udaje wielką gwiazdę. Niestety Pokemony ją uwielbiają tak samo jak Bobera.
Gotrek: mnie ostatnio tak samo wykasowali z forum bobera- i to trzy razy hehehe :D
Też nazwałem go dziewczynką a do tego zapodałem pasujący do niego cytat z Monty Pythona a oni mnie wykasowali za "niezgodność z regulaminem"- 3 razy xD
Ivalor: Co do cytrus to "sławę" zyskała tylko i wyłącznie dzięki "sławnemu" i wpływowemu tatusiowi, który swoją drogą- również jest burakiem i beztalenciem :P xD
Zauważmy tez, że Cyrus jest początkującą pseudogwiazda juz od dobrych paru lat. :D i jak na razie nie widzę, żeby zaszła jakaś zmiana (no, może w wyglądzie) w jej karierze, bo te płyty jakie nagrała, filmy, seriale to po prostu..... lepiej nie mówić :D
Chodzi mi właśnie o ten nowy ;) I patrz- mój post o cztery posty wyżej od tego xD
Saga "Zmierzch": Przed Świtem - Część 1 2011 rok LUDZIE TRZYMAJCIE MNIE BO ZEJDĘ xD, ile jeszcze tego syfu powstanie ....
Nie wiem czy go uznają za zgodny xD Mogą się oburzyć o tą Koreę xD
A zmierzchy?- potem pewnie będzie "Świt", następnie "wschód słońca", "poranek wampira", "kawa, mleko, herbatka, jajka z boczkiem", i wreszcie "wielkie ukrycie się wampirów przed światłem dziennym" :P
A walić go xD, oby tylko tutaj nie przyjechał do zmienię Narodowość i wyjadę do jakiejś Ugandy w Afryce ze wstydu xD
Rzeczywiście- mają coś nie tak :P Już nawet szczerej cholera opinii nie można wyrazić bo od razu usuwają :P Nie wiem skąd się biorą ci denni "administratorzy". W tym miejscu napisałbym niecenzuralne słówko ale się powstrzymam xD
Co do tego Zmierzch to przykro mi przyznać, ale już powstała następna część: Midnight sun. Co to niby ma być? Północne słońce, może południe? To zmierzch z punktu widzenia Edwarda. Jeszcze bardziej porąbane niż sam Zmierzch. Stephanie Mayer z powodu napływu fanek pewnie napisze wszystkie część z punktu widzenia każdego członka wampirowej rodziny, aż dojdzie do przypadkowego przechodnia. :D
Myślisz że ją obchodzą fanki? Tu się liczy forsa i Mayer z takiej szansy ochoczo i chciwie korzysta. Poza tym trzeba przyznać że pisze na poziomie wypracowań w gimnazjum ( lub gorzej :P ) - wiem, bo miałem okazję przeglądnąć jedną z jej książek.
A przy okazji- jeśli jesteś wrogiem zmierzchu to jesteś moim przyjacielem, więc wysyłam zaproszenie do znajomych ;)
Ja wyobrażam, aż mnie ciarki przechodzą na myśl o tych wszystkich pokemonach kochających zmierzchy i Bibera.
Wiesz co sam jesteś Pokemonem i to chyba najrzadszym i najmniejszym, tak bardzo nie mozesz zdzierzyc ze ktos lubi cos innego niz ty bo ksiazka Mayer nie byla zla a film to juz wina rezysera a Justin Biber jest jaki jest i co wam to przeszkadza tak strasznie, wiem Panie Ivalor że nazwiesz mnie zaraz pokemonowym kiczem bo to do ciebie pasuje ale trudno to wszystko tylko o tobie świadczy
A jedyne co o tobie świadczy to twoje "ulubione" xD
PS: Książka Mayer jest żałosna a film jeszcze bardziej :P
Do Wikusii: Oczywiście że dobrze o tym wiem ;)
irishfolkfan: Gdyby nie te głupie fanki, Stephanie Mayer nic by na tym nie zarobiła.
