Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553250
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

Film był nudny i nie ciekawy
Nie podobał mi się przekaz , a gra aktorska nie przekonała mnie.
Stroje bardziej mi się podobały w Marii Antonienie
Dziękuje do widzenia
!

ocenił(a) film na 6
Kileeer

znak zapytania bez mózgu ?
a są znaki zapytania z mózgiem ?

ocenił(a) film na 1
caligulaam

No tak napisałem , to razem mój błąd powinienem specjalnie dla ciebie napisać - znak zapytania odstęp bez mózgu kropka .

ocenił(a) film na 6
Kileeer

napisać to możesz zdanie z błędem
lub słowo "błąd "
i chyba nie zrozumiałeś o co mi chodzi
chciałeś kogoś obrazić i nazwać go istotą pozbawioną mózgu czyli bezmózgiem - oczywiscie 'słownik' takie słowo podkreśli bo nie występuje w jego zasobach.
Jeżeli piszesz osobno
znak zapytania bez mózgu - zdanie to przekazuje informacje, że znak zapytanie nie ma mózgu

ocenił(a) film na 1
caligulaam

Naucz się pisać ok ?

ocenił(a) film na 1

Jedyne co potrafisz , to wkurzać ludzi swą bezwartościową osobą .

użytkownik usunięty
Kileeer

To ty tutaj każdego wkurzasz. Udajesz kinomana, a jesteś tylko pryszczatym debilem w wieku lat kilkunastu i parszywym,politowania godnym trollem.

Jesteś zatem "bezwartościową osobą" - zarówno dla tego portalu jak i dla świata. Nic nieznaczącym i nic sobą nie reprezentującym imbecylem (przy czym nie piję tutaj ani do twojego wieku, ani poziomu wykształcenia, bo to nie o nie się rzecz rozchodzi).

ocenił(a) film na 1

To ty tutaj każdego wkurzasz. Udajesz kinomana, a jesteś tylko pryszczatym debilem w wieku lat kilkunastu i parszywym,politowania godnym trollem. -
dziecko naucz się logiki , to pogadamy ....
Jeśli każdego wkurzam , to po co czytają moje posty . Pieprzysz o trollach i prowokatorach , a sam jesteś jednym z nich , bo nikt nie wysłał ci tu zaproszenia więc fora z dwora.

użytkownik usunięty
Kileeer

"bo nikt nie wysłał ci tu zaproszenia więc fora z dwora"

Nie widzę powodu dla którego fan twórczości Tolkiena miałby się nie wypowiadać na forum jednej z ekranizacji dzieł Mistrza, a troll będący równocześnie fanatycznym antyfanem już tak.

No i od kiedy temat na forum jest własnością osoby, która go założyła?

ocenił(a) film na 1

Pisanie , że mam pryszcze niczego nie udowadnia
,,a troll będący równocześnie fanatycznym antyfanem już tak. "
Po co porównujesz mnie do mamusi - podkreślam troll , bo będziesz myślał nad tym znowu 10 godzin . (raczej ktoś ci podpowie )
,,równocześnie fanatycznym antyfanem już tak."
Ja , a to dobre , to nie mi od*** jak widzę brak przecinka, czy kreski nad o . To może po paru miesiącach napiszesz dlaczego , to gówniane wp jest dziełem niby Mistrza z ulicy ?

użytkownik usunięty
Kileeer

"Pisanie , że mam pryszcze niczego nie udowadnia"

Fakt, z tym trochę przesadziłem choć i tak pewnie mam rację (dzieci mają trądzik, a skoro jesteś dzieckiem... ).

"Po co porównujesz mnie do mamusi - podkreślam troll , bo będziesz myślał nad tym znowu 10 godzin"

Albo nazywasz własną rodzicielkę trollem, albo próbujesz obrazić moją. W obu przypadkach jest to zagranie kwalifikujące się na wpierdziel pasem po tyłku.

ocenił(a) film na 1

Znowu nie zrozumiałeś . Jeśli ja jestem dzieckiem , to bawię się z twoimi rodzicami w piaskownicy , a Ciebie jeszcze nie ma .

ocenił(a) film na 6
Kileeer

pisałeś o czymś innym nie o czym innym
'napisz poprawne zdanie i nauczaj innych dopiero ok' - dopiero występuje w niewłaściwym miejscu

ocenił(a) film na 1
caligulaam

Nadal zdania nie umiesz napisać .

