Film był nudny i nie ciekawy
Nie podobał mi się przekaz , a gra aktorska nie przekonała mnie.
Stroje bardziej mi się podobały w Marii Antonienie
Dziękuje do widzenia
!
To nie ja sram na filmweba tylko ty jesteś pseudofanem ,
To ty prowokujesz tu wszystkich nikt cie nie prosił żebyś go obrażał , a ja mam dosyć takich dziwolągów jak ty .
Uważasz mnie za trolla ok , to wyjaśnij po co mi odpisujesz dzieciaczku ?
"Sram"? co to za slownictwo w ogole??? Zabawny jestes... a dziwolagiem jestes ty gosciu i to nie jest tylko moje zdanie. Dobrze wiesz jak ci pocisneli inni ludzie w twoich chorych tematach ktore zaczynasz. Po co odpisuje? zeby dac ci do zrozumienia PO RAZ KOLEJNY abys nie zaczynal kolejny raz tego samego ale wiedz ze robie to juz ostatni raz. Chcesz zeby ludzie znowu ci wrzucali? Pisz sobie co chcesz ale nie na forum LOTRa. Idz na inne i tam baw sie w te swoje chore gierki. Nikogo nie prowokuje i nikogo poza toba nie obrazam. Potrafisz czytac ze zrozumieniem? na wszelki wypadek napisze to znowu: jakbys pisal z sensem, mial jakies argumenty to wiedz ze chetnie bysmy z toba podyskutowali czy LOTR jest wartosciowym filmem czy nie... ale tak sie sklada ze ty tylko trollujesz na forum "Władcy", prowokujesz i obrazasz ludzi, wysmiewasz ich gdy wchodza ztoba w polemike. Gdy mowia ci ze jestes trollem a dobrze wiesz ze tak jest od razu wszczynasz klotnie. Fani filmu i ksiazki na to NA PEWNO NIE POZWOLA zebys go obrazal. Mi juz naprawde nie chce sie z toba pisac. Zniknij a wszyscy beda szczesliwi. ZEGNAM
Weź ty pomyśl w końcu nie podobają ci się tematy , które obrażają władce , to ich nie czytaj będę tu pisać puki mnie nie olejecie Argumenty dlaczego nie lubię przedstawiłem dawno temu ,,prowokujesz i obrazasz ludzi, wysmiewasz ich gdy wchodza ztoba w polemike. " POLEMIKE co to znaczy? to po co w ogóle wchodzą i ,,Tak... a pozniej do pokoju weszla mama, zpalila swiatlo i dziecko sie obudzilo... co za trolle... Kileeer znowu zaczynasz pisac te swoje smety??? znowu mamy zglosic Cie do zbanowania? najedzcie sie jakiejs trutki na szczury czy "cóś"... zrobcie cos wreszcie dla swiata dobrze? moze zmiencie miejsce zamieszkania? proponuje Mars... odkryto tam wode... piasek tez jest... w sam raz dla was... bedziecie stawiac sobie babki z piasku zamiast wypowiadac sie na tematy o ktorych wogole nie macie pojecia." nie pamitasz jakos ty zacząłeś go obrażać nawet jak mnie obrażasz , to dajesz teksty z wp ?.
Olej go , to kretyn który musi byc nr 1 . Dajmy mu ostatni wpis , to sobie pójdziesz
Smutny jest twoj los...tyle powiem bo szkoda wogole marnowac na ciebie czas. Kretynem jestes ty skoro popierasz kileeera i jego wesola kompanie... ale w tej chwili to juz niewazne. Odejde i przestane pisac wtedy gdy bede chcial, do tego jest forum. Jednak z drugiej strony po prostu was oleje bo szkoda mojego czasu na was. jestescie niereformowalnymi retardami wiec piszcie dalej te swoje smety jakim to LOTR jest debilnym filmem itd.... ZAL MI WAS. I nie potrzebuje "ostatniego wpisu" gosciu. Jesli mielibyscie klase to przestalibyscie trollowac jakies pol roku temu na forum LOTRa ale wy nigdy nie skonczycie bo to was widocznie jara.
dla przypomnienia... to ty wparowales do rozmowy nieproszony :) wiec... nie pisz debilnych komentarzy pod moimi postami ani na forum Wladcy a dam ci spokoj :) do ciebie nie mam nic wiec zegnam. chyba ze wspierasz usilnie kileera bo on juz jest na wykonczeniu... to wtedy zmieni postac rzeczy...