A tak przy okazji: Oczywiście, że jestem wrogiem zmierzchu, dobrze o tym wiesz. :)
Wybacz ,ale zgodnie z tym co się orientuje to fanki zmierzchu, Disney Channela, Hanny Posrany i Bibera ludzie nazywają pokemonami. A ty się przecież do takich zaliczasz więc o co pretensje masz do mnie ?
Takich jak Bimber nie powinno się w ogóle na scenę wpuszczać a dobrze złoić po pysku i wybić karierę szczeniakowi ze łba.
do Sweet_posrani :
-Nie szkodzi nam że on istnieje czy coś w tym stylu ale zauważ że jego osoba szkodzi muzyce, którą szpeci, i uważam że w tym wypadku jego kariera powinna wpierw ograniczać się do programu "Od przedszkola do Opola", a potem bo 10 latach można by go wpuścić na dużą scenę i myśleć, choć wątpię by coś osiągnął na większą skalę bo do śpiewu trzeba mieć talent, a on jest wyjątkowym beztalenciem a jego śpiew jest gorszy niż paznokieć na tablicy.
Ciężko i jakże przykro mi to pisać, ale twój temat na forum berbera również poszedł się paść xD Tak się zastanawiam czy ci admini to nie są przypadkiem durnymi fankami bimbera bo tak to zaczyna wyglądać xD
Już wiem dlaczego, na forum Bimbera działa noobek z prawem do weryfikacji o nicku
"Kle" czy coś w tym stylu. Nie wiem jakim cudem pokemonom/owi udało się odstać prawa weryfikacji, ale radził bym ich jak najszybciej pozbawić. A to z powodu, że dzieciak blokuje wszelkie negatywne wpisy na temat Bobera co już chyba narusza trochę wolność słowa na filmwebie. Mówisz tak jak ja myśle albo nic nie mówisz :>
Na serio "Klee"? xD Miałem okazję dyskutować z nim na forum "Egzorcysty" xD Twierdzi, że jest z zawodu lingwistą :P Strasznie uparty gościu- nie udało mi się go tam przegadać chociaż poniekąd miałem rację a nie on :P
Co do wolności słowa- to faktycznie takie coś ją narusza. Jako ciekawostka - gościu promuje na całym filmwebie homosów i do tego usilnie stara się tępić lub blokować każdy przejaw homofobii bo to się nie godzi z jego "arcymądrymi" poglądami" - podobnie jak na forum berbera xD :P
PS: Tak z ciekawości- podobno grałeś w Dragon Age- kim szłeś? xD
Parę cytatów pana Klee xD:
"Ewolucja idzie w tym kierunku że kiedyś wszystkie homofoby wymrą" xD lub
"Trudno ci będzie żyć w świecie rządzonym przez gejów" xD- jego słowa xD
Ej mam pomysł może założymy temat "pederastia jako przykład ciężkiej choroby umysłowej". Bieber w sumie może pedałkiem nie jest(choć kto go/ją tam wie), co prawda na takiego wygląda. Jeżeli Klee dalej będzie kasować wpisy tych co mają przeciwne zdanie niż on to zgłosze donos na nadużycia.
P.S Może sam jest pedałem, ze tak cioty broni.
Dragon Age grałem, miałem postać Couslanda Tanka w teamie Alistair, Wynne i Ogren(ewentualnie zamiast niego sten, Leliana albo Zevran). Początki grałem od wszystkich ras i miejsc. Najbardziej podobał mi się początek szlachcica krasnoluda.
Popieram założenie takiego tematu :) Na forum bolera czy gdzie?
"Może sam jest pedałem, ze tak cioty broni." - może tak- to całkiem słuszny wniosek xD
Tak- początek z krasnoludem szlachcicem moim zdaniem też najlepszy- ale nie widziałem wszystkich. Ja grałem dawno temu człowiekiem szlachcicem i szlachcicem krasnoludem. Niedawno mnie wzięło żeby znów zagrać w Dragon Age'a i sobie chodzę tak dla odmiany kobietą łotrzykiem xD - świetnie sztyletami kroi xD