użytkownik usunięty

Oklaski dla tego Pana :) W realu za ten post postawilbym Ci piwo i pogawedzil na temat LOTRa :) Pozdrawiam

użytkownik usunięty

Dzięki :) Normalnie nie wdaję się w dyskusje z ludźmi pokroju Kileeera , ale w tym wątku zrobiłem wyjątek. Po lekturze kilku jego tematów i Waszych nań odpowiedzi dochodzę do wniosku, że wszystko zostało już powiedziane (napisane). Kileeer powinien polec ze swoją pseudo argumentacją tak jak Orkowie na Polach Pellenoru. Ale nie poległ (tzn. poległ choć on sam sobie z tego sprawy nie zdaje). :)
Gość ma swoje zdanie i choćby nie wiadomo jak bardzo się mylił - ma prawo je wyrazić. Ale on nie rozumie jednego: inni także mają własne zdania a forum najczęściej zrzesza miłośników danego filmu. I po postu nie wypada wpadać tam ze swoją "herezją" i na siłę , dzień po dniu, ją rozprzestrzeniać. Gdyby jeszcze uargumentował swoje zarzuty względem LORT starając się ująć wszystko w jakąś znośną i nie kaleczącą polszczyzny formułkę ...

Również pozdrawiam i życzę wytrwałości w odpieraniu ataków tego pozbawionego honoru osobnika. Może w końcu uzna własną klęskę i wycofa się z tego forum. Jak nie to trza będzie uruchomić Xzara by mu te konta zablokował.

użytkownik usunięty

* LOTR :)

użytkownik usunięty

* Pelennoru. - za mało kofeiny z rana i takie błędy się pojawiają.

ocenił(a) film na 1

Tak powstałaś/łeś .

użytkownik usunięty
Kileeer

Z kofeiny czy z rana ? Rozwiń swoją jakże błyskotliwą myśl prostaczku.

ocenił(a) film na 1

Najpierw napisz czy jesteś kobietą czy mężczyzna może tym i tym ? Trudno ci się domyślić ? Nie wiesz jak się robi dzieci ah będziesz , to chyba miała w 4 klasie ;) Błędem było , to że powstałaś/eś

użytkownik usunięty
Kileeer

Rozumiem, że powyższy post miał mnie obrazić . Niestety skazany jesteś w tych swoich próbach wyprowadzenia mnie z równowagi na porażkę. A wiedz dlaczego? Dlatego, że nie biorę do siebie tekstów pisanych na jakimś forum przez osobę, która nic o mnie nie wie. I do tego jeszcze jest "dzieckiem neostrady" (tak, wiem, że to wyświechtane określenie, ale co zrobić jak tutaj pasuje). Obraź mnie jeszcze dziesięć razy jeśli zechcesz. Wiedz jednak, że wtedy będę zmuszony zgłosić to odpowiednim ludziom na tym portalu i się z kontem pożegnasz .

Zapoznaj się z tym:
http://www.filmweb.pl/regulations
http://pl.wiktionary.org/wiki/chamstwo

ocenił(a) film na 1

To nie miało ciebie obrazić , a moje konto już od dawna było zgłaszane .
Wiec jeśli uważasz powyższy tekst mnie przeraził , to znaczy , że się mylisz .
Wiesz dlaczego troll ci nie wypalił , bo ten tekst tak się wypalił jak ten nudny film.

użytkownik usunięty
Kileeer

Ty nie masz się bać a rozumieć co cię czeka jeśli nie zmienisz swojego nastawienia i nie popracujesz nad sobą. Jeżeli któregoś popołudnia nie zdołasz się zalogować to wtedy przypomnisz sobie że cię ostrzegałem...

użytkownik usunięty

Hanshiro... szkoda Twojego czasu. Koles bedzie sie pocil aby napisac cos sensownego a i tak mu nie wyjdzie wiec bedzie Ci wrzucal i zacznie obrazac rodzine. Przeciaga ten temat w nieskonczonosc... wiec dla wlasnego dobra lepiej obejrzyj jak ja po raz kolejny trylogie i ciesz sie faktem ze potrafisz docenic cos wartosciowego. Pozdro :)

użytkownik usunięty

Wiem, że próba dialogu z tym trollem nie ma sensu. Ile on może mieć lat? Trzynaście? Piętnaście? On wciąż jest święcie przekonany, że ma rację a cały świat - a więc miliony widzów,krytyków - jest w błędzie. Te jedenaście Oscarów to od tak rozdali , dla picu.
Współczuć tylko rodzinie i kadrze pedagogicznej mającej z takim osłem do czynienia :)

A trylogię kilka dni temu sobie powtórzyłem. Wciąż zachwyca :) Pzdr.

ocenił(a) film na 1

Dziwne jeśli nie chcesz żebym się tak nie zachowywał , to
NIE PISZ DO MNIE OK?

użytkownik usunięty
Kileeer

Myślisz, że obchodzi mnie to co tutaj wypisujesz ?!
Jesteś tylko wyszczekanym dzieciakiem, któremu rodzice w swej bezmyślności założyli internet i dali do niego dostęp. Tup sobie nóżką i pisz co chcesz. Jeżeli się zagalopujesz to ci admini założą banem kaganiec. I tyle będzie z twoich popisów.

