nie chce nikogo urazić ale ten film jest okropny!
łee... w ogóle głupa tematyka...
co prawda nie oglądałam więc nie ocenie ale nie piszcie "po co tak piszesz skoro nie oglądałaś"
bo nikt nie ma prawa mi rozkazywać.brzydzę się takimi filmami!
haha, ja uważam , że wersja animowana byłaby zdecydowanie odpowiednia ..chociaż kto wie...<?>
;)
Taka mała przestroga na przyszłość:
Jesteś młoda i możesz się buntować, ale buntuj się mądrze.
Do założycielki tematu:
Ciągle powtarzasz że wiesz o co chodzi w tym filmie.. Naprawdę? Oglądałaś go? A może czytałaś książkę? Bo jakoś nie chce mi się wierzyć... No pochwal się?
no bo wiem..
a jak byś był uważny i umiał czytać to spostrzegawczo zauważyłbyś że nie oglądałam
ale czy to jakiś problem że przeczytam sobie streszczenie lub opis??!
"czy to jakiś problem że przeczytam sobie streszczenie lub opis??! " O_o hahaha tak oto wlasnie przekroczylas krytyczna granice smiesznosci...za nia jest juz tylko hannah montana i Ty;]
Matrix --> Animatrix.
Władca Pierścieni --> (ani)Władca Pierścieni - wersja dla ubogich ;PP
poświęcę te 5zł i również zrzucam się na ten słownik :)
ale śmieszne hahahaha ;/
to żeście wymyślili a wiecie jak już się tak składacie to może na nowego laptopa ??
Na prawdę, krew serce zalewa gdy widzi się takie beznadziejne przypadki. Od dziś oceniam filmy po opisie ^ ^.
Dziewczyno - czy czym tam jesteś - mam prośbę. Weź nożyczki, podejdź do modemu i odetnij wszystkie kable łączące Cię ze światem. Zrobisz coś dla ludzkości...
Mnie zatkało przy "nagrodzie jobla".
Nie mam już słów na to wszystko. Ta nagroda mnie dobiła.
litości. litości, błagam.
"No co! odwalcie się ode mnie w końcu!" dziewczyno, ile Ty masz w ogóle lat? jedenaście czy dwanaście?
Moim zdaniem to prowokacja bo naprawdę nie mogę, nie potrafię (i chyba nie chcę) uwierzyć, że istnieje ktoś taki jak Natalia9711! Jeśli jesteś prowokatorem to nie rozumiem jaką przyjemność sprawia Ci robienie z siebie idioty/idiotki i przy okazji irytowanie innych. A jeśli jesteś dziewczyną/dziewczynką (pewnie z rocznika 97' - nie zdziwiłabym się) to zacznij czytać ze zrozumieniem bo pewnie Twoje zdania wykluczają się nawzajem, zacznij szanować innych bo Twoją jedyną linią obrony są obelgi zamiast argumentów. Ze strachem patrzę na postępujące odmózdzenie nastolatków.
Tak to jest, gdy rodzice kupują na Pierwszą Komunię Świętą laptopa w pakiecie z Neostradą :) No cóż, przynajmniej dzięki trollowi Natalii9711 możemy nauczyć się nieco tolerancji dla psychicznie chorych ;)
wiecie co, ja juz stracilam nadzieje ze ona jest w miare normalna... I juz nawet nie chodzi mi o to ze nie ogladala Wladcy i sie czepia, tylko o jej 'argumenty'. przeciez moja siostrzenica, ktora ma osiem miesiecy juz by cos madrzejszego wymyslila.... Z tego mozna sie tylko smiac. Rozwalila mnie z tym ze skoro juz zbieramy dla niej na slownik to moze nowy laptop.......... zal. jakby nie miala sie czym chcwalic tylko tym ze ma juz starego laptopa! szkoda ze jej sie jeszcze nie zepsul, moze by przestala sie udzielac i psuc ludziom nerwy...
