Dobra idąc twoim tokiem myślenia film idealny powinien dostać 24 Oskary, Władca dostając 11 jest najbliżej osiągnięcia statusu filmu idealnego,tak samo jak Titanic i Ben Hur a reszta filmów tak jak i te które wymieniasz są o wiele gorsze od Władcy Pierścieni.
Kolejna błyskotliwa wypowiedź.Może zdradzisz nam swój wiek? skończyłeś już podstawówke?
nie nie zdałem nawet do zerówki. I co niby dziwnego w moje wypowiedzi było , wiem że kochasz ten film i nie pozwalasz go obrażać
Nawet nie chodzi o gust filmowy ale o podstawność krytyki(nie podajesz absolutnie żadnych argumentów ) i jeśli chodzi o budowanie zdań.Czasem naprawde ciężko domysleć się co masz na myśli.A myśle sobie że tak naprawde doceniasz Władce tylko teraz nie chcesz sie do tego przyznać.
Ale to nie świadczy źle o filmie tylko o Tobie.Po prostu jeszcze nie dorosłes do prawdziwej fantastyki.Narazie jak widze dużo wyżej oceniasz serie Harry Potter,a prawda jest taka że technicznie pod każdym względem LOTR bije go na głowe.
tak nawalają się a potem happy end prawdziwą fantastykę doceniam ale o tym nie można tak powiedzieć. O masz racje NIE DOROSŁEM żeby oglądać takie filmy tylko żeby zrozumieć przeminęło z wiatrem Forest Gump itd
Ty nawet nie wiesz jakie sa głowne wątki Władcy Pierscieni.... Tobie się wydaje że oni się "nawalali" bo mieli taki kaprys?
Po drugie gdyby nie Tolkien, to nie oglądałbyś Harrego Pottera z jednego prostego powodu- Rowling by go najprawdopodobniej nie napisała. To Dzieki "Władcy Pierścnenia" fantastyka stała się popularna czy ci się to podoba czy nie
człowieku czy Ty potrafisz myśleć? Bo chciałabym w to uwierzyć, a za cholerę nie potrafię! Patrz co piszesz!
mimo, że przeczytałam wszystkie tomy HP i obejrzałam wszystkie dostępne filmy, to filmy absolutnie mi się nie spodobały, wręcz przeciwnie.
Popieram;]
Taka chyba jest różnica między władcą a Potterem.Władca jest co najmniej porządny i w książce i na ekranie.Harry Potter według mnie może zachwycać tylko książką.Filmy są niedopracowane.Ale nie ma się co dziwić skoro za każdą część bierze się inny reżyser.
zgadzam się. Gdyby cała idea z książki, wszystkie sceny zostały odpowiednio dopracowane, gdyby film był reżyserowany przez jednego reżysera, wszystkie momenty, szczegóły, budowa zamku, obrazy, bohaterowie i pozostałe przedmioty zostały szczegółowo odzwierciedlone to film, a raczej cała seria filmów mogłaby być całkiem dobra. I przede wszystkim: gdyby zamiast dubbingu był lektor, jak już ktoś chce by dialogi były przez kogoś czytane. Natomiast ja osobiście wolę oglądać z napisami;] Lepiej się szlifuje angielski;]
no to przykro mi ... że zasnąłeś bo ja jakoś nie.
ten film jest spoko 11 oskarów oznacza że jest genialny :)
Przecież do niego nie trafiają żadne argumenty,ciągle pisze to samo;) odpuść człowieku i zrób cos pożytecznego zamiast wypisywać te głupoty...
Kolejny troll przyszedł popisać swoje żale pozbawione ładu i składu. Takich najlepiej po prostu olać. Zwłaszcza, że nie stać ich nigdy na kontruktywną krytykę.
Ale co on może napisać?Miał z 5 lat gdy ten film święcił triumfy w kinach.Teraz tylko doczekać do 28 czerwca i mamy wypasiona wersję rozszerzoną na Blu-Ray.
Jezu co wam się nie podoba ? Z najwyższym trudem dobrnęłam do końca książkowej trylogii , jest naprawdę świetna tylko hmmm ubrana w zły garnitur , za to film jest idealny , mega , moge oglądać i oglądać a będzie tak samo genialny . Jestem wielką fanką ekranizacji , a na pewno nie powiesz że za muzykę się nie należy , Kileeer
tak, stroje napewno mial lepsze od Wladcy pierscieni, podobnie jak muzyke i moze jeszcze gre aktorska :) A i napewno byl bardziej ambitny i byla to lepsza adaptacja. Zauwazam to co wydaje mi sie dziwne i pozbawione sensu.
Miał dostać za najlepszy film animowany albo za najlepszy film nieanglojęzyczny?
DZIĘKUJEMY ZA PRZECZYTANIE KOMEDII PT ,, władca jest do du..." szczerze mówiąc nie lubię tego filmu i mam gdzieś ile dostał nagród oglądam takie filmy które lubię każdy ma swuj gust filmowy a jak dla mnie po gówno wymyślili takie nagrody jak Oscary i złote maliny
ale dużo tu dzieci ciekawe czy ty wiesz co to troll najpewniej jest o wiele mądrzejszy do ciebie
Nie jestem żaden cholerny emo nastolatek dziecinko. Gardzę wszelkimi subkulturami dzieciarni, wiec na jakiej podstawie stwierdzesz takie brednie ? To, że w avatarze mam czarno biała postać z Ravenloft (zapewnie nie wiesz co to jest ale co tam)pozwala ci takie idiotyzmy sugerować ? Jak chcesz prowokować to idz gdzie indziej. Tutaj trolle są niepotrzebne.
P.S
Mój nick wymyśliłem całkowicie sam, uwierz mi nie ma żadnego Ivalora w książkach. Wiem jak się nie czyta książek to potem się takie idiotyzmy wali, no ale cóż.
Nie nakręcaj go widzisz sam że to jakiś skretyniały dzieciak co nawet zdania dobrze nie umie złożyć. Niech sobie napisze już tego ostatniego posta i nie odpisujcie mu więcej, jedyny sposób na trolla.