Hahaha...zabawny jestes ;) najpierw sam sie wpieprzasz do rozmowy a pozniej zarzucasz mi ze pisze do ciebie... skoro tak to po co odpisujesz? naprawde jestescie chorzy... okazales sie kolejnym trollem ktory chce podtrzymywac temat... rozczaruje cie ale niestety ja juz skonczylem pisac z wami :) napisze ci to co kileeerowi - ja skonczylem swoja misje, cel osiagnalem bo przyznal sie do tego ze jest zalosny i ze jest trollem :) wiecej nie mam ochoty z wami pisac, jasne??? mam nadzieje ze dotarlo.
P.S. kolejny dyslektyk na forum czy po prostu kolejne dziecko neostrady? bo sorry ale twoich postow nie da sie czytac... nie wiem czy wiesz ale "probujac" obrazic moj intelekt i nieumiejetnosc poprawnej logiki obrazasz obcokrajowcow piszac w ten sposob :) wroc do podstawowki :) rasizm kulturowy jest w naszym kraju karalny :)
Ty na serio masz po*** w tej pustej główce nie rozumiesz 3 słów po polsku ? Oczekuje odp w 3 literach np tak , nie ...
Proponuje kupic ci wazeline i odwiedzic Deliverego :) wchodzicie sobie po palcu w tylek wiec wazelina sie wam przyda... :)
twoje komentarze są poniżej jakiegokolwiek poziomu. nie chcę się kłócić z wami, po prostu proszę, żebyś przestał pisać bzdury i zaśmiecać forum.
jeżeli mnie 15-latkę żenują twoje wpisy to zastanawiam się ile masz lat.
swoją drogą fajna odmiana - języku
zaśmieca forum, ale to mój ostatni komentarz pod tym tematem, NIE BĘDĘ SIĘ KŁÓCIĆ.
"Tego języku nie rozumiesz?" Cale szczescie ze ty rozumiesz "tego języku"... co za burak :) widze ze wkoncu nauczyles sie obslugiwac szybkie klawisze "ctrl" + "v" :) coraz bardziej mi imponujesz :) moze za jakis czas pomysle ze masz AZ 15 lat :)
Dobra jeśli ja mam 15 i nie umiem pisać , to ile ty masz nie potrafiąc pisać i czytać ?
Musisz do mnie pisać . Ty się wtrąciłeś napisałem do Kileeera , a nie d ciebie
Nie szkoda ci czasu na odpisywanie? Przeciez miales nie pisac zby nie ciagnac tego tematu w nieskonczonosc? Wez lepiej wazeline i biegnij szybko na randke z Kileeerem bo sie spoznisz :) Pozdrawiam.
Matko jeśli do niego piszesz , to pewne , że ci odpisze .
Takie łoma jak ty trudno olać .
Dobra niewazne. Jak juz napisalem nie mam ochoty na dalsze dyskusje z toba. Po tym co napisales widze ze nie ma sensu marnowac na ciebie czasu. Zdanie ktore napisales: "nie podobają ci się tematy , które obrażają władce , to ich nie czytaj będę tu pisać puki mnie nie olejecie" utwierdza mnie tylko w przekonaniu ze jestes nastoletnim pajacem ktoremu sie nudzi i szuka "wrazen"... a te twoje argumenty o ktorych wspomniales to po prostu sa zalosne. Niewazne. Zegnam cie ozieble. Ciesz sie tym ze powrzucasz na LOTRa... skoro cie to podnieca... milej zabawy swirze.
