Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553284
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

żenada

ocenił(a) film na 1

11 za co gdyby były filmy które mają po 100 Oscarów to zasłużył by sobie

ocenił(a) film na 1
Chiro

Eee ...

Kileeer

Dobra idąc twoim tokiem myślenia film idealny powinien dostać 24 Oskary, Władca dostając 11 jest najbliżej osiągnięcia statusu filmu idealnego,tak samo jak Titanic i Ben Hur a reszta filmów tak jak i te które wymieniasz są o wiele gorsze od Władcy Pierścieni.

ocenił(a) film na 1
xedor

Tak jasne od władcy pierścieni jest o wiele lepszych filmów

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Kolejna błyskotliwa wypowiedź.Może zdradzisz nam swój wiek? skończyłeś już podstawówke?

ocenił(a) film na 1
fauzi

nie nie zdałem nawet do zerówki. I co niby dziwnego w moje wypowiedzi było , wiem że kochasz ten film i nie pozwalasz go obrażać

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Nawet nie chodzi o gust filmowy ale o podstawność krytyki(nie podajesz absolutnie żadnych argumentów ) i jeśli chodzi o budowanie zdań.Czasem naprawde ciężko domysleć się co masz na myśli.A myśle sobie że tak naprawde doceniasz Władce tylko teraz nie chcesz sie do tego przyznać.

ocenił(a) film na 1
fauzi

bo obejrzałem 20 minut powrotu króla i zasnąłem

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Ale to nie świadczy źle o filmie tylko o Tobie.Po prostu jeszcze nie dorosłes do prawdziwej fantastyki.Narazie jak widze dużo wyżej oceniasz serie Harry Potter,a prawda jest taka że technicznie pod każdym względem LOTR bije go na głowe.

ocenił(a) film na 1
fauzi

tak nawalają się a potem happy end prawdziwą fantastykę doceniam ale o tym nie można tak powiedzieć. O masz racje NIE DOROSŁEM żeby oglądać takie filmy tylko żeby zrozumieć przeminęło z wiatrem Forest Gump itd

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Ty nawet nie wiesz jakie sa głowne wątki Władcy Pierscieni.... Tobie się wydaje że oni się "nawalali" bo mieli taki kaprys?

Po drugie gdyby nie Tolkien, to nie oglądałbyś Harrego Pottera z jednego prostego powodu- Rowling by go najprawdopodobniej nie napisała. To Dzieki "Władcy Pierścnenia" fantastyka stała się popularna czy ci się to podoba czy nie

ocenił(a) film na 1
callahano

bardzo fantastyczny był Gandalf z zegarkiem

ocenił(a) film na 10
Kileeer

łał argumenty się skończyły?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Heian

Ja też :)

ocenił(a) film na 10
Kileeer

człowieku czy Ty potrafisz myśleć? Bo chciałabym w to uwierzyć, a za cholerę nie potrafię! Patrz co piszesz!

ocenił(a) film na 1
Chiro

Może pisz tam na 6 str Wielki fanie

ocenił(a) film na 10
Kileeer

co Ty pieprzysz w ogóle? od kiedy to ja mężczyzną jestem? żałosne..

ocenił(a) film na 1
Chiro

Jak ty

ocenił(a) film na 10
fauzi

mimo, że przeczytałam wszystkie tomy HP i obejrzałam wszystkie dostępne filmy, to filmy absolutnie mi się nie spodobały, wręcz przeciwnie.
Popieram;]

ocenił(a) film na 10
Chiro

Taka chyba jest różnica między władcą a Potterem.Władca jest co najmniej porządny i w książce i na ekranie.Harry Potter według mnie może zachwycać tylko książką.Filmy są niedopracowane.Ale nie ma się co dziwić skoro za każdą część bierze się inny reżyser.

ocenił(a) film na 10
fauzi

zgadzam się. Gdyby cała idea z książki, wszystkie sceny zostały odpowiednio dopracowane, gdyby film był reżyserowany przez jednego reżysera, wszystkie momenty, szczegóły, budowa zamku, obrazy, bohaterowie i pozostałe przedmioty zostały szczegółowo odzwierciedlone to film, a raczej cała seria filmów mogłaby być całkiem dobra. I przede wszystkim: gdyby zamiast dubbingu był lektor, jak już ktoś chce by dialogi były przez kogoś czytane. Natomiast ja osobiście wolę oglądać z napisami;] Lepiej się szlifuje angielski;]

ocenił(a) film na 1
Chiro

Kto myśli , to takich bzdur nie pisze.

