Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553250
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

Film był nudny i nie ciekawy
Nie podobał mi się przekaz , a gra aktorska nie przekonała mnie.
Stroje bardziej mi się podobały w Marii Antonienie
Dziękuje do widzenia
!

użytkownik usunięty
Kileeer

Ech... I dyskutuj tu z kimś takim...
http://img841.imageshack.us/img841/882/6a00d8341ce22f53ef01116.jpg

ocenił(a) film na 1

Ładna łysina ;) ,,Normalnie nie wdaję się w dyskusje z ludźmi pokroju Kileeera " Wyjątek ? Przez około 2 dni ?

ocenił(a) film na 1

Łyso ci hp przebił wp rozpłacz się i pędź do wulkanu .

użytkownik usunięty
Kileeer

W czym przebił? Jeśli w głupocie co niektórych fanów to pewnie tak - dowodem jesteś ty sam.

ocenił(a) film na 1

Przykro mi z powodu tego , że nie umiesz czytać ;(

użytkownik usunięty
Kileeer

Przykro mi z powodu tego, że nie umiesz odpowiadać argumentem na argument tylko musisz uciekać w chamstwo.

ocenił(a) film na 1

Mi z tego , że to ty zaczęłaś , to wszystko. Najwyraźniej po dobroci z tobą i z 99% ludzi (PFWP) muszą tylko wrzucać epitety .

użytkownik usunięty
Kileeer

"muszą tylko wrzucać epitety "

Daruj sobie takie teksty. Od epitetów to ty jesteś specem. Na nich zaczynasz i na nich kończysz.

ocenił(a) film na 1

Uuu może udowodnisz , to specem w tym to był śp Creo90 i sanczopansa , a także nie zawodny Grotek.

ocenił(a) film na 1

I tak dawno je przedstawiłem o i jeśli są denne , to napisz argumenty na , to że władca zasłużył na 11 Oscarów .

użytkownik usunięty
Kileeer

Mam ci pisać argumenty, które ty i tak za chwilę odrzucisz ? Nie mam zamiaru tracić czas na przekonywanie o rzeczach oczywistych kogoś kto jest trollem i ignorantem.

ocenił(a) film na 1

Jak zwykle troll eh może kiedyś , to obrażało mnie teraz wzmaga mnie o wymioty .
Nie napiszesz ich , bo nie umiesz , a gdybyś umiała , to dlaczego ich nie napiszesz spróbuj , a się przekonasz .

ocenił(a) film na 6
Kileeer

"wzmaga mnie o wymioty" ?
coś może przyprawiać Cię o wymioty
lub coś może wymioty wzmagać
nie mówimy natomiast/piszemy, że coś wzmaga o wymioty

ocenił(a) film na 1
caligulaam

Rozpisujesz się z jednej głupoty ? Boże popełniłem błąd tak ? Świat nie rozpadnie się .

ocenił(a) film na 6
Kileeer

Boga pytasz ?
jestem pod wrażeniem
właśnie przyznałeś się do błędu

ocenił(a) film na 1
caligulaam

Prawie prawie skonstruowałaś zdanie. Jestem ateista i człowiekiem . Choć w porównaniu do ciebie nie silę się na udawanie ideału .
Jestem pod wrażeniem prawie wyszło ci pełne zdanie. O co tu widzę klapa znowu spadłaś na zerowy poziom .

ocenił(a) film na 6
Kileeer

napisz argumenty na, że władca zasłużył na 11 Oscarów
lub
napisz argumenty na to, że władca zasłużył na 11 Oscarów
nie
'napisz argumenty na, to że władca zasłużył na 11 Oskarów - postawienie przecinka w tym miejscu zakłóca logikę zdania

ocenił(a) film na 1
caligulaam

Mam doczynienia z polonistką
,,napisz argumenty na, że władca zasłużył na 11 Oscarów " , to jest nie poprawna forma , a poza tym jej nie napisałem .

ocenił(a) film na 6
Kileeer

to jest przecinek tam, gdzie powinien być
formy się nie piszę , formy się używa

ocenił(a) film na 1
caligulaam

Można i pisać . Przegrałaś pogódź się z tym , bo nawet zdania napisać nie umiesz .

