Normalnie jak ze Zmierzchem fani wpychają się gdzie popadnie napisałem ten temat bo może inni też nie lubią takiej żenady a poza tym ja nie żyje wyłącznie wp pk
a jak roztrząsamy Oscary to najlepszy aktor to waszym zdaniem Francis Ford Coppola
A nie możesz napisać jednego, ale za to długiego, postu, tylko dodać ich 10 i to za każdym razem każdy bez sensu?
,,dziwne Forest 8,8 a wp pk 8,4 więc wyjaśnione" ,,A nie możesz napisać jednego, ale za to długiego, postu, tylko dodać ich 10 i to za każdym razem każdy bez sensu? " co ma jedno do drugiego ?
Nie chodziło mi konkretnie o tą wypowiedź, tylko ogólnie o wszystkie. Że zamiast napisać wszystko w jednym poście opiszesz po kilka razy oddzielne zdania i to przeważnie bez ładu i składu -.-
tak uczepiliście się 3 rzeczy : Trolla ,interpunkcji, i wpychania się gdzie popadnie
ze zmierzchem tak samo. a i tak to mało osób wie że to film nie dobry tylko fatalny
Mało osób? o.O 90% moich znajomych uważa, że to jest beznadziejny film.
No, ale moi znajomi nie mają po 12 lat jak zapewne Twoim...
tak tylko 2 latka 10 % lubi 20 % nie umie czytać 5,% nie wie co to cywilizacja 55,% wali 10 % nie cierpi (ludzie twoi przyjaciele z przedszkola to 5% z tych 10%
nie cierpie zmierzchu... Okropnie mi się nie podobał. Wolę Pamiętniki Wampirów;] Bardziej mroczne:D
Dobra wiem z kim mam do czynienia , a VD , to podróba Zmierzchu którego też nie cierpię.
1 post w którym bym odpowiedział na pytania których nie ma pomyśl . do osoby która z pewnością napisze coś w stylu ,,nie myślisz" myślę
popracuj nad ortografia, film jest jednym z najlepszych i tu nie ma o czym dyskutować.
było dużo lepszych znam się na ortografii a nie możesz przeczytać słowa np ómrę bo twoim zdaniem pisownia ó i u się różni wymową
Nie stać cię na bardziej błyskotliwą czy chociażby nieco dłuższą i mniej dziecinną wypowiedź? Ale w końcu jesteś jeszcze dzieckiem,dziecko.
Mam coraz silniejsze wrażenie, że piszę z niezbyt rozgarniętym gimnazjalistą. I się zapewne nie mylę...
ja mam wrażenie że pisze z przedszkolakiem którego uczą rodzice że popr. wypowiedz powinna składać się z 100 słów
zE 100 słów, jak już. Nie ucz mnie mądralo zasad poprawnej pisowni, bo coraz bardziej się pogrążasz...
Widzę, że nasz kolega ma jakieś poważne problemy z własną osobą. Zamiast dowartościowywać się na forum poprzez trolling zalecił bym ci jednak udać się do lekarza po remedium na te twoje "problemy". No chyba, że ci w recepcie zapisał trollowanie na forum, w takim wypadku rozumiem :)
a rozumiem psychiatrycy emo nastolatką każą mówić czy tam pisać słowo troll żeby się odstresowały
"psychiatrycy" ?!
Psychiatrzy, psychologowie, psychoanalitycy, psychopatolodzy i psychonauci ale NIE psychiatrycy. Psychiatryk to miejsce, a nie osoba.
"emo nastolatką każą mówić(...) "
A nie emo nastolatkOM ?
specjalnie tak pisze żebyś miał zajęcie a miałem na myśli że psycholog każe emo nastolatką mówić troll żeby się odstresowały
czytamy twoje wszystkie posty i sie czepiamy.Bo nie było jednego w którym byś napisał coś z sensem.
spodziewałem sie takiej odpowiedzi.Baw sie dalej w tej piaskownicy którą sobie zbudowałeś;))