nie chce nikogo urazić ale ten film jest okropny!
łee... w ogóle głupa tematyka...
co prawda nie oglądałam więc nie ocenie ale nie piszcie "po co tak piszesz skoro nie oglądałaś"
bo nikt nie ma prawa mi rozkazywać.brzydzę się takimi filmami!
no pewnie kiedys zmadrzeje.wszakze w jej wieku kazdy z nas lubil podobne "arcydziela" podczas gdy ambitniejszych filmow sie nie ogladalo bo sie nie rozumialo^^ jeszcze dziecko ma czas...
Co do oglądania ambitniejszych filmów, to ja właśnie w jej wieku już kochałam Władce Pierścieni(i Rejs):)Ona jest dla mnie zwykłym dzieckiem neostrady, które już nie miało co robić na necie, bo wszystkim znajomym na nk pododawała komentarze, no i się doczepiła do filmu którego nawet nie raczyła obejrzeć. Jak już powiedziałam wcześniej jest kretynką. Ale to tylko moje zdanie;) A co do Legolasa i Aragorna, to przepraszam wiem ze mogę kogoś urazić, ale uważam ze Bloom zagrał jak pedał:) Chociaż z drugiej strony Legolas był takim pedałkiem, zawsze jak oglądałam Władce(czyli baaaardzo często) rozwalało mnie to, ze zawsze miał ułożone włosy, i tak strasznie śmiesznie biegał:) Ale chyba za to go uwielbiałam:) Wiesz ze pomyślałam o tym samym cytacie?:) A Aragorna zawsze uważałam za bardzo męskiego faceta;)xD Zupełne przeciwieństwo Legolasa:) Możliwe że teraz bym zauważyła te same rzeczy co Ty, czyli ze w pewnych momentach się prawie rozklejał, ale prawda jest taka ze zawsze jak oglądam Władce to zauważam inne momenty, na które wcześniej nie zwracałam uwagi(co bron Boże nie znaczy ze oglądam nieuważnie;))
no pedal nie pedal ale trza przyznac ze w role elfa mimo to dobrze sie wpasowal :D ja w ostatnim czasie juz nie ogladam bo ile mozna?!^^ pamietam kazda scene z wszystkich czesci na pamiec.raz nawet obejrzalem wszystkie czesci jedna po drugiej...masakra! 12 godzin,na koncu ledwie bylem przytomny ale nie zaluje xD teraz czekam na Hobbita a w dalszej perspektywnie mam nadzieje ze ktos nakreci jakis watek z Silmarillionu np. upadek Gondolinu^^
Mówicie że każdy w wieku nastu lat lubi takie "arcydzieła" jak autorka tematu. Przepraszam bardzo ja mam 15 lat i przeczytałam "Władcę Pierścieni" i bardzo lubię wszystkie części tego filmu jestem tez fanka twórczości Tolkiena i Sapkowskiego i absolutnie nie lubię filmów typu HSM czy nieszczęsna HM. A propos tej dziewczyny myślę że po prostu ona jest jedna z tych nie dojrzałych osób które chcą pokazać jakie są fajne i maja swoje zdanie. Oczywiście możesz mieć swoje zdanie, ale to tak jakby ktoś powiedział nie lubię wszystkich ludzi którzy noszą okulary nie znam co prawda żadnego, ale nie chce nikogo urazić, po prostu nimi gardzę... nie uważasz ze to jest troszeczkę głupie, płytkie i dziecinne z twojej strony?
Chciałbym zobaczyć minę profesora Miodka po przeczytaniu tej rozbudowanej wiadomości.
Dobrze , że ktoś w końcu zaproponował zaprzestanie znęcania się nad tą żałosną formą życia ... wystarczy zobaczyć na jej "ulubione" , żeby odczuć współczucie - ja bym połowy tych filmów nie obejrzała nawet gdyby mi groził sam Sauron ;) Pozdrawiam
Uważam że użytkowniczka która założyła ten temat jest totalną ignorantką oraz jest niemądra. Ale my nie jesteśmy mądrzejszi odpowiadając na taką głupią wypowiedź. Uważa że WP ma głupią tematykę i mówi że go nie oglądała, coś takiego jest po prostu nie do pomyślenia. Moje zdanie o inteligencji ludzkiej pogarsza się widząc takie wypowiedzi.
A także, przyjaciele, uważam żeby nie pisać już nic więcej jako że nie wolno karmić bestii.