Tak samo żałosne jak ty , a już wcześniej mówiłeś , że nie będziesz pisał tak uwielbiasz władce , że żaden argument do ciebie nie przemawia
Jesli sprawi ci to radoche to niech ci bedzie ze jestem zalosny :) Grunt ze w koncu przyznales sie do tego ze twoje argumenty sa zalosne... tak samo cala twoja osoba i twoje posty :) bo koles: ty nie podales nic sensownego na temat tego co jest z filmem nie tak, po prostu sie przyczepiles jak rzep do psiego tylka i pieprzysz ciagle o tym samym. To ze LOTR jest dla mnie wazny wynika z tego ze znam temat od podszewki, przeczytalem kilka razy ksiazke i jest bardzo pouczajaca (tylko trzeba potrafic myslec) a film w pewien sposob takze niesie ze soba przekaz. Tylko niektorzy - jak ty np - nie dorosli do tego i nie rozumieja zawartych w nim tresci. Mimo ze to wymyslony swiat fantasy a film jest nasycony efektami i pelen patosu to dzieki tym srodkom jego wartosc jest jeszcze wieksza. Wiekszosc ludzi na tym forum mnie poprze... a ty zyj w tym swoim swiecie dalej i wrzucaj na LOTRa :) pokazujesz tylko jak pusty jestes :) Pisac moge co chce i jak chce bo do tego jest forum :) podobnie jak ty... z tym ze ty jestes zwyklym trollem... a raczej niezwyklym... bo normalny czlowiek opamietalby sie i przestal robic z siebie wariata juz dawno w innym temacie...
O nareszcie przyznałeś się , że jesteś żałosny GRATULACJE! Jak ktoś jest wielkim fanem , to może czytać bez przerwy biesy Dostojewskiego . Ultra fani wp , to wypisują różne pierdoły na temat władcy .
,,Pisac moge co chce i jak chce bo do tego jest forum :)"
To sobie pisz mi , to nie przeszkadza ;D
Ale czekaj czyż , to nie twój wpis
,,Dobra niewazne. Jak juz napisalem nie mam ochoty na dalsze dyskusje z toba. Po tym co napisales widze ze nie ma sensu marnowac na ciebie czasu."
Ja cie stąd nie wyganiam tylko ty tu narzekasz , a nie ja wiec jak chcesz , to sobie tutaj wypisuj różne rzeczy i się ośmieszaj . Mam ci wpisać argument w stylu ,,w 2 min muzyki nie podobała mi się..." No chyba nie więc tamte wystarczają .
Widzisz? jaka radosc ci sprawilem :) radosc w oczach dziecka... w dodatku retarda jak ty... swietna sprawa moc kogos uszczesliwic. Teraz ty zrob mi przyjemnosc i F**K OUT z tego forum :) tak na marginesie to TY SIE PIERWSZY PRZYZNALES do tego ze jestes zalosny i ze twoje argumenty tez w swoim wczesniejszym poscie wiec to ja tobie GRATULUJE... nawet nie wiesz co piszesz... zreszta widze ze czytac ze zrozumieniem tez nie potrafisz. zeby cokolwiek zrozumiec z tych twoich "postow" trzeba czytac po kilka razy twoje wypociny... ogarnij sie... a argumenty ktore podales w innym temacie sa na poziomie 10 latka. Mi juz nie chodzi nawet w tej chwili o to co ci sie nie podobalo w filmie - jak np to ze w 2 min muzyka byla kiepska (twoje slowa) bo twoje argumenty sa do dupy i maja wartosc merytoryczna na pziomie 10 latka ktory lubi Power Rangers - tylko czemu czujesz nienawisc do filmu i jego fanow. JESTES ZWYKLYM TROLLEM. O to tutaj chodzi. Myslisz ze wzbudzisz sensacje piszac "LOTR jest do dupy"? Piszac takie "cos" TO TY osmieszasz sie a nie prowokujesz, bo rozmowa wystepujaca w