ocenił(a) film na 9
Kileeer

no to przykro mi ... że zasnąłeś bo ja jakoś nie.
ten film jest spoko 11 oskarów oznacza że jest genialny :)

ocenił(a) film na 1
Step_Up_123

Nie jest

ocenił(a) film na 9
Kileeer

masz problem !

ocenił(a) film na 1
Step_Up_123

przyznałaś się do tego brawo !

ocenił(a) film na 9
Kileeer

haha

ocenił(a) film na 1
Step_Up_123

śmiech , to zdrowie ;D

ocenił(a) film na 9
Kileeer

owszem :D

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Przecież do niego nie trafiają żadne argumenty,ciągle pisze to samo;) odpuść człowieku i zrób cos pożytecznego zamiast wypisywać te głupoty...

fauzi

Kolejny troll przyszedł popisać swoje żale pozbawione ładu i składu. Takich najlepiej po prostu olać. Zwłaszcza, że nie stać ich nigdy na kontruktywną krytykę.

ocenił(a) film na 1
Ivalor

kolejny emo nastolatek bierze nazwy z książek i myśli że jest modny

ocenił(a) film na 1
Ivalor

to powyrzucaj lustra i przystosuj się do społeczeństwa

ocenił(a) film na 10
fauzi

Ale co on może napisać?Miał z 5 lat gdy ten film święcił triumfy w kinach.Teraz tylko doczekać do 28 czerwca i mamy wypasiona wersję rozszerzoną na Blu-Ray.

ocenił(a) film na 10
QbaTheRipper

Jezu co wam się nie podoba ? Z najwyższym trudem dobrnęłam do końca książkowej trylogii , jest naprawdę świetna tylko hmmm ubrana w zły garnitur , za to film jest idealny , mega , moge oglądać i oglądać a będzie tak samo genialny . Jestem wielką fanką ekranizacji , a na pewno nie powiesz że za muzykę się nie należy , Kileeer

ocenił(a) film na 10
Enterraz

tak, stroje napewno mial lepsze od Wladcy pierscieni, podobnie jak muzyke i moze jeszcze gre aktorska :) A i napewno byl bardziej ambitny i byla to lepsza adaptacja. Zauwazam to co wydaje mi sie dziwne i pozbawione sensu.

ocenił(a) film na 1
ocenił(a) film na 1
Enterraz

raczej źle napisana

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Miał dostać za najlepszy film animowany albo za najlepszy film nieanglojęzyczny?

ocenił(a) film na 1
ocenił(a) film na 1
Nihal

Ale mordę masz jak -.-

ocenił(a) film na 10
xedor

Cala trylogia WP dostala az 17 Oscarow w pelni zasluzenie.

ocenił(a) film na 1
bierdus

? nie dostała 17 , bo każdy film był inny i takie dodawanie , to ...

ocenił(a) film na 10
Kileeer

moznaby sie klocic...

ocenił(a) film na 1
Kileeer

DZIĘKUJEMY ZA PRZECZYTANIE KOMEDII PT ,, władca jest do du..." szczerze mówiąc nie lubię tego filmu i mam gdzieś ile dostał nagród oglądam takie filmy które lubię każdy ma swuj gust filmowy a jak dla mnie po gówno wymyślili takie nagrody jak Oscary i złote maliny

ocenił(a) film na 10
Kileeer

help, trolle znow najezdzaja......

ocenił(a) film na 1
Tanath3

ale dużo tu dzieci ciekawe czy ty wiesz co to troll najpewniej jest o wiele mądrzejszy do ciebie

Kileeer

Nie jestem żaden cholerny emo nastolatek dziecinko. Gardzę wszelkimi subkulturami dzieciarni, wiec na jakiej podstawie stwierdzesz takie brednie ? To, że w avatarze mam czarno biała postać z Ravenloft (zapewnie nie wiesz co to jest ale co tam)pozwala ci takie idiotyzmy sugerować ? Jak chcesz prowokować to idz gdzie indziej. Tutaj trolle są niepotrzebne.

P.S

Mój nick wymyśliłem całkowicie sam, uwierz mi nie ma żadnego Ivalora w książkach. Wiem jak się nie czyta książek to potem się takie idiotyzmy wali, no ale cóż.

Ivalor

Nie nakręcaj go widzisz sam że to jakiś skretyniały dzieciak co nawet zdania dobrze nie umie złożyć. Niech sobie napisze już tego ostatniego posta i nie odpisujcie mu więcej, jedyny sposób na trolla.

ocenił(a) film na 1
xedor

którym jesteś emo nastolatku