Film był nudny i nie ciekawy
Nie podobał mi się przekaz , a gra aktorska nie przekonała mnie.
Stroje bardziej mi się podobały w Marii Antonienie
Dziękuje do widzenia
!
Szczyt głupoty :
Dziękować samemu sobie za zaproszenie z jednego multi konta na drugie.
Masz tutaj trzy konta :
http://www.filmweb.pl/user/Delivery
http://www.filmweb.pl/user/Esternik
http://www.filmweb.pl/user/Kileeer
Z każdego z nich trollujesz na forum LOTR . Wypowiedzi na każdym z nich reprezentują identyczny poziom - poziom dna; względnie mułu na tym dnie.
Nie potrafisz poprawnie składać zdań i gubisz się na każdym kroku próbując przedstawić swoje racje.
Gdy dostrzegasz, że rozmówca nad tobą góruje - co nie jest specjalnie trudne- to zaczynasz go obrażać (oraz jego rodzinę, jeśli zajdzie potrzeba).
Każde z tych kont masz w znajomych (zrobiłem zrzut, bo w końcu możesz je pousuwać i się później wyprzeć).:
http://img15.imageshack.us/img15/6509/beznazwybv.jpg
Kiedyś próbowałeś mnie zaprosić do znajomych i wysłałeś z tych kont zaproszenia. Otrzymałem je w przeciągu jakichś dziesięciu minut, co wydało mi się dość dziwne ( trzy osoby mające siebie w znajomych, identyczną nieznajomość podstaw ortografii i interpunkcji oraz skłonność do bycia internetowym pośmiewiskiem postanowiły w tym samym czasie wysłać mi zaproszenie? Coś tutaj jest nie tak... )
Sądzę, że założyłeś je wtedy gdy wszyscy cię wyśmiewali w tym temacie :
http://www.filmweb.pl/film/W%C5%82adca+Pier%C5%9Bcieni+Powr%C3%B3t+Kr%C3%B3la-20 03-11841/discussion/%C5%BCenada,1635862
Chciałeś mieć jakieś wsparcie, a że nikt inny się nie kwapił (nawet manypakiao7) to postanowiłeś bronić sam siebie - z innych kont.
"szczytem głupoty było urodzenie ciebie;)"
Spodziewałem się takiej właśnie odpowiedzi (lub podobnej - w końcu nie potrafisz nic poza obrażaniem innych).
Ne będę z tobą dyskutował, bo nie dorosłeś do normalnej i merytorycznej wymiany poglądów. Dziwię się innym że nadal ci odpisują. Może wciąż się łudzą , że zmądrzejesz. A może po prostu bawi ich twoje zacietrzewienie i głupota.
Te konta nie są moje ! kumasz może w tedy byli online i , to nie moja wina , że ciągle czujecie się obrażani i wyślij mi zdjęcie gdzie cie dodawałem , bo nie przypominam sobie tego.
Czujemy się obrażani ponieważ atakujesz w sposób wybitnie chamski i nieuargumentowany filmy, które uważamy za co najmniej bardzo dobre. Atakujesz również fanów "Władcy ..." - tylko dlatego, że ośmielili się z tobą nie zgodzić. I że w rozmowie z tobą przedstawili argumenty (tych akurat próżno szukać w twoich postach). Na jednym ze swoich kont założyłeś nawet blog na którym obrażasz te osoby. http://img269.imageshack.us/img269/1843/beznazwyaaaa.jpg
Zastanów się człowieku nad własnym postępowaniem.
Nie zamierzam ci wysyłać żadnego zdjęcia ponieważ nie bawię się w dokumentowanie twojej trollerskiej działalności. Wystarczy, że wszyscy wiemy o tym, ile masz tutaj kont. Nie łudź się, że kogoś nabierzesz...
Pamięć masz jak widzę krótką i wybiórczą.