Kileeer

Polecam wyluzować , nie ma sensu się przemęczać .
Ta rozmowa powoli staje się bezcelowa .
Racje i tok rozumowania _Hanshiro__Tsugumo_ jest zdecydowanie przytłaczający , więc lepiej odpuść i idź na spacer.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
yasiamaru

Jej przytłaczający ? chyba w fotel ze śmiechu ale masz rację . Wesołych świąt .

ocenił(a) film na 10

"krańcowy przykład intelektualnej impotencji" - idealna i najlepsza inteligentnie skonstruowana obelga, jaką słyszałam : D

użytkownik usunięty
karola__14_

Dzięki :D

ocenił(a) film na 6

tak sobie czytam wasza wymiane zdan
i nijak nie potrawie zrozumiec Twoich zarzutow wobec uzytkownika Killer
ani on chamski, ani glupi, ani nikogo nie obraza i nie atakuje
wyrazil swoje zdanie - rozne o zdania zasadniczej czesc, moze i nawet dosadnie ale podkreslajac przyimki i przymiotniki: mi, moim,mnie
za co zostal obrazony, wartosc jego opini zanegowana
nie wiem na czym polega Twoja wyzszac i wieksza waga Twojego zdania - mnie nie prekonujesz

użytkownik usunięty
caligulaam

Akurat większość jego chamskich wpisów została już zablokowana.
Co do jego argumentacji to wystarczy przeczytać ten temat (długi, ale za to w wystarczający sposób obnaża głupotę autora):
http://www.filmweb.pl/film/W%C5%82adca+Pier%C5%9Bcieni+Powr%C3%B3t+Kr%C3%B3la-20 03-11841/discussion/%C5%BCenada,1635862

Z dwadzieścia osób starało się przemówić Kileeerowi do rozumu używając całkiem rozsądnych argumentów (pomijając złośliwe wkręty o tym, że jest smarkaczem, "dzieckiem neostrady" itp.). Oczywiście nic to nie dało.

I naprawdę nie mam ambicji by komukolwiek tutaj czegokolwiek udowadniać. A tym bardziej dowodzić swojej wyższości. Kileeer to jeszcze dzieciak i pokazanie , że się nad nim intelektualnie góruje jest zbyt proste, by stanowiło wyzwanie czy powód do dumy. :-)
Ale fakt, gnębię go tymi postami, bo sobie na to zasłużył (obrażając mnie w innych tematach i trollujac).
W sumie mogłem sobie to darować, bo argumenty na takich ludzi nie działają.

Wchodzę na Filmweb, by oceniać filmy i dyskutować o nich z osobami mającymi coś ciekawego do powiedzenia / napisania, a nie żeby kłócić się z jakimś kilkunastolatkiem.

Ostatnio porobiłem zrzuty ekranu z jego chamskimi odzywkami i na dniach wyślę to komuś odpowiedzialnemu za blokowanie trolli. A fakt, że ma on tutaj dwa lub trzy multikonta raczej mu nie pomoże. W przyszłym tygodniu już się tutaj chłopak nie zaloguje.

ocenił(a) film na 6

chyba jestem za leniwa aby przeczytac calosc,
coz lekki nadmiar arogancji jest przywara mlodego wieku
ja bym tam z tym nie walczyla - tak dluga jak nie przekracza on pewnych norm.
mozna wypukntowywac brak logiki, rzadac argumetow
troche podpuszczac

ocenił(a) film na 6
caligulaam

aby z poblazliwa wyrozumioloscia wykpic braki w argumentacji

ocenił(a) film na 1
caligulaam

U ciebie ortografii.

ocenił(a) film na 6
Kileeer

brak polskich znaków na w pisowni nie świadczy jeszcze o brakach w ortografii

ocenił(a) film na 1
caligulaam

Pisałem o czym innym ...
,,znaków na w pisowni" - starasz się tak bardzo , że zdanie Ci nie wyszło i z łaski swojej napisz poprawne zdanie i nauczaj innych dopiero ok ? ;) Wesołych świąt .

użytkownik usunięty
Kileeer

"i nauczaj innych dopiero"