skrajnej formie jako prowokacja - jesli jest interesujaca - ma jakis cel. A ty po prostu szukasz zaczepki a w ostatnim czasie kumpli jak widze bo grono twoich "fanow" rosnie... jetses prostym chlopcem wiec ci wybaczam :) "Biesy" Dostojewskiego? A wiesz wogole jaki to gatunek literacki pajacu? watpie... w zasadzie przypominasz mi troche Karmazynowa z tej wlasnie powiesci bo podobnie jak on jestes karykatura czlowieka i twoje posty podobnie jak jego rekopisy nie zawieraj nic sensownego. wiesz co? znudziles mi sie :) na dluzsza mete wypalasz sie i zaczynasz pisac to samo co w innym temacie. Nie mam co robic wiec ci odpisuje ale nie chce mi sie do ciebie pisac ponownie. Mam juz dosc odpisywac na twoje posty bo JESTES TEPYM TROLLEM. Wyganiac mnie nie musisz.... po prostu sam sie przyznales ze piszesz tylko na forum wladcy by trollowac... i o to mi chodzilo :) wiec cel osiagniety :) moge opuscic ten temat z usmiechem na ustach :)
Weź ty się lecz ! Widzisz kto założył forum nie ty wic ,t o ciebie można wywali na zbity pysk . Napisałem , że moje argumenty są takie żałosne jak TY polecam ci kurs czytania ze zrozumieniem Podałem ci przykład strawności książki , a nie gatunku. Matko troll żałosne jak ty wpisujesz sobie władca pierścieni zauważyłeś słowo troll i od razu myślisz , że to kogoś obrazi . ,,bo twoje argument sA do dupy " Ultra fani niczego nie przepuszczają ,,bo rozmowa wystepujaca w skrajnej formie jako prowokacja - jesli jest interesujaca - ma jakis cel. A ty po prostu szukasz zaczepki" Jesteś na tyle mało dojrzały , że im ulegasz i inni też ,,i maja wartosc merytoryczna na pziomie 10 latka ktory lubi Power Rangers - " Kolejna głupota ale cała ta wypowiedź była tak . Mam do czynienia z prostakiem bardzo tego nie lubię więc
N-I-E P-I-S-Z- D-O-M-N-I-E ! R-O-Z-U-M-I-E-S-Z ?
Gosciu... ten co zalozyl temat (o ile to nie jest twoje kolejne konto na filmwebie) jest takim samym trollem jak ty :) ale ma troche wiecej klasy niz ty i sie nie poniza. ciesze sie ze po raz koleny przyznales sie do tego ze jestes trollem a twoje argumenty sa do dupy. na dowod zacytuje ciebie z postu powyzej (a tak na marginesie slaba bronia jest korzystanie z cyctatow swoich rozmowcow, az tak ograniczony jestes?) : "Napisałem , że moje argumenty są takie żałosne jak TY"- czyli pomimo ze mi "wrzuciles" to sie przyznales do moich stwierdzen:) najwiekszym prostakiem i to na filmwebie jestes ty :) czlowiek choc troche inteligentny nie wypisywalby idiotycznych rzeczy na tematy o ktorych nie ma pojecia a ty na temat LOTRa nie masz nawet bladego pojecia :) niestety nie jestes nawet odrobine inteligentny :) a ja nie ulegam prowokacjom tylko wchodze w rozmowy z trollami, osmieszam gosci jak ty aby sami sie przyznali do trollowania :) dzieki takiemu zabiegowi ich wiarygodnosc na filmwebie jest wtedy znikoma i oto mi tylko chodzi :) udalo mi sie po raz kolejny :) jesli cie cos boli w tej kwestii radze wizyte u psychiatry.. albo po prostu skoncz te swoje debilne posty na filmwebie a ja, sanczo, legolasbloom i inni dadza ci spokoj. Idz na forum avatara, ojca chrzestnego itd, tam cie zechca... bo przyda im sie swieze mieso armatnie. Na forum Wladcy juz dawno sie skonczyles :) teraz to tylko dobijamy cie powoli :) aha... to ty do mnie piszesz :) i szkoda ze NAWET NIE POTRAFISZ ODROZNIC ULTRASA od zwyklego fana :) jestes smieszny koles ale nie wazne, dajesz popisy na wielu forach ale udalo ci sie zebrac tyle kopow na zad ze powinienes juz dawno sobie darowac te skretyniale gierki :) ale ty bedziesz dalej w nich gral :) bo taki twoj sens istnienia nie? :)
