Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553284
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

żenada

ocenił(a) film na 1

11 za co gdyby były filmy które mają po 100 Oscarów to zasłużył by sobie

ocenił(a) film na 1
Ivalor

łał a co mnie to

ocenił(a) film na 1
Ivalor

Normalnie jak ze Zmierzchem fani wpychają się gdzie popadnie napisałem ten temat bo może inni też nie lubią takiej żenady a poza tym ja nie żyje wyłącznie wp pk

ocenił(a) film na 1
Ivalor

a jak roztrząsamy Oscary to najlepszy aktor to waszym zdaniem Francis Ford Coppola

ocenił(a) film na 10
Kileeer

już zmieniłeś zdanie? Już kombinujesz jak wyjść z sytuacji?

ocenił(a) film na 1
ocenił(a) film na 1
Kileeer

dziwne Forest 8,8 a wp pk 8,4 więc wyjaśnione

Kileeer

A nie możesz napisać jednego, ale za to długiego, postu, tylko dodać ich 10 i to za każdym razem każdy bez sensu?

ocenił(a) film na 1
yvonneD

a co ma piernik do wiatraka

ocenił(a) film na 1
yvonneD

ta bez sensu jak ty

Kileeer

A czemu ja niby piszę bez sensu?

ocenił(a) film na 1
yvonneD

,,dziwne Forest 8,8 a wp pk 8,4 więc wyjaśnione" ,,A nie możesz napisać jednego, ale za to długiego, postu, tylko dodać ich 10 i to za każdym razem każdy bez sensu? " co ma jedno do drugiego ?

Kileeer

Nie chodziło mi konkretnie o tą wypowiedź, tylko ogólnie o wszystkie. Że zamiast napisać wszystko w jednym poście opiszesz po kilka razy oddzielne zdania i to przeważnie bez ładu i składu -.-

ocenił(a) film na 1
yvonneD

tak uczepiliście się 3 rzeczy : Trolla ,interpunkcji, i wpychania się gdzie popadnie

Kileeer

No cóż, skoro tak wiele osób się tego czepia to coś w tym musi być, nie uważasz?

ocenił(a) film na 1
yvonneD

ze zmierzchem tak samo. a i tak to mało osób wie że to film nie dobry tylko fatalny

Kileeer

Mało osób? o.O 90% moich znajomych uważa, że to jest beznadziejny film.
No, ale moi znajomi nie mają po 12 lat jak zapewne Twoim...

ocenił(a) film na 1
yvonneD

tak tylko 2 latka 10 % lubi 20 % nie umie czytać 5,% nie wie co to cywilizacja 55,% wali 10 % nie cierpi (ludzie twoi przyjaciele z przedszkola to 5% z tych 10%

ocenił(a) film na 10
yvonneD

nie cierpie zmierzchu... Okropnie mi się nie podobał. Wolę Pamiętniki Wampirów;] Bardziej mroczne:D

ocenił(a) film na 1
Chiro

Dobra wiem z kim mam do czynienia , a VD , to podróba Zmierzchu którego też nie cierpię.

ocenił(a) film na 10
Kileeer

szkoda słów..

ocenił(a) film na 1
Chiro

To po co PISZESZ ?

ocenił(a) film na 1
yvonneD

a te osoby nie są w psychiatrykach

Kileeer

A co ma do tego psychiatryk?

ocenił(a) film na 1
yvonneD

źle kliknąłem chodziło ah nic

ocenił(a) film na 1
yvonneD

ok 11 osób bardzo dużo

ocenił(a) film na 1
yvonneD

1 post w którym bym odpowiedział na pytania których nie ma pomyśl . do osoby która z pewnością napisze coś w stylu ,,nie myślisz" myślę

ocenił(a) film na 10
Kileeer

popracuj nad ortografia, film jest jednym z najlepszych i tu nie ma o czym dyskutować.

ocenił(a) film na 1
norbi962

było dużo lepszych znam się na ortografii a nie możesz przeczytać słowa np ómrę bo twoim zdaniem pisownia ó i u się różni wymową

użytkownik usunięty
Kileeer

Język polski być trudny język... Żenada.

ocenił(a) film na 1

dla ciebie

użytkownik usunięty
Kileeer

Nie stać cię na bardziej błyskotliwą czy chociażby nieco dłuższą i mniej dziecinną wypowiedź? Ale w końcu jesteś jeszcze dzieckiem,dziecko.

ocenił(a) film na 1

powtarzasz się dziecko 2 słowa ci nie pasują to weź i przepisz nam koran

użytkownik usunięty
Kileeer

Mam coraz silniejsze wrażenie, że piszę z niezbyt rozgarniętym gimnazjalistą. I się zapewne nie mylę...

ocenił(a) film na 1

ja mam wrażenie że pisze z przedszkolakiem którego uczą rodzice że popr. wypowiedz powinna składać się z 100 słów

użytkownik usunięty
Kileeer

zE 100 słów, jak już. Nie ucz mnie mądralo zasad poprawnej pisowni, bo coraz bardziej się pogrążasz...

ocenił(a) film na 1

ze ? kto cie uczy górale ??

ocenił(a) film na 10

znam inną wersję:D
Polska język trudna język:D

ocenił(a) film na 1
Chiro

opisujesz swoje lekcje?

Kileeer

Widzę, że nasz kolega ma jakieś poważne problemy z własną osobą. Zamiast dowartościowywać się na forum poprzez trolling zalecił bym ci jednak udać się do lekarza po remedium na te twoje "problemy". No chyba, że ci w recepcie zapisał trollowanie na forum, w takim wypadku rozumiem :)

ocenił(a) film na 1
Ivalor

a rozumiem psychiatrycy emo nastolatką każą mówić czy tam pisać słowo troll żeby się odstresowały

użytkownik usunięty
Kileeer

"psychiatrycy" ?!

Psychiatrzy, psychologowie, psychoanalitycy, psychopatolodzy i psychonauci ale NIE psychiatrycy. Psychiatryk to miejsce, a nie osoba.

"emo nastolatką każą mówić(...) "

A nie emo nastolatkOM ?

ocenił(a) film na 1

specjalnie tak pisze żebyś miał zajęcie a miałem na myśli że psycholog każe emo nastolatką mówić troll żeby się odstresowały

użytkownik usunięty
Kileeer

"emo nastolatką" ?!

Widać to dla ciebie za trudne...

ocenił(a) film na 1

czytacie jedno słowo i się czepiacie

ocenił(a) film na 10
Kileeer

czytamy twoje wszystkie posty i sie czepiamy.Bo nie było jednego w którym byś napisał coś z sensem.

ocenił(a) film na 1
fauzi

tak samo jak twoje

ocenił(a) film na 10
Kileeer

spodziewałem sie takiej odpowiedzi.Baw sie dalej w tej piaskownicy którą sobie zbudowałeś;))

ocenił(a) film na 1
fauzi

,,sie"

ocenił(a) film na 1
fauzi

odpowiedzi.Baw ??? chyba jest spacja odpowiedzi. Baw

użytkownik usunięty
Kileeer

Żałosne.