Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553250
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

Film był nudny i nie ciekawy
Nie podobał mi się przekaz , a gra aktorska nie przekonała mnie.
Stroje bardziej mi się podobały w Marii Antonienie
Dziękuje do widzenia
!

ocenił(a) film na 1

A gdzie interpunkcja Co , to WIEC ?

użytkownik usunięty
Kileeer

jestes zalosnym burakiem.... w poscie sprzed kilku dni napisalem ci czemu nie dbam o interpunkcje i koncowki wyrazow piszac z toba. poczytaj to sie dowiesz. ja nie mam zamiaru ponownie ci tego tlumaczyc

ocenił(a) film na 1

To słonko napisz wieNc , bo cie trudno zrozumieć !

użytkownik usunięty
Kileeer

nie mam ochoty na to :) jestes tak tepy ze i tak nie skumasz :)

ocenił(a) film na 1

To wcale nie pisz światu ulży jak ciebie zabraknie .

użytkownik usunięty
Kileeer

co za cipa z ciebie... nie moge z tych twoich "zyciowych teorii' odnosnie mojej osoby :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Kileeer

nie skomentuje tego... twoje szczescie ze jestes retardem i ze nie powiedziales tego w realu... po tym MARNYM popisie pokazujesz jakim tepym i ograniczonym jestes czlowiekiem. sory... zapomnialem ze jestes namiastka czlowieczenstwa. teksty spod znaku "a twoja stara to..." nie robia na nikim wrazenia... wyjdz wreszcie z jaskini troglodyto...

ocenił(a) film na 1

Matko dziecko ty mnie załamujesz swoją głupotą

,nie skomentuje tego...' Sam sobie przeczysz i , to nie fan wp stworzył ten temat więc sio albo

nie pisz do mnie te 3 słowa trudno zrozumieć ? (int)

A twoim tatusiem nie jestem ;P

użytkownik usunięty
Kileeer

dwa slowa - pier**l sie :)

ocenił(a) film na 1

Twoja pustota i głupota mnie rozbraja
Skorzystaj z tych słów , które tu napisałeś .
!4 latku z burzą hormonów .

użytkownik usunięty
Kileeer

jasne jasne... tak sobie tlumacz ze mam 4 lata... tyle ze burza hormonow jest zupelnie w innym czasie ty tepaku... znowu sie osmieszyles... poza tym twoje wypociny sa banowane wiec wkrotce twoje przejawy debilizmu znikna stad na zawsze :)

ocenił(a) film na 1

Słonko zrobiłeś z siebie pajaca , który logiki się w swoim poście i innych nie doszuka . Jeśli nie wiesz o co chodzi , to z wielką przyjemnością ci , to wytłumaczę .

użytkownik usunięty
Kileeer

Ty chcesz mi cos tlumaczyc??? Ale Ty jestes opetany... Gosciu prosze cie... nie rozbawiaj mnie dluzej... ty naprawde nie kumasz nic :) juz sie nasycilem twoja glupota wystarczajaco i nie potrzebuje zebys ponownie pisal te swoje teorie i tworzyl kolejne potoki wypocin. DLUZEJ NIE CHCE MI SIE Z TOBA GADAC!!! KAPUJESZ??? TO SUPER... ZEGNAM!!!

ocenił(a) film na 1

Matko dziecko rozwalasz mnie ;) Zegnasz mnie już od dawna i nie możesz skończyć wywalaj z forum , bo mam cie dość głupi bachorze

użytkownik usunięty
Kileeer

Bachorze? :) Uwazaj co piszesz i lepiej popatrz w lustro bo (teraz napisze cos w twoim stylu) zeby nie zabawa w remizie to by cie na swiecie nie bylo :) Nie mam zamiaru znizac sie do twojego poziomu maly retardzie... nic o mnie nie wiesz i wiedziec nie bedziesz bo nawet w 10 procentach nie zaslugujesz na normalna i elokwentna rozmowe... niestety napisalem po raz n-ty ze cie zegnam ale jestes trollem i ciagle odpisujesz zeby "rozmowa" sie przeciagala w nieskonczonosc... zasmuce cie - ROZMOWA JUZ DAWNO SKONCZONA. Teraz to tylko probujesz mi wrzucac ale ci nie idzie :)

P.S. nie odrozniasz tematu od forum bulwo ziemniaczna... z tego tematu NA PEWNO znikam ale z forum LOTRa NIGDY bo trzeba tepic takich jak ty:)

ocenił(a) film na 1

Śmieszny jesteś ja ci nawet nie ,,wrzucam" Jeśli chcesz zrobić coś pożytecznego , to idź obrać ziemniaki
Płacą ci za tępienie innych , to twój zawód
Rozmowa się nie skończyła , bo ciągle odpisujesz

Napisz 3 literami czy musisz mieć ostatnie słowo , to powiedz (3literowa odpowiedź).
Ale ty zrobisz potok na pół strony . Jesteś taki jak sanczo popełniacie te same błędy musicie mieć ostatnie słowo.
Dziwne
Żegnam cie dzieciaczku może ci odpisze , a może nie .
Pobiegnij do mamci , że cie ktoś obraża.

użytkownik usunięty
Kileeer

ja juz z toba nie rozmawiam koles. zegnam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Kileeer

ale jestes trolgodyta... i w dodatku analfabeta... pisz sobie dalej ale sam ze soba :)

ocenił(a) film na 1

A czyli ty , to ja fu ja nie jestem taki głui , że nie umie czytać
Brawo jesteś #1 sanczopnsa spada na #2

użytkownik usunięty
Kileeer

Wiesz co? masz racje a Ty jestes najmadrzejszym i najcudowniejszym uzytkownikiem na filmwebie. W dodatku bardzo elokwentny, wygadany, kulturalny... po prostu uroczy. Mam nadzieje ze teraz sie ucieszysz i w koncu dasz mi spokoj. Mam jedna prosbe tylko... wez sie za jakas pozyteczna robote i skoncz ten cyrk bo rzygac mi sie chce jak widze twoj kolejny bezsensowny post dodany do tego tematu. Jestes kolejnym przyglupem i dobrze o tym wiesz ze nikt nie traktuje cie powaznie. Nie licz ze jeszcze bede uczestniczyl w tym cyrku.

