Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553284
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

żenada

ocenił(a) film na 1

11 za co gdyby były filmy które mają po 100 Oscarów to zasłużył by sobie

ocenił(a) film na 1

o jedyne słowo które potrafisz pisać oprócz trolla

ocenił(a) film na 10
Kileeer

o co ci chodzi? o "się"?? Kłócisz się o ogonek a piszesz swoje posty bez ładu i składu.

ocenił(a) film na 1
fauzi

tak czepiam się ogonków bo piszemy po polsku a nie jakieś ,,om"

użytkownik usunięty
Kileeer

Zacznij od siebie ćwierćinteligencie i półanalfabeto. Jak już skończysz zaocznie podstawówkę to może chociaż byków nie będziesz stawiał na prawo i lewo.

ocenił(a) film na 1

tak mnie uczono pisać na kartce jak normalnych ludzi a nie na komputerze. Jak ktoś ci wytknie błąd to zesrasz się tylko żeby mu odpisać jakieś bezwartościowe słowa

użytkownik usunięty
Kileeer

Nie potrafisz nawet porządnie zdania sklecić. Dalszą dyskusję z kimś takim uważam za bezcelową. Dorośniesz dzieciaku to może zmądrzejesz. A może i nie...

ocenił(a) film na 1

Ta czepicie się pisowni bo klawiatura różni się od zwykłego pisania może i masz dotykowy komputer ale nie wszyscy

ocenił(a) film na 10
Kileeer

80% twoich postów nie jest napisana poprawną polszczyzną!!!! Ogarnij się człowieku i idź do szkoły!!!

ocenił(a) film na 1
fauzi

Ten film to dno

ocenił(a) film na 1
Kileeer

jak wy

ocenił(a) film na 1
fauzi

Przynudzasz na 2 wieżach .

użytkownik usunięty
Kileeer

Nie jedno słowo, a wszystkie twoje tutaj posty są powodem tego,że się czepiam. Zresztą nie ja jeden...

ocenił(a) film na 1

tak wszystkie emo zjechały na ten post

ocenił(a) film na 1

chyba piszemy po polsku i dla tego ą i ę używamy a nie om

użytkownik usunięty
Kileeer

"dla tego" ???!!!

to już mi prowokacją zajeżdża...

Dam Ci dobrą radę: nie kłóć się z nim bo nie warto...

ocenił(a) film na 1
yvonneD

to po co piszesz ?

ocenił(a) film na 10
Kileeer

TO JEST RANKING FILMWEBU!! a nie popularności na świecie, no litoooościi...

ocenił(a) film na 1
Chiro

O co Ci chodzi pisz w 1 miejscu albo wcale .

ocenił(a) film na 10
Kileeer

hahaha litooości..

ocenił(a) film na 1
Chiro

Co, to ma do rzeczy.

ocenił(a) film na 10
Kileeer

pisz po polsku.. odzywki w stylu 6-letniego dziecka. Gratuluję braku inteligencji. Pozdrawiam i żegnam. Szkoda mojego czasu na odszczekiwanie maluchowi.

ocenił(a) film na 1
Chiro

Ile dziecko masz lat wchodzisz jak do obory . ,, pisz po polsku " właśnie pisz Zanim zaczniesz poprawiać , to spójrz na siebie byłaś z 2 dni na temacie z twojej woli nikt ci maluchu nie kazał

ocenił(a) film na 10
Kileeer

hahahaha :D na nic więcej Cię nie stać? a kultury też nie masz widzę:D no cóż :D bywa:D hahaha :D

ocenił(a) film na 1
Chiro

Co ma kultura chyba nie napisałem , że jesteś świnią po drugie mówisz , że tracisz czas i nie odpiszesz , a odpisujesz. Nie mogę z krytykować tego filmu ? Gdzie tu logika ???

ocenił(a) film na 10
Kileeer

kultura gdzie? a tu! : jak piszę do Ciebie to piszę z dużej litery ;] tak nakazuje dobre wychowanie, szacunek do drugiej osoby i znajomość kultury osobistej ;]
Odpisuję, bo stwierdziłam, że nieźle się bawię czytając Twoje odpowiedzi :D
Możesz skrytykować film. Ale krytyka każe podać argumenty potwierdzające tezę.
Cóż, tego nie widać :D Pozdrawiam;] i dobranoc;]

ocenił(a) film na 1
Chiro

Dawałem Gra aktorska stroje itd , a na szacunek drugiej osoby trzeba zasłużyć .

ocenił(a) film na 10
Kileeer

hahaha i kto to mówi:D Myślisz, że mnie urazisz takimi szczeniackimi odzywkami? hahaha próbuj jak ma Ci to poprawić humor i samoocenę:D

ocenił(a) film na 1
Chiro

Pisz normalnie . Nie chciałem Cie urazić jeśli myślisz , że tylko to mam w głowie to ... bez komentarza.