ocenił(a) film na 1

Masz moje metryki urodzenia wiesz kiedy się urodziłem ? Więc teksty w stylu dziecko mnie nie przekonująca . Nie muszę się wysilać żeby wam odpisać .

użytkownik usunięty
Kileeer

To co piszesz i jak budujesz zdania świadczy o tobie więcej niż myślisz .
Nie potrzebuje twojej metryki, by uznać cię za "neokida". Lepiej dla ciebie, że jesteś jeszcze dzieckiem, bo osoba dorosła o takim poziomie umysłowym raczej świata nie zawojuje...

ocenił(a) film na 1

Czyli ty także nie jesteś dorosła wdając się w dyskusje z osobą MOJEGO POKROJU .
Trochę logiki by się przydało .
Jestem w 100% przekonany , że ty i twój kolega odpiszecie mi .

ocenił(a) film na 1

Jestem w 100% przekonany , że ty i twój kolega odpiszecie mi .
Dziecinko czy ty naprawdę myślisz , że takie teksty
,,Wiem, że próba dialogu z tym trollem nie ma sensu. Ile on może mieć lat? Trzynaście? Piętnaście? On wciąż jest święcie przekonany, że ma rację a cały świat - a więc miliony widzów,krytyków - jest w błędzie. Te jedenaście Oscarów to od tak rozdali , dla picu.
Współczuć tylko rodzinie i kadrze pedagogicznej mającej z takim osłem do czynienia :)

A trylogię kilka dni temu sobie powtórzyłem. Wciąż zachwyca :) Pzdr."
Zrobią na mnie wrażenie ?
Ja sądzę , że masz 16lat nikt cie nie lubi dlatego czytasz książki fantasy , bo chciałabyś tam się znaleźć .
[ Moje przypuszczenia ]

Po obrażaj mnie od trolli (bo tylko ten i tekst o 14 latku znasz )

użytkownik usunięty
Kileeer

Hanshiro to mezczyzna a nie kobieta.... chlopie czytaj uwaznie jego posty...
"Ja sądzę , że masz 16lat nikt cie nie lubi dlatego czytasz książki fantasy , bo chciałabyś tam się znaleźć ." - jesli uwazasz ze fantasy jest dla osob ktore maja problemy z adaptacja w spoleczenstwie to jestes w bledzie. I to duzym. W ogole nie kumasz idei garunku jakim jest fantasy... ale to nie wazne. Nie mam zamiaru wyjasniac ci tego.

ocenił(a) film na 1

Bo nie wiesz nawet o tym i się przymknie . ciągle piszesz mi , że to twój ostatni post i co mam na poważnie brać hipokrytę ?

użytkownik usunięty
Kileeer

Yyy... koles nic nie rozumiem z twojego posta. Skup sie i napisz jeden, pelnowartosciowy merytorycznie post bo nie jestesmy w stanie zrozumiec o co ci chodzi... a tak na marginesie... w moim poscie powyzej nie napisalem ze jest ostatnim wiec nie wiem o co ci biega. Powiem wiecej - w poscie sprzed kilku dni napisalem ze forum jest dla wszystkich i skoro ty mozesz pisac brednie to ja mam prawo bronic filmu i moje posty beda sie pojawiac ale w momencie gdy pojawi sie cos na forum co bedzie mialo sens. Na twoje kolejne przyglupawe posty czy nowe tematy nie mam zamiaru reagowac, Jestes pusty i nie jestes w stanie wniesc nic nowego do rozmowy.

ocenił(a) film na 1

Ale , to nie ja pisze , że kończę ze mną pisać , a potem piszesz , że jest dla wszystkich ? Wniosek MASOCHISTA .
Piszesz , że jestem nie wartym nic śmieciem więc po co mi odpisujesz?

użytkownik usunięty
Kileeer

Najwiekszym masochista jestes ty. Dziekuje, do widzenia. Papa

ocenił(a) film na 1

He? Ja mi nie przeszkadzasz mam nadzieje , że to jest twoje ostatnie papa

użytkownik usunięty
Kileeer

I znowu odpisales na kojego posta, nie umiesz sie powstrzymac nie? A pisz dalej i zasmiecaj forum. Twoja choroba jest nieuleczalna... masz duzy problem ze soba koles... ale juz niewazne

ocenił(a) film na 1

...

ocenił(a) film na 1

Rozmowa o filmie padła ok.9str żenady albo wcześniej gdy nie było tego śmiesznego dzieciaczka i w dziwny sposób nowi dochodzą , a potem odpadają więc weź z nich przykład*

użytkownik usunięty
Kileeer

"Rozmowa o filmie padła ok.9str żenady albo wcześniej"