ocenił(a) film na 1

Nie ale , to nie ja się żegnam z tobą kilka dni . Idź dokup sobie dodatki do władcy i się ciesz .
Pisząc zemną odejmujesz sobie z dni z twojego życia więc nie wiem po co , to robisz .

ocenił(a) film na 10

Kogo ogole ?

ocenił(a) film na 1
Delivery

Chce sobie ogolić swój PIERWSZY włosek pod pachą , bo nie chce być dorosły .

użytkownik usunięty
Esternik

idą i idą i idą i idą i idą i idą i idą i idą i idą i idą z tym pierścieniem, a na końcu wrzucają do wulkanu. Ten film nie dość że jest nudny to jeszcze mega przewidywalny

ocenił(a) film na 10

jeżeli zdążyłeś/aś zauważyć TYLKO wędrówkę Froda to radzę iść do okulisty. Nie będę mówić co przeoczyłeś w tym filmie, bo jeśli ktoś nie chce zobaczyć, to nie zobaczy.

ocenił(a) film na 1
karola__14_

jeśli coś , to coś tam . ;D

ocenił(a) film na 10
Kileeer

... no cóż każdy ma inny gust. Chociaż stwierdzam egoistycznie, że nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak można nie uwielbiać tego filmu ;)
Dla mnie to nr 1 ze wszystkich

ocenił(a) film na 1
karola__14_

ale chyba tylko z fantzy ;)

użytkownik usunięty
Kileeer

pisze sie fantasy...

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Ze wszystkich to znaczy ze WSZYSTKICH. Zrobił na mnie ogromne wrażenie i za każdym razem gdy go oglądam, dostrzegam coś nowego. Niesamowity film

ocenił(a) film na 1
karola__14_

aha fajnie ;D

ocenił(a) film na 10
Kileeer

wiem ;)

ocenił(a) film na 1
karola__14_

;D a którą postać lubisz najbardziej ?

ocenił(a) film na 7
karola__14_

1 część: Frodo idzie 2 część: Frodo idzie 3 część: Frodo dochodzi. Koniec...

ocenił(a) film na 10
jendrzej28

W tym momencie dealnie podsumowałeś typ osób, o których wcześniej wspomniałam. To takie smutne .!

Esternik

Ewidentnie kolejne multikonto kileeera. Na każdym pompuje ocenę dla tego nowego gniota Madonny. Mimo że go nie widział.

ocenił(a) film na 1
neo_angin

? to nie jest moje drugie konto , a to że obejrzał ten film , to mnie nie interesuje nawet o tym nie wiedziałem , że go obejrzał .

Kileeer

Nie mógł go obejrzeć geniuszu. Tak jak ty, delivery i jeszcze ten trzeci trollik którego nicku nie pamiętam. Film był wyświetlany raz. W Wenecji i wygwizdany na dodatek. Nie dość że nie ma możliwości że oglądaliście, to wlepiacie 10/10 bo reżyserem je Madonna. Żałosne.

ocenił(a) film na 1
neo_angin

Może jest coś takiego jak internet ? A może któryś z nich tam był mózgu . No nie ty wiesz dokładnie gdzie byłem na wakacjach.
7/10 władca 0.o matko jaki gust nie za duża ta ocena o 6 ?

Kileeer

No taki film debilu na 1 na pewno nie zasługuję. Mimo że mi się średnio podobał w porównaniu do książki to doceniam kwestie techniczne.

"Może jest coś takiego jak internet ?"

Ta na pewno w Wenecji ktoś to nagrywał na kamerkę żeby wpuścić do neta. Co za debilizm z ciebie wychodzi. Film będzie ponownie montowany po wyśmianiu go w Wenecji.

"No nie ty wiesz dokładnie gdzie byłem na wakacjach."

Jak był festiwal w Wenecji to poza tym trollowałeś na tym forum bo to był początek września i dobrze pamiętam.

użytkownik usunięty
neo_angin

Neo daruj sobie go :) wysmiewam go ciagle a on mysli ze jest kims waznym... albo jedynak albo totalna "kaleka socjologiczna", nie ma do kogo geby otworzyc i dlatego wypisuje te swoje brednie, szuka przyjaciol chyba... pamietasz pewnie jak niedawno dawal te swoje "popisy" w innym temacie. Probowalem go zniechecic, pozniej zgnoic ale on nie potrafi myslec i wogole nie slucha. Smutne ale prawdziwe... wiesz co zaczynam watpic czy on wogole probuje trollowac bo sadze ze to co pisze to sa naprawde jego przemyslenia... niewazne :) pozdro

ocenił(a) film na 1

ty sobie nie darujesz ?

użytkownik usunięty
Kileeer

nie moge z ciebie... :D czlowieku jakbys nie zauwazyl to od kilku dni mam z ciebie niezla polewke... :D totalny wariat jestes... nic wiecej :)

ocenił(a) film na 1

Nie musisz mówic o sobie

użytkownik usunięty
Kileeer

buahaha... wiesz co? nawet nie wiesz jaki smieszny jestes :)

ocenił(a) film na 1

buhahha nie stać cie

użytkownik usunięty
Kileeer

??? idz sie zbadaj u psychiatry... nawet nie wiesz co piszesz....

ocenił(a) film na 1

To po co czytasz ?