Och nie... ja też dopiszę się do tego tematu :P
Na samym początku myślałem, że to jakieś żarty... dopóki nie zobaczyłem profilu autorki tematu...
Jesteś tak żałosna, że brak mi słów... Wiesz co? Dam ci radę: połóż się, poucz, poczytaj książki a potem gadaj z ludźmi, którzy jakiekolwiek pojęcie o świecie mają. HM - 10. HSM - 10. CR - 10. WP - 1.
Boże -.- Ok, lubię produkcję ,,Nie ma to jak hotel", ale ta nie jest tak idiotyczna jak wymienione powyżej (oprócz WP). Nie psuje ludzi, nie sprawia, że spędzają dnie przed TV, nie ogłupiają nastolatek itp., itd. Jest to luźna produkcja, którą można obejrzeć raz na jakiś czas. I zapewniam, że WP postawiłem 10. Lubię takie kino, a NtjH oglądam przy okazji. Niestety, HSM, HM - zastanawiam się czasem, czy nie stworzyła ich sama Doda -.-
Współczuję ci dziewczynko, widzę, że musisz się jeszcze wiele nauczyć...
Można mieć różne gusta itp. ale ja nie wchodzę na forum komedii romantycznych i nie obrzucam ich fanek błotem i wyzwiskami. JAK można ocenić film nie oglądając go i uważać ze jest głupi czy jak tam go nazwałaś...normalnie dostaje białej gorączki jak czytam coś takiego. i co tu jeszcze powiedzieć więcej......
najlepiej o niej nic;) poważnie:) ta DZIEWCZYNA(żeby nie powiedzieć inaczej)przestała już się tu udzielać:(
A co do rozmowy z kolega ilumunat1990 to zapomniałam co miałam napisać;p zaraz sprawdzę;)
już wiem! jak Hobbita reżyserem będzie Jackson to obejrzę, ale jak ktoś inny to nie dziękuje:) Ja tez znam każda scenę na pamięć, ale tylko z 1 i 2 części bo trzecią nie wiem dlaczego ale oglądałam tylko raz;D a no Bloom zagrał dobrze... Niestety;P
Niestety, ale reżyserem Hobbita będzie Guillermo del toro, nie Jackson.
A Bloom zagrał świetnego Legolasa. Legolas jest świetny !!!
No jest, ale no przyznaj. zawsze miał ułożone włosy, nigdy się nie męczył, i zawsze było ok...;)
To lipa ze Hobbita ktos inny bedzie reżyserował...:( nie bede oglądać;P
nie wiem dlaczego zrzedzicie;P to ze peter jackson dobrze sobie poradzil z nakreceniem WP nie oznacza ze ktos inny nie moglby nakrecic Hobbita lepiej od niego. Del Toro to wedlug mnie dobry rezyser i istnieje duze prawdopodobienstwo ze podola zadaniu.
Ja tam będę oglądać, nie ważne kto reżyseruje;p Co do tematu, to absolutnie się NIE zgadzam. Wszystkie części "Władcy Pierścieni" to arcydzieło i nie wiem po co zakładałaś ten temat skoro nie oglądałaś. Na początku piszesz że głupia tematyka i wgl, a w późniejszych komentarzach, że nie wiesz o co chodzi. Zupełnie zaprzeczasz temu co powiedziałaś.
Wiem, że ma przylizane włosy. A co do tego że się męczy to przecież jest elfem.
Myślę, że Del Toro może naprawdę dobrze wyreżyserować Hobbita, to dobry reżyser.
Po prostu kocham tą trylogię wszystkie filmy są świetne a powrót króla ogladałam ze 20 razy więc Hobbita też napewno obejrze
Nie chodzi mi o to, że może zle nakręcić ten film, czy coś tam, tylko o to, że skoro Peter Jackson już zaczął z Władcą to powinien On to skończyć. A swoja drogą to dlaczego dopiero teraz zaczynają kręcić Hobbita? Według mnie powinien być najpierw Hobbit, a póżniej dopiero Władca.;)
jak to dlaczego? dla kasy oczywiscie. trzeba neco odswiezyc temat aby znowu moc zbijac na srodziemiu kokosy
Hobbit był pierwszy, ale czy jak bylibyście reżyserem to co chcielibyście wyreżyserować ? Władcę czy hobbita ? Ja oczywiście Władcę, bo wolę trylogię wiele razy bardziej i nie chciałabym żeby ktoś mi zabrał reżyserowanie takiego filmu.