Jak widzę trudno zobaczyć dni , które minęły . Na samym początku uraziłem tylko i wyłącznie film ! LudziE czy postradaliście rozum ? To jest tylko film nic więcej już fani VD mają więcej rozumu , bo ich , to leje czy ktoś , to obraża czy nie . Jestem tak ,wypalony' , że temat ma 4 strony . Co wam się wzięło na trolle . Nawet z władcy bierzecie teksty , które mogły kogoś obrazić kogokolwiek (może jeszcze kogoś ) . To nie jest moje konto jeśli bawisz się w sherlocka , to postaraj się bardziej .
"Jak widzę trudno zobaczyć dni , które minęły ."
Nic w tym trudnego. Wystarczy rzucić okiem na kalendarz (polecam spróbować).
************************************************************ ***********************************
"Na samym początku uraziłem tylko i wyłącznie film ! "
A film poczuł się urażony i napisał do fanów, by ci naubliżali...
************************************************************ ***********************************
"LudziE czy postradaliście rozum ?"
Najwidoczniej. W końcu nikt normalny nie pisze z kimś tak nienormalnym jak ty.
"To jest tylko film nic więcej już fani VD mają więcej rozumu"
Fani czego? Vina Diesela ? JCVD ? A może chodziło ci o "ViDeodrome" Cronenberga.
"Co wam się wzięło na trolle "
Być może to, iż taki jeden nawiedza wciąż forum LOTR (domyśl się o kogo mi chodzi;
powinieneś to wiedzieć najlepiej).
"To nie jest moje konto jeśli bawisz się w sherlocka , to postaraj się bardziej ."
Bardzo się postarałem i już bardziej nie mogę (http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia).
Dziecko wpisało ironia po rozmowie z rodzicami i teraz się tym popisuje (styl Sranibala )
A co , to LOTR ? Ludzie O Trollowatym Rozumie ? Lubie Opowieści . Tollkiena . Rozumiesz ? To ma być zdanie skierowane do mnie ?
Urażając film nikogo nie uraziłem , a jeśli oni zaczęli , to co ?
Bardzo się postarałem i już bardziej nie mogę Trudno po celować do kibla ?
Jak widzę moje .Prowokacje. wypalają .
Nie rozumiem was zwalacie się tu po to żeby pokazać jacy , to wy mądrzy itd , a potem z podkulonym ogonem uciekacie i po paru dniach poprawiacie reputacje
W ramach sprostowania twojego posta... wyjasnijmy sobie raz jeszcze... nikt stad nie ucieka z podkulonym ogonem i NA PEWNO NIE PRZED TOBA . A twoje prowokacje - do ktorych kolejny raz sie przyznajesz co jest wrecz komiczne - sa tak slabe ze az nudne. Po pewnym czasie nudzisz nas i najzwyczajniej w swiecie nie mamy juz ochoty bawic sie w twoje chore gierki i czytac wrzuty jakimi soczyscie nas obdarzasz. NAS - czyli fanow powiesci i filmu.
hym ty miałeś do mnie nie pisać ? Czyż nie ? Czy się nie WYPALIŁEM ? Widać , że moje ,,prowokacje " są tak skuteczne , że im ulegacie jak małe dzieci .
Bez przerwy staram się ci wyjaśnić , że to ty mnie zacząłeś obrażać nie na odwrót. Obraziłem TYLKO film i powieść . Czy w moim temacie żenada napisałem o tobie czy innym fanie ?
Ja nie pisze do ciebie tylko prostuje posta w ktorym napisales bzudry jakoby fani ulegali twoim prowokacjom.... stary ja jeszcze cie nie obrazilem... to ty dawales popisy w obrazaniu - co nie jest nowoscia w twoim przypadku. Niewazne ze obraziles film, ludzie ktorym film sie podoba maja prawo go bronic a ze rozmowa z toba nie ma zadnych wartosci merytorycznych ludzie po prostu maja cie dosc. Poza tym zastanow sie chlopie nad sensem swojego zycia... bo jesli prowokowanie uwazasz za cos fajnego to jestes albo swirem albo nie masz do kogo geby otworzyc i probujesz rozmawiac za pomoca np tego forum.