Jesteś jak ten film idziesz i idziesz do wulkanu i nigdy nie dojdziesz. A masz znajomego psychiatrę? Dziecko t naucz się myśleć i wróć tu czyli nie wracaj w ogóle i nie pisz do mnie mam ci , to po chińsku napisać ? Te fora są podtrzymywane przez ciebie mógłbyś wziąć przykład z legolasblum i pość stąd
Jasne. Tak sobie tlumacz... Boze... jaki ty jestes durny :) wlasnie pokazales ze nawet filmu nie ogladales... ale to juz naprawde nie jest istotne :) naprawde smiesznym chlopaczkiem jestes :D w na twoje pytanie: niestety nie znam zadnego psychiatry ale mam pomysl :) spytaj swoejego kolegi Delivery, on umowi cie na wizyte u swojego ;) taka terapia grupowa przyda sie wam obojgu ;) dobra rozbawiles mnie po raz kolejny, juz mi wystarczy rozmow z toba bo sie dawno skonczyles :) nie mam ochoty podtrzymwac tego tematu ani wysmiewac twojej glupoty :) milego trollowania pajacu :) aha... WROC DO PODSTAWOWKI I NAUCZ SIE PRZELEWAC MYSLI NA PAPIER bo twoja znajomosc polszczyzny jest znikoma... i blagam cie nie zaczynaj znowu pisac ze mieszkasz w USA bo sciemnianie tez ci nie idzie :)
Mieszkam tam ale ty oczywiście wiesz lepiej co czytam co oglądam gdzie żyje . Może zaproponujesz swojego psychologa ale 1 nie tych 1.000.000.000 , którzy mieli dosyć takiego dziecka jak ty Aha
http://genialnymaluch.pl/nauka-czytania/
http://www.mojapolska.az.pl/nauka_pisania.html
Przyda ci się
,,nie mam ochoty podtrzymwac tego tematu ani wysmiewac twojej glupoty :) milego trollowania pajacu :)"
Just do it
Koles skonczylem z toba? kapujesz? grzeje mnie gdzie mieszkasz... USA czy Katowice jestes debilem i wszyscy ci to mowia. Dajesz rady z ktorych sam nie korzystasz bo sadze ze tobie bardziej sie przydadza :) Fajnie ze podzieliles sie linkami do stron z ktorych korzystasz... tylko pytam po co? bo i tak kaleczysz jezyk :) naprawde jestes tepym trollem... bo jesli myslisz ze twoje zalosne teksty mnie zloszcza itp to jestes w bledzie :) Ale ciesz sie... po prostu pokazujesz jakimi debilami sa Polacy na emigracji (bez wzgledu na to ile masz lat). Spij smacznie... mam nadzieje ze boogeyman wyjdzie z szafy i cie pozre... i bedzie spokoj na forum LOTRa.
,Koles skonczylem z toba? kapujesz?'
Czy ty czytasz co sam piszesz ? (ah za trudne jest dla ciebie czytanie)
,,Fajnie ze podzieliles sie linkami do stron z ktorych korzystasz... tylko pytam po co"
Znalazłem je w google mózgu , a to dla ciebie , bo ja pisze żebyś nie pisał do mnie , a ty swoje i piszesz , że skończyłeś . tak ? To wypad z forum
To był tak gówniany horror jak ten niby film , który nudzi 15 minutami
,,bo i tak kaleczysz jezyk "
To nie ja popełniłem 25 błędów w swojej wypowiedzi .