no Silmarillionu raczej bys nie dala rady bo to tak jakby w jednym filmie zawrzec cala mitologie grecka:P
nie czytałem wszystkich tematów, ale po poście pani natalki, która ma totalne bezguście wszedłem na jej profil i zobaczyłem jej ulubione filmy ;)
tytuł : "High school musical" mówi sam za siebie ;]
Ho ho ho! Nasza gwiazda się odezwała po długim czasie. Powraca z podwójną siłą swoich "rezolutnych" odpowiedzi. Jestem pod wrażeniem - mama Ci powiedziała, czy w googlach znalazłaś czym jest sarkazm?
A jeśli nie wiesz co to znaczy to zlituje się nad małym orzeszkiem który masz w głowie i podam Ci definicje, a nawet lepiej! Odmiany także. http://www.sjp.pl/co/sarkazm
Ale się oczytałem, jak prawdziwą książkę.
Dziękuję za ten temat dziewczyno, która nie obdarzona inteligencją
zachowujesz równowagę natury.
no i spłoszyliście dziewczynkę:( Oj biedna, biedna... Pewnie usłyszała jak w szkole nauczycielka od polskiego mówiła coś o sarkazmie. Nie oskarżajcie jej o takie rzeczy jak np. czytanie w googlach. Skoro jej się nawet głupiej recenzji nie chciało przeczytać....
weś przestań i nie powtarzaj kogoś tekstów
Serio to myślałam że zrozumiecie to jak ludzie ale niestety nie.
już powtarzałam to prawie przy każdej odpowiedzi że wiem o czym to jest!!
ale jednak do was to nie dociera .
Definicje słowa sarkazm to chyba każdy zna i każdy tego używa i ma prawo.
a nie odzywałam się tak długo bo byłam na biwaku :p
I nie dziw się że tak się do was odnoszę ale już nie wiem jak żebyście zrozumieli.
przestańcie wy to i ja przestane
zrobmy wszyscy zrzutke na "Slownik wyrazow obcych" dla niej! za pare dni dzien dziecka przeciez. ja moge dac 1,20 zl...
Ooezu, dajcie już dziewczynie spokój, nie karmić trolla! Nie chce, niech nie ogląda, temat dawno powinien umrzeć śmiercią naturalną. Lubi inne filmy-ja w 6 klasie czy 1.gimnazjum może też wolałabym seriale dla nastolatków.
NARESZCIE!!! doczepiła się i do mnie:) a myślałam, że to nigdy nie nastąpi....;) No przestańcie, niech nam nie opowiada... Co Wy? Chcecie przeczytać kolejna recenzję?? To znaczy żebysmy sie dobrze zrozumieli,chodzi o to że gdzieś znajdzie i wklei żeby nam udowodnić, że ona przecież wie o czym jest ten film.
A dziewczynko powiedz mi, czyje ja teksty powtarzam??
Ja dla dobra ludzkości mogę dać 2,50;)
Przemq, to by było zbyt piękne, by było prawdziwe :D
Ha, ja jej mogę dać aż 3 zł ;) Kto da więcej? :D
Słuchamy więc Cię, założycielko. O czym jest ten film?
PS A jeslibym nie obejrzała Twojego bożyszcza, jakim jest HSM i bym powiedziała, że jest "GUPIE", bo wiem o czym jest ta tematyka, jak byś zareagowała?
PS Oby się nie społoszyła, jest tu niezła polewka ;P
nie dacie rady tak szybko mnie zgasić
jasne przynajmniej macie polewkę no i ja tez całkiem nie złą z was
Powiem tak, obejrzyj film, postaraj się go zrozumieć i wczuć się w niego, a nie od samego początku myśleć - i tak jest do bani. Jeśli wtedy naprawdę ci się nie spodoba no to ja daje ci spokój.
no zeby przeczytac to trzeba umiec nie wspominajac juz o czytaniu ze zrozumieniem^^ jeszcze by jej mozgowie sie przegrzalo ^^
Aż tak nie możemy być okrutni - do szpitala by jeszcze trafiła :D A ja wbrew pozorom nikomu źle nie życzę ;P
Te, mam inny pomysł! Jest wersja animowana - moze choc ona będzie dość łatwa dla niej? ;)