Tak nie piszesz do mnie tylko do Kileeera . To pisz do Hanshiro o mojej głupocie itp.
Nie no nie obraziłeś mnie ani razu .
Ja wyraziłem moje zdanie [bez argumentów]
To napisz swoje i udowodnij , że władca pierścieni , to film wartościowy . Mi obrażenie ciebie nie sprawia przyjemności i dlatego staram się już cie nie obrażać .
Pierwszy zaczales uzywac niecenzuralnych slow a swoich argumentow pisac nie mam zamiaru bo w twoim przypadku nie ma to najmniejszego sensu. Jestes przekonany w 100procentach o swojej racji to badz dalej. Wisi mi to juz od baaaardzo dawna. Przyznales sie do trollowania i prowokowania na forum i o to mi TYLKO chodzilo. Swoj cel osiagnalem i dalsze rozmowy nie maja sensu. Aha... i nie udawaj swietoszka teraz bo i tak wszyscy wiedza jak "kulturalnym jezykiem" sie poslugujesz.To ze ktos sie nie zgadza z twoim tokiem rozumowania nie znaczy ze jest gorszy - uswiadom to sobie gosciu... miej swoje zdanie na temat LOTRa - nikt ci nie zabrania tego - ale nie wkur***j fanow filmu debilnymi komentarzami i prowokacjami na miare retarda.
Ale ty głupi nie wiesz co , to sarkazm ale mam , to gdzieś co myślisz na temat moich komentarzy ....nie podobają ci się , to nie odpowiadaj na nie masz problem i tyle .....!!!
Ta... jasne. Jestem glupi a ty masz IQ na poziomie Einsteina... smiechu warte... to ty masz problem koles bo zamiast znalezc sobie jakies zajecie to marnujesz tutaj swoj i niestety NASZ czas...
Wasz ? To ty notorycznie mi odpisujesz . Ja ci nie każe sam się męczysz masochisto .
I kolejny twoj post bez sensu... gosciu lubisz jak wszyscy z ciebie kpia? Najwidoczniej tak i czerpiesz z tego radosc. Ja sie nie mecze, patrze tylko kiedy przestaniesz pisac. Widze jednak ze bedziesz pisal... skoro masz frajde... rob to dalej
Tak ale , to nie są moje posty
1
"Sram"? co to za slownictwo w ogole??? Zabawny jestes... a dziwolagiem jestes ty gosciu i to nie jest tylko moje zdanie. Dobrze wiesz jak ci pocisneli inni ludzie w twoich chorych tematach ktore zaczynasz. Po co odpisuje? zeby dac ci do zrozumienia PO RAZ KOLEJNY abys nie zaczynal kolejny raz tego samego ale wiedz ze robie to juz ostatni raz. Chcesz zeby ludzie znowu ci wrzucali? Pisz sobie co chcesz ale nie na forum LOTRa. Idz na inne i tam baw sie w te swoje chore gierki. Nikogo nie prowokuje i nikogo poza toba nie obrazam. Potrafisz czytac ze zrozumieniem? na wszelki wypadek napisze to znowu: jakbys pisal z sensem, mial jakies argumenty to wiedz ze chetnie bysmy z toba podyskutowali czy LOTR jest wartosciowym filmem czy nie... ale tak sie sklada ze ty tylko trollujesz na forum "Władcy", prowokujesz i obrazasz ludzi, wysmiewasz ich gdy wchodza ztoba w polemike. Gdy mowia ci ze jestes trollem a dobrze wiesz ze tak jest od razu wszczynasz klotnie. Fani filmu i ksiazki na to NA PEWNO NIE POZWOLA zebys go obrazal. Mi juz naprawde nie chce sie z toba pisac. Zniknij a wszyscy beda szczesliwi. ZEGNAM
2
Dobra niewazne. Jak juz napisalem nie mam ochoty na dalsze dyskusje z toba. Po tym co napisales widze ze nie ma sensu marnowac na ciebie czasu. Zdanie ktore napisales: "nie podobają ci się tematy , które obrażają władce , to ich nie czytaj będę tu pisać puki mnie nie olejecie" utwierdza mnie tylko w przekonaniu ze jestes nastoletnim pajacem ktoremu sie nudzi i szuka "wrazen"... a te twoje argumenty o ktorych wspomniales to po prostu sa zalosne. Niewazne. Zegnam cie ozieble. Ciesz sie tym ze powrzucasz na LOTRa... skoro cie to podnieca... milej zabawy swirze.