Więc słonko nie pisz do mnie zadzwoń do sancza z książki i kończ
I Zważaj na słowa , bo Lordzik wyrzyga się lawą na ciebie
Koles... przeciez to ty mi odpisujesz :) ja napisalem juz dawno ze z toba skonczylem rozmowe... Ale ty jestes cienki... jak polsilver...gosciu odnosnie literowek czy ty nie kumasz ze ze wzgledu na to jaki masz swiatopoglad (i nie chodzi mi juz nawet o LOTRa) nie czuje wobec ciebie nawet odrobiny szacunku i dlatego nie przywiazuje uwagi by stawiac "ą" i "ę"? szkoda mi na to czasu bo jestes totalnym pajacem a i tak nie zrozumiesz tego co ci napisze. Poza tym to sam piszesz bzdurne slowa i tworzysz jakies niezrozumiale przez nikogo neologizmy... Pisalem zeby pokazac jakim trolem jestes i ze twoje prowokacje sa baaardzo slabiutkie bo totalnie nieprzemyslane. No i wpadles we wlasna pulapke... :) to takie smutne :) napisales do mnie "slonko"...? widze ze jednak faktycznie jestes gejem... czyli moja aluzja zwiazana z wazelina byla adekwatna co do twojej osoby :D Stary skoncz juz sie pograzac :) coraz wiecej osob zaczyna ci wrzucac...
Ty na serio nie umiesz czytać . wow nie wiedziałem .
Jeśli ze mną skończyłeś , to dlaczego pojawiają się twoje posty ?
Czy ty naprawdę nie możesz przestać do mnie pisać ?
nawet nie czytam tego co piszesz :) po prostu jetses tak zalosny ze szkoda mi czasu :) zadaj sobie pytanie po co odpisujesz komus kto ci wrzuca? sam sie koles prosisz o tego typu "konwersacje". ja osiagnalem co chcialem :) doprowadzilem do tego ze sam sie pograzyles i osmieszyles na forum :) sluchaj skonczmy to bo mi juz naprawde nie chce sie pisac z takim pustakiem jak ty a tym bardziej zasmiecac forum Władcy :)
To ciapo skąd wiesz , co pisze . Nie pisz do mnie przepraszam ty nie umiesz po polsku wturny analfabeto.
Nie musze czytac twoich postow bo bredzisz w kazdym z nich o tym samym ale ten post przeczytalem... i ponownie sie zajebiscie usmialem z ciebie, ty mala czlekoksztaltna pokrako :D nazywasz mnie analfabetą? wyraz "wturny" pisze sie przez "ó"... :D Boze co za burak z ciebie... znowu sie osmieszyles :D
,,Nie musze czytac twoich postow bo bredzisz w kazdym z nich o tym samym ale ten post przeczytalem "
Ta jasne akurat ten na pewno .:D
,,wyraz "wturny" pisze sie przez "ó""
Słonko rozwalasz mnie doszukaj się w tym sensu i nie pisz dziecinko ;)
Sens? w towich postach? hehehe :D rzecz niespotykana na tym forum... ja niczego nie musze sie doszukiwac :) ale ty jestes umyslowa pokraka... zal
Kolejny rozwalający tekst
,,Słonko rozwalasz mnie doszukaj się w tym sensu i nie pisz dziecinko "
,,Sens? w towich postach?" TOWICH co , to za słowo ?
Jednak nie wiesz co to logiczne myślenie
Nie pisz do mnie sanczopansa 002
Jestes totalnym poj**em... naprawde nie mam juz na ciebie sily. Poza tym daruj sobie te "slonka" i "dziecinki"? Smiem twierdzic ze jestes gejem lub pedofilem... Koles prosze cie... zrob cos dla mnie i http://www.youtube.com/watch?v=8KFQg7n3cYw
Dziecko jak skończysz 12 lat , to wróć jeśli ci , to przeszkadza , to powiedz dlaczego odpisujesz mi ?
Poza tym to TY jestes niedouczonym kretynem wiec nie nazywaj mnie analfabeta??? Zero samokrytyki w tobie... ale tak to jest z trollami :) aha cos jeszcze :) smutne jest to ze twoja jedyna obrona jest szukanie i cytowanie moich literowek... to swiadczy tylko i wylacznie o twojej glupocie i IQ na poziomie retarda :)