o co ci chodzi? o "się"?? Kłócisz się o ogonek a piszesz swoje posty bez ładu i składu.
Zacznij od siebie ćwierćinteligencie i półanalfabeto. Jak już skończysz zaocznie podstawówkę to może chociaż byków nie będziesz stawiał na prawo i lewo.
tak mnie uczono pisać na kartce jak normalnych ludzi a nie na komputerze. Jak ktoś ci wytknie błąd to zesrasz się tylko żeby mu odpisać jakieś bezwartościowe słowa
Nie potrafisz nawet porządnie zdania sklecić. Dalszą dyskusję z kimś takim uważam za bezcelową. Dorośniesz dzieciaku to może zmądrzejesz. A może i nie...
Ta czepicie się pisowni bo klawiatura różni się od zwykłego pisania może i masz dotykowy komputer ale nie wszyscy
80% twoich postów nie jest napisana poprawną polszczyzną!!!! Ogarnij się człowieku i idź do szkoły!!!
Nie jedno słowo, a wszystkie twoje tutaj posty są powodem tego,że się czepiam. Zresztą nie ja jeden...
pisz po polsku.. odzywki w stylu 6-letniego dziecka. Gratuluję braku inteligencji. Pozdrawiam i żegnam. Szkoda mojego czasu na odszczekiwanie maluchowi.
Ile dziecko masz lat wchodzisz jak do obory . ,, pisz po polsku " właśnie pisz Zanim zaczniesz poprawiać , to spójrz na siebie byłaś z 2 dni na temacie z twojej woli nikt ci maluchu nie kazał
hahahaha :D na nic więcej Cię nie stać? a kultury też nie masz widzę:D no cóż :D bywa:D hahaha :D
Co ma kultura chyba nie napisałem , że jesteś świnią po drugie mówisz , że tracisz czas i nie odpiszesz , a odpisujesz. Nie mogę z krytykować tego filmu ? Gdzie tu logika ???
kultura gdzie? a tu! : jak piszę do Ciebie to piszę z dużej litery ;] tak nakazuje dobre wychowanie, szacunek do drugiej osoby i znajomość kultury osobistej ;]
Odpisuję, bo stwierdziłam, że nieźle się bawię czytając Twoje odpowiedzi :D
Możesz skrytykować film. Ale krytyka każe podać argumenty potwierdzające tezę.
Cóż, tego nie widać :D Pozdrawiam;] i dobranoc;]
hahaha i kto to mówi:D Myślisz, że mnie urazisz takimi szczeniackimi odzywkami? hahaha próbuj jak ma Ci to poprawić humor i samoocenę:D
Pisz normalnie . Nie chciałem Cie urazić jeśli myślisz , że tylko to mam w głowie to ... bez komentarza.
Haha o masakra, nie wiem jak to się stało, ale przeczytałem wszystkie posty w tym temacie i... jestem w szoku ile osób wdało się w dyskusje z tym dzieckiem. Po dwóch góra trzech postach widać, że nie skończył on jeszcze gimnazjum, bo ludzie w liceum są już trochę bardziej poukładani. Pozdrawiam
oh widać energicznego 20 latka który myśli że chodzę do gimnazjum może jeszcze wiek bo może ten film nie zasługuje na uwagę ale co ja się meczę obrazić film to emo fani odpisują szybciej niż ciuchcia z Teleexpressu jedzie
Na jakiej podstawie wnioskujesz, że jesteśmy emo ? Widziałeś nas kiedykolwiek by móc takie coś stwierdzić czy co, bo to co gadasz zupełnie się nie trzyma kupy. Pod względem ortograficznym i stylistycznym też. Zresztą z tego co wiem(z neta gdyż żadnych emo na szczęście nie znam) to WP nie jest filmem lubianym przez tę hmm
"subkulturę".
Zamiast mnie obrażać może napisz dlaczego Ci się film nie podoba co ?
No i co w związku z tym ? Rozwiń myśl bo jakoś nie bardzo wiadomo o co Ci chodzi ? Chcałbyś żeby ich było więcej jak w "potterze " ?
Chodzi Ci o ten jeden screen ? I dlatego nie podoba się cały film, chłopie czy ty naprawdę masz nierówno pod sufitem czy tylko udajesz ?
Przeminęło z wiatrem np dostało 10 Oscarów i nie było żadnej wpadki a od filmów które mają 11 wymaga się a poza tym to było dno
Ivalor daj mu spokój.Zobaczy że nikt się nim nie interesuje to da sobie spokój.
Zapewne żałujesz, że twój ulubiony fillm "Harry Potter i Książę Pół Krwi" nie dostał tyle nagród ;( Wyrazy współczucia.
Straszne naprawdę jeśli oglądasz film ze względu na nagrody to mi ciebie żal , bo w porównaniu do mnie ja oglądam filmy które mnie się podobają a nie flaki z olejem a jeżeli już tak cię podniecają nagrody to poco oglądałeś Shrek3 to była klapa a Potter dostał złoty popcorn
Ludzie, karmicie trola. Wszystkim się ten film podoba, więc musi napisać jak najbardziej wk*****cy komentarz i jak najbardziej zgodny z regulaminem, by ludzie mu pisali, że jest idiotą.