3
Widzisz? jaka radosc ci sprawilem :) radosc w oczach dziecka... w dodatku retarda jak ty... swietna sprawa moc kogos uszczesliwic. Teraz ty zrob mi przyjemnosc i F**K OUT z tego forum :) tak na marginesie to TY SIE PIERWSZY PRZYZNALES do tego ze jestes zalosny i ze twoje argumenty tez w swoim wczesniejszym poscie wiec to ja tobie GRATULUJE... nawet nie wiesz co piszesz... zreszta widze ze czytac ze zrozumieniem tez nie potrafisz. zeby cokolwiek zrozumiec z tych twoich "postow" trzeba czytac po kilka razy twoje wypociny... ogarnij sie... a argumenty ktore podales w innym temacie sa na poziomie 10 latka. Mi juz nie chodzi nawet w tej chwili o to co ci sie nie podobalo w filmie - jak np to ze w 2 min muzyka byla kiepska (twoje slowa) bo twoje argumenty sa do dupy i maja wartosc merytoryczna na pziomie 10 latka ktory lubi Power Rangers - tylko czemu czujesz nienawisc do filmu i jego fanow. JESTES ZWYKLYM TROLLEM. O to tutaj chodzi. Myslisz ze wzbudzisz sensacje piszac "LOTR jest do dupy"? Piszac takie "cos" TO TY osmieszasz sie a nie prowokujesz, bo rozmowa wystepujaca w skrajnej formie jako prowokacja - jesli jest interesujaca - ma jakis cel. A ty po prostu szukasz zaczepki a w ostatnim czasie kumpli jak widze bo grono twoich "fanow" rosnie... jetses prostym chlopcem wiec ci wybaczam :) "Biesy" Dostojewskiego? A wiesz wogole jaki to gatunek literacki pajacu? watpie... w zasadzie przypominasz mi troche Karmazynowa z tej wlasnie powiesci bo podobnie jak on jestes karykatura czlowieka i twoje posty podobnie jak jego rekopisy nie zawieraj nic sensownego. wiesz co? znudziles mi sie :) na dluzsza mete wypalasz sie i zaczynasz pisac to samo co w innym temacie. Nie mam co robic wiec ci odpisuje ale nie chce mi sie do ciebie pisac ponownie. Mam juz dosc odpisywac na twoje posty bo JESTES TEPYM TROLLEM. Wyganiac mnie nie musisz.... po prostu sam sie przyznales ze piszesz tylko na forum wladcy by trollowac... i o to mi chodzilo :) wiec cel osiagniety :) moge opuscic ten temat z usmiechem na ustach :)
4
nawet nie czytam tego co piszesz :) po prostu jetses tak zalosny ze szkoda mi czasu :) zadaj sobie pytanie po co odpisujesz komus kto ci wrzuca? sam sie koles prosisz o tego typu "konwersacje". ja osiagnalem co chcialem :) doprowadzilem do tego ze sam sie pograzyles i osmieszyles na forum :) sluchaj skonczmy to bo mi juz naprawde nie chce sie pisac z takim pustakiem jak ty a tym bardziej zasmiecac forum Władcy :)
,,To ciapo skąd wiesz , co pisze . Nie pisz do mnie przepraszam ty nie umiesz po polsku wturny analfabeto."