Mistrz Yoda się znalazł.

ocenił(a) film na 1

Dziecko !!!! Wróciło (znowu)

użytkownik usunięty
Kileeer

Jedyne co potrafisz to nazwać kogoś dzieckiem.

użytkownik usunięty

Zabawne biorąc pod uwagę fakt, że sam jesteś jeszcze szczeniakiem, a osoby, które próbujesz obrazić są często kilkukrotnie od ciebie starsze.

ocenił(a) film na 1

Tez cie kocham .

użytkownik usunięty
Kileeer

Fag.

ocenił(a) film na 1

Żarcik ciebie nikt by nie pokochał ;)

Nazwijmy to hmm bo ja wiem ... 3 Wojną Światową :)

ocenił(a) film na 1

Raczej kilkukrotnie młodsze , bo twoje wpisy , że jestem gówniarzem , to tylko puste słowa ale twoja głowa też jest pusta .
Starasz się nieudolnie mnie obrazić i powracasz na fora z , których po paru postach zwiewasz z płaczem i krzykiem ,, MAMUSIU !!!!!"

użytkownik usunięty
Kileeer

"powracasz na fora z , których po paru postach zwiewasz z płaczem i krzykiem ,, MAMUSIU !!!!!""

Poziom infantylizmu w tym zdaniu jest tak duży, że jako autor tegoż sam się ośmieszasz .

ocenił(a) film na 1

Przynajmniej rozróżniam kropkę od znaku zapytania bez mózgu .

Kileeer

Tak z ciekawości , przewertowałem cały temat i mam pytanie , czy te bluzgi jakoś ci pomagają ?
Zrób inaczej jeśli uważasz że masz racje , i zarzuty że jesteś dzieckiem są błędne , to zachowaj się jak dorosły i to zakończ :)

ocenił(a) film na 1
yasiamaru

ylko , że to ciągnie się od tak dawna , że nie wiesz, gdzie się to zaczęło .
Fan władcy pierścienia :
- Uważa , że on ma racje , a inny, którzy nie doceniają Srolkiena , to dzieci
- Posługuje się trollingiem (kiedy pisze się coś w stylu nie wyciągaj swoich rodziców , to oni, to akceptują )
- Jeśli , to faktycznie dorośli , to są jacyś nie halo , bo o, byle gówno już się denerwują
- Lorcik każe, im bronić forum wp . Bronią Władce i piszą , że jeśli coś ci się nie podoba , to nie pisz - potem idą pisać pierdoły na innych forach (hipokryzja)
-wyjmują ortografie i interpunkcje najpewniej beż przecinka i kropki nad z nie domyśla się, o co chodzi
- piszą , że ja ich wkurzam i , że pisze bzdury , a oni, to czytają . Gdzie tu logika , to masochiści ?
Dużo można jeszcze dopowiadać, ale, po co .

Kileeer

Każda wojna się kiedyś kończy , zazwyczaj dlatego że podpisuje się traktat pokojowy , w tym przypadku wystarczy przestać na siebie skakać .

ocenił(a) film na 1
yasiamaru

Nie ja zacząłem skakać na niego . Jakoś z 1 narazie osoba mi się dobrze gadało mimo , że maiła 10 i serduszko na władcy i szczerze mówiąc z tobą też normalnie się gada .(pisze , bo zaraz przyfrunie _Hanshiro__Tsugumo_ by mnie poprawiać)

Kileeer

Spoko , mniej agresji , więcej konstruktywnej rozmowy

ocenił(a) film na 1
yasiamaru

Za piękne żeby było prawdziwe.

użytkownik usunięty
Kileeer

Nadal nie dostrzegasz, że problem leży TYLKO I WYŁĄCZNIE po twojej stronie. Inaczej - ty sam jesteś tym problemem.
Dopóki tego nie zrozumiesz, będziesz wykłócał się ze wszystkimi i z każdym z osobna...

ocenił(a) film na 1

To nie pisz do tego ,,problemu" dziecko w szkole podstawowej jest mądrzejsze od ciebie wiec jeśli twierdzi , , że jesteś dorosły , to cienko z tobą problemem jesteś ty !1!!1