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Piszę normalnie;] w końcu polonistką jestem ;]

ocenił(a) film na 1
Chiro

Tak a ja prezydentem USA ,,mówi:d" robi się odstęp , bo trudno zrozumieć

ocenił(a) film na 9
Kileeer

w miejsce władcy pierścienia braveheart powinnien zdobyć te wszystkie nagrody

ocenił(a) film na 10
Valeriusz

Przeciez Braveheart to zupełnie inny rocznik

ocenił(a) film na 1
Kileeer

Haha o masakra, nie wiem jak to się stało, ale przeczytałem wszystkie posty w tym temacie i... jestem w szoku ile osób wdało się w dyskusje z tym dzieckiem. Po dwóch góra trzech postach widać, że nie skończył on jeszcze gimnazjum, bo ludzie w liceum są już trochę bardziej poukładani. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
kalisz8_fw

oh widać energicznego 20 latka który myśli że chodzę do gimnazjum może jeszcze wiek bo może ten film nie zasługuje na uwagę ale co ja się meczę obrazić film to emo fani odpisują szybciej niż ciuchcia z Teleexpressu jedzie

Kileeer

Na jakiej podstawie wnioskujesz, że jesteśmy emo ? Widziałeś nas kiedykolwiek by móc takie coś stwierdzić czy co, bo to co gadasz zupełnie się nie trzyma kupy. Pod względem ortograficznym i stylistycznym też. Zresztą z tego co wiem(z neta gdyż żadnych emo na szczęście nie znam) to WP nie jest filmem lubianym przez tę hmm
"subkulturę".

Zamiast mnie obrażać może napisz dlaczego Ci się film nie podoba co ?

ocenił(a) film na 1
Ivalor

Więcej efektów specjalnych było w potterze

Kileeer

No i co w związku z tym ? Rozwiń myśl bo jakoś nie bardzo wiadomo o co Ci chodzi ? Chcałbyś żeby ich było więcej jak w "potterze " ?

ocenił(a) film na 1
Ivalor

A nie Gandalf z zegarkiem super film normalnie

Kileeer

Chodzi Ci o ten jeden screen ? I dlatego nie podoba się cały film, chłopie czy ty naprawdę masz nierówno pod sufitem czy tylko udajesz ?

ocenił(a) film na 1
Ivalor

Przeminęło z wiatrem np dostało 10 Oscarów i nie było żadnej wpadki a od filmów które mają 11 wymaga się a poza tym to było dno

ocenił(a) film na 10
Ivalor

Ivalor daj mu spokój.Zobaczy że nikt się nim nie interesuje to da sobie spokój.

ocenił(a) film na 1
fauzi

Fajnie papa

Kileeer

Koleś weź wypierdalaj z tąd bo naprawde zacząłeś nas irytować swoją głupotą...

ocenił(a) film na 1
FastSmith7

A ty brakiem odpowiedniego słownika i pól rozumu

ocenił(a) film na 9
Kileeer

Zapewne żałujesz, że twój ulubiony fillm "Harry Potter i Książę Pół Krwi" nie dostał tyle nagród ;( Wyrazy współczucia.

ocenił(a) film na 1
brk91

Straszne naprawdę jeśli oglądasz film ze względu na nagrody to mi ciebie żal , bo w porównaniu do mnie ja oglądam filmy które mnie się podobają a nie flaki z olejem a jeżeli już tak cię podniecają nagrody to poco oglądałeś Shrek3 to była klapa a Potter dostał złoty popcorn

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Ludzie, karmicie trola. Wszystkim się ten film podoba, więc musi napisać jak najbardziej wk*****cy komentarz i jak najbardziej zgodny z regulaminem, by ludzie mu pisali, że jest idiotą.

Pandzioor

Racja, szkoda marnować czas na założyciela tematu. Niektóre dzieci już po prostu takie są.