Nie musze czytac twoich postow bo bredzisz w kazdym z nich o tym samym ale ten post przeczytalem... i ponownie sie zajebiscie usmialem z ciebie, ty mala czlekoksztaltna pokrako :D nazywasz mnie analfabetą? wyraz "wturny" pisze sie przez "ó"... :D Boze co za burak z ciebie... znowu sie osmieszyles :D
5
zegnaj retardzie :)
6
Ty chcesz mi cos tlumaczyc??? Ale Ty jestes opetany... Gosciu prosze cie... nie rozbawiaj mnie dluzej... ty naprawde nie kumasz nic :) juz sie nasycilem twoja glupota wystarczajaco i nie potrzebuje zebys ponownie pisal te swoje teorie i tworzyl kolejne potoki wypocin. DLUZEJ NIE CHCE MI SIE Z TOBA GADAC!!! KAPUJESZ??? TO SUPER... ZEGNAM!!!
7
ja juz z toba nie rozmawiam koles. zegnam
8
Wiesz co? masz racje a Ty jestes najmadrzejszym i najcudowniejszym uzytkownikiem na filmwebie. W dodatku bardzo elokwentny, wygadany, kulturalny... po prostu uroczy. Mam nadzieje ze teraz sie ucieszysz i w koncu dasz mi spokoj. Mam jedna prosbe tylko... wez sie za jakas pozyteczna robote i skoncz ten cyrk bo rzygac mi sie chce jak widze twoj kolejny bezsensowny post dodany do tego tematu. Jestes kolejnym przyglupem i dobrze o tym wiesz ze nikt nie traktuje cie powaznie. Nie licz ze jeszcze bede uczestniczyl w tym cyrku.
9
Masz racje ze spadles... ale z kolyski na podloge i sie mocno w glowe uderzyles... Debilu to ty ciagle wypisujesz pierdoły na forum. Problem w tym ze one nie dotycza filmu tylko lubisz po prostu sie klocic na forach... szczegolnie LOTRa... brak mi juz okreslen na ta twoja pusta banie... koles kapujesz ze juz sie skonczyles na tym forum? po co dalej ciagniesz ten watek jak juz wszyscy i tak sie przekonali jakim przyglupim trollem i niedorobionym dzieckiem jestes? nikt cie juz tutaj nie bierze na serio... nie wiem moze potrzebujesz sie wygadac komus ale uwierz ze to nie jest miejsce i czas na tego typu "konwersacje"... wiec sobie odpusc i rob wypad bo nie mam ochoty dluzej bawic sie z toba w jakies chore gierki!
10
Naprawde jestes chory...
Po pierwsze: po co znowu napisales post skoro ci napisalem ze nie mam ochoty z toba dluzej rozmawiac???
Po drugie: to ty gosciu sam sie wprosiles do tego tematu a ja TYLKO i WYLACZNIE stanalem w obronie tego filmu. Po co znowu napisales na forum LOTRa jaki to film jest do dupy? sam na siebie wydales wyrok... a skoro pieprzysz juz jakies frazesy na temat "meskiej godnosci" to:
- nie wiesz co to godnosc bo naplulo ci w twarz ok 40 ludzi (lacznie w kilku tematach na forum LOTRa) a ty dalej wypisujesz swoje brednie
- skoro chcesz dac mi satysfakcje ze napisze ostatniego posta (co jest watpliwe bo ty i tak napiszesz) to po co teraz odpisales???
- nie kwestionuj pajacu ani toku rozumowania ani nie poddawaj ocenie wieku swojego rozmowcy, to tak na przyszlosc (dla wyjasnienia dodam ze 80procent osob piszac z toba musi znizyc sie - co naprawde nie jest mile - do twojego poziomu)
Po trzecie i ostatnie - jesli TY masz choc odrobine taktu i godnosci to wiecej NIE UDZIELAJ sie" na forum LOTRa a bedziesz mial spokoj zarowno z mojej strony, neo angina oraz sancza...
11
Najwiekszym masochista jestes ty. Dziekuje, do widzenia. Papa
I kultowy tekst
odpisuje bo mam taki kaprys... a zlosci cie to? jesli tak to fajnie. Widac dalej nie kumasz do czego sluzy forum - do wyrazania wlasnych przemyslen na temat filmu. Skoro ty wrzucasz na film i fanow, my FANI mamy prawo nawrzucac na ciebie. Z tym ze juz nas nudzisz i dziwimy sie ze jeszcze nie dales sobie spokoju i dalej PROBUJESZ prowokowac.