Rozmowa padła gdzieś koło drugiej strony gdy wyjechałeś z "Gandalfem z zegarkiem".
******************************************************************************** ******************

"gdy nie było tego śmiesznego dzieciaczka"

Jak to nie było. Przecież ty cały czas tutaj siedzisz...
******************************************************************************** ******************

"i w dziwny sposób nowi dochodzą , a potem odpadają"

Większość osób przestaje z tobą pisać gdy dostrzega, że nie jesteś poważnym rozmówcą i nie masz nic sensownego do napisania, bo na niczym się nie znasz. Nawet na tym jak właściwie zdanie złożyć.

ocenił(a) film na 1

Umiesz czytać ?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pytanie_retoryczne
Może i był przede mną na stronie władcy . Nie wiem i nie obchodzi mnie , to .
Jeśli uważasz mnie za bachora , to dlaczego mi odpisujesz?
I wyjaśnij mi proszę dlaczego twój kolega mi odpisuje , a na końcu pisze , że mi nie odpisze ? A ciągle mi odpisuje .

użytkownik usunięty
Kileeer

odpisuje bo mam taki kaprys... a zlosci cie to? jesli tak to fajnie. Widac dalej nie kumasz do czego sluzy forum - do wyrazania wlasnych przemyslen na temat filmu. Skoro ty wrzucasz na film i fanow, my FANI mamy prawo nawrzucac na ciebie. Z tym ze juz nas nudzisz i dziwimy sie ze jeszcze nie dales sobie spokoju i dalej PROBUJESZ prowokowac.

ocenił(a) film na 1

Tak tylko , że to nie ja pisze .
,,Żegnam cie " ,, To moj ostatni post " itd ;)

użytkownik usunięty
Kileeer

smieszny jestes ty i te twoje wypociny

ocenił(a) film na 1

hym , to co można napisać o twoich słonko .

użytkownik usunięty
Kileeer

Kileeer skoncz juz....

użytkownik usunięty
Esternik

Tak... a pozniej do pokoju weszla mama, zpalila swiatlo i dziecko sie obudzilo... co za trolle... Kileeer znowu zaczynasz pisac te swoje smety??? znowu mamy zglosic Cie do zbanowania? najedzcie sie jakiejs trutki na szczury czy "cóś"... zrobcie cos wreszcie dla swiata dobrze? moze zmiencie miejsce zamieszkania? proponuje Mars... odkryto tam wode... piasek tez jest... w sam raz dla was... bedziecie stawiac sobie babki z piasku zamiast wypowiadac sie na tematy o ktorych wogole nie macie pojecia.

ocenił(a) film na 1

Wiedziałem , że coś takiego jak ty się zwalisz.
A co jesteś matką jego , że wesz lepiej od niego
Nikt ci nie każe czyta tych wypocin ! Zapamiętałej to sobie !
Widać , że mam do czynienia z pseudofanem potrafisz obrażać ludzi którzy nie lubią i piszą o tym (wp)

użytkownik usunięty
Kileeer

Przepraszam... czy ty jestes pod wplywem jakichs lekow, alkoholu czy moze narkotykow gdy piszesz te swoje bzdury? Smieszny jestes chlopcze bo tak sie sklada ze nie pisalem do ciebie lecz do Esternika a uzylem twego nicku tylko po to aby porownac go do tobie podobnym - TROLLI... i to w bardzo kiepskim wydaniu. w moim poscie do niego nie ma nawet jednego slowa ktore mogloby cie tak naprawde obrazic bo nie uzylem slowa, ktore jednoznacznie mogloby cie nazwac idiota (co czynie w tym momencie). powiem wiecej doszlo do tego ze sam sie doszukujesz slow pogardy, okreslen ponizajacych i obrazajacych twoja osobe... Poza tym nazywajac post "Esternika" (ktory jest twoim kolejnym kolega - patrz ofiarą - uwazajacym cie za inteligentnego i wartego zainteresowania) "wypocinami" obrazasz wlasnych kompanow... doszlo do totalnego chaosu w twoim swiecie. Sam nie wiesz co piszesz gosciu... jakbys pisal z sensem, mial jakies argumenty to wiedz ze chetnie bysmy z toba popisali i podyskutowali... ale tak sie sklada ze tylko trollujesz na forum "Władcy", a my (czyli fani filmu i ksiazki) na to NA PEWNO NIE POZWOLIMY. Jestes do zbanowania... dziwie sie ze admin filmwebu toleruje gosci jak ty, ktorzy ciagle zakladaja jakies chore tematy. co innego nie lubic filmu i wchodzic w dyskusje z kims kto film lubi a co innego wylacznie prowokowac i wk****ać ludzi...

P.S. nazywasz mnie pseudofanem? hehe... dobre... :D