, to jak w końcu ?
Facecie sam sobie przeczysz i narzekasz , że ci odpisuje !
Jeśli uznał bym cie za trolla skończył bym rozmowę gdzieś w połowie 1 strony !
Yyy... stary dziwi mnie ze nie szkoda ci bylo czasu zeby powklejac tu moje wypowiedzi... tym ze je wkleiles nic nowego nie wniosles do rozmowy i tak naprawde W OGOLE nie kumam co chciales przez to osiagnac... naprawde jestes dziwny... przeczytales moje posty I dalej nic nie kumasz... brak slow. NIE JESTEM TROLLEM I NIGDY NIM NIE BEDE w przeciwienstwie do ciebie!!! po co to napisales nie mam pojecia... a slowo "uznal bym" pisze sie razem... czym ty chcesz zablysnac? po co ty piszesz jeszcze? chlopie wez sie ogarnij i skoncz pisac!!!
Może przestaniesz mnie poprawiać , bo widzę 2 błędy i , to nie literówki ;]
Przykro mi , że nie umiesz czytać Tego co piszesz , a ująłeś , to w ostatnim zdaniu i zastosuj się do tego .
Procesy umysłowe jak widać w twojej makówce nie zachodzą.
Przy nicku każdej osoby masz taki śmieszny, mały szary znaczek (takie kółko z krzyżykiem lub strzałką - jakbyś nie załapał). Spytaj się mamy albo taty co on oznacza.
A odpisuję ci ponieważ jesteś tak żałosny w tych swoich próbach postawienia na swoim, że aż śmieszny. Nie traktuję ciebie nawet jako równorzędnego rozmówcę. Nie uważam, byś mógł nam coś mądrego napisać lub też jakieś mądrości od nas przyjąć. Dziecięcą infantylnością bije od ciebie na kilometr. Trollem zresztą też.
Nie zrobisz tu na nikim wrażenia a fakt, że ci odpisujemy jest wyrazem naszej dobrej woli.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQEUaBVVXvMdt-48DV1cNWHOybrVl6i-4iXhjCds TZh9wQSTqS3wLVcmYy7
Ostatnie ty nie wnosisz nic oprócz trolli
W 100 % odpiszesz nie pisz do mnie lub żegnam więc sobie pisz .
Chyba cie coś denerwuje ;)))))))))))))))))))))))))
Koles czy ty nie kumasz ze nas smieszysz a nie denerwujesz.... odpowiedz mi po co piszesz.... zrozum ze mamy z ciebie niezla polewke i nic poza tym. probujesz blysnac madroscia, chcesz nas poprawiac jesli chodzi o gramatyke i ortografie a sam sie osmieszasz. czy ty tego NAPRAWDE NIE WIDZISZ...
Hanshiro nie odpisuj mu. Skonczmy marnowac na tego debila czas bo szkoda zasmiecac kolejnymi postami forum tak zajebistego filmu jak LOTR. Ten koles jest niereformowalny... nie dosc ze pisze bez sensu to zwroc uwage jak i kiedy odpisuje. Ja nie odpisuje mu od 5 dni a on zeby dalej ciagnac temat probuje mnie prowokowac. Tepy troll... nic wiecej. Pozdro :)
Mam pomysł. Wszyscy wciśnijmy "zgłoś nadużycie" i problem z głowy. Raz już zadziałało, więc może i tym razem coś pomoże ;)
Tak jest tam sporo chorych osób , które dały by się zabić a władce i jakoś nikt z nich nie był na tyle mądry żeby mnie olać więc proszę daruj sobie kolejnych komentarzy w stylu troll idiota debil nie zna się na kinie itd itp
Nie będę zniżać się do twojego poziomu i nie użyję argumentów ad personam , by ci dowalić. Zacytuję natomiast Christophera Lee, aktora, który wcielił się w postać Sarumana :
"Sądzę, że Profesor Tolkien osiągnął coś, co we współczesnej mi literaturze nie ma sobie podobnych - wspiął się na szczyty wyobraźni literackiej wszech czasów. Nie powstały wcześniej podobne dzieła i najprawdopodobniej nic równie zachwycającego już nigdy nie zostanie stworzone.
Nasza rola w tworzeniu adaptacji filmowej tej opowieści była dla nas wszystkich przywilejem i zaszczytem. Powstały obraz cały świat przyjął z zachwytem, który będzie trwał tak długo, jak długo istnieć będzie kino. Stworzono historyczne, niedoścignione dzieło filmowe. (...)
"Powrót Króla" stanowi logiczne zamknięcie trylogii "Władca Pierścieni". Opowiada o pięknie, heroizmie, odwadze, mroku i przeznaczeniu, by wreszcie wspiąć się na wyżyny i odmalować ostateczny tryumf dobra nad złem. Duch Tolkiena wciąż będzie zdumiewał i zachwycał miliony widzów na całym świecie. Jestem tylko jednym z wielu oczarowanych magią tej niezwykłej, prawdziwej sagi".
Nie lubienie jakiejś książki nie jest błędem.
Negowanie znaczenia jakiejś wartościowej powieści, warsztatu pisarskiego jej autora i wielkości filmowego arcydzieła będącego ekranizacją owego monumentalnego tomiszcza również nie jest błędem. Jest krańcowym przykładem intelektualnej impotencji.
Lubisz sytuacje w której twoje prowokacje powodują czyjeś zainteresowanie. Masz widocznie niezbyt ciekawe życie, bo regularnie przesiadujesz na tym forum i karmisz się czyjąś uwagą. Poza tym zauważyłem pewną prawidłowość: Pojawiasz się tutaj w godzinach popołudniowych. Która to już klasa? Pierwsza czy druga gimnazjum ?
Co wam się wzięło na gimnazjum ? Sami tam chodzicie ?
Na samym początku obraziłem tylko film , a nie jakiegoś użytkownika , który lubi film .
Nie prowadzę z wami żadnej wojny więc nikt tu nie poległ ani nie wygrał.
Wyjaśnij koledze , że mi NIE PRZESZKADZAJĄ JEGO POSTY tylko TO ON MNIE ŻEGNA OD 3 LUB WIĘCEJ DNI.
Niektórzy użytkownicy mają na tyle rozumu żeby mnie olać jak neo angin i inni . Nie obrażałem cie na samym początku. Napisałem na tym forum na zaledwie 3 czy 4 forach na 1 z nich tylko 1 słowo .
Dode można obrażać , a władcy nie . Czy , to nie dziwne ?
Książka nie była lekka , a Harry Potter był bardzo lekki . Filmy te podobały mi się ale bez rewelacji .
Jak już najpewniej pisałem w władcy występuje zdanie o 17 synu z 16 rodu może inaczej i nie pamiętam w której części informacja ta była zbędna , a w filmie też nie pamiętam w której części widać na przegubie Gandalfa zegarek .Nie twierdze , że w Harrym była masa błędów.
HP I KF Dumbledor gasi latarnie , a po zapaleniu stoi za nim latarnia której nie było
HP I KT Kiedy samochód rozbił się uderzył tylnym lusterkiem , a potem było całe.
HP I WA Cofając się w czasie (harry i hermoina) bije zegar , a potem znów
A w HP I ZF Brat Coliona C Idzie do Hogsmed na zapisy do GD A miał wtedy 12 lat , bo pojawił się w HP I CZ O
A 1 i 14 latki wolą Harrego niż Władce
1 Hp
2 Wp
3 Charli i fabryka czekolady
4 Kot Prot
5 Matylda
6 Fleje
7 Historia Tb
8 Ksieg dżungli
9 Bardzo fajny olbrzym
10 Kubuś puchatek