Ja nie miałem nadziei od pierwszej wiadomości napisanej przez założycielkę tematu, którą przeczytałem. Wg mnie nie ma co drążyć, są ludzie i są taborety, nie urażając nikogo oczywiście ;] Tyle ode mnie, pozdrawiam :)
"a jak byś był uważny i umiał czytać to spostrzegawczo zauważyłbyś że nie oglądałam ale czy to jakiś problem że przeczytam sobie streszczenie lub opis??!"
Pisałem to z przekąsem (jeśli wiesz co to oznacza, choć pewnie nie, bo inaczej zrozumiałabyś o co mi chodziło...) Jaki jest problem w przeczytaniu streszczenia? Pomyśl czy jak masz przeczytać książkę, dajmy na "Wojna i pokój" - prawie 4000 stron, i gdy przeczytasz jej streszczenie które ma dajmy na to 20 stron, to uważasz że możesz dyskutować na temat tej książki? Uważasz że ją znasz? Tak samo Władca Pierścieni - film, który ma prawie 10 godzin. Myślisz że jak przeczytałaś jego opis, który zresztą miał pewnie 1 stronę lub mniej to możesz go oceniać i wypowiadać się na jego temat? Naprawdę, coraz bardziej gubisz się w swoich wypowiedziach. A dlaczego? Bo nie masz żadnego konkretnego argumentu na potwierdzenie tego co piszesz.
ona nie wie. jeszcze nie zebralismy wystarczajacej sumy na slownik wiec prosze, nie uzywaj takich slow bo sie biedna poplacze jak nie bedzie wiedziala o co Ci chodzi;D
A mnie powaliła Nagroda Jobla... Mistrzostwo :D Moze to zwykła literówka, ale i tak bawi ^^
Do autorki tematu: moja droga, radzę Ci przestać sie obrażac i próbować argumentować, bo Ci to zdecydowanie nie wychodzi. Poczekaj parę lat, zmądrzyj i wtedy porozmawiamy ;)
To czekanie poszło by na marne.
Do końca świata i jeszcze dłużej.
Co złego to nie ja :P
"A ja lubię Hannah Montana i chce oglądać!
i z tego co zapowiadają w tv może być całkiem niezły..
a na komentarze i tematy "dno wielkie dno choć nie oglądałem" i "1/10" to muszą pisać jakieś debile bo ja popieram autorkę tego tematu i to co tu napisała!"
Oto wypowiedź napisana przez Natalia9711 dotyczącza "Hanna Montana coś tam dalej" w temacie NIE OCENIAJCIE BEZ OBEJRZENIA"...wieje mi tu hipokryzją!
PS
Natalia 9711 wejdź na wikiedię to siędowiesz co to hipokryzja.
"cóż za mądra wypowiedź.. ;D
nie którym sie to podoba a nie którym nie.Jednakże jestem w tj drugiej grupie.Uzasadniłam to już w mojej poprzedniej odpowiedzi.
co prawda nie jestem taka żeby od razu przezywać fanów po tym co napisze to może odrobinkę ;D ale i tak mnie wkurza jak np.w szkole sie podniecają jakimiś pioseneczkami,śpiewają je,naśladują głosy.
bez przesady."
"Włatca Móch" temat HUMOR DLA IDIOTÓW
"co prawda nie jestem taka żeby odrazu przezywać fanów"
Hipokryzja i dwulicowość...aż mną telepie!
Krótko i na temat bo szkoda czasu na większe wywody biorąc pod uwagę poziom rozmowy oraz argumenty autorki: Nie oceniaj filmu którego nigdy nie widziałaś, a jeśli chcesz oceniać fabułę (jakże świetną) to są inne portale to oceniania książek.
dziewczynko nie chcę cię urazić, ale jesteś tępa jak but. Co prawda cię nie znam... aha i nie pisz mi "po co tak piszesz skoro mnie nie znasz" bo nikt nie ma prawa mi rozkazywać...
x>
Pokazałaś jaka mądra jesteś tym co odpisałaś na mój poprzedni post. A dlaczego tak napisałaś? Bo mam rację i nie wiedziałaś co innego mogła byś napisać, i tak wyszło by na moje :)
Ludzie dajcie sobie z nią spokój, ona ma prawdopodobnie jakąś niewykrytą chorobę. Hipokryzja - to napewno... Strata Waszego cennego czasu.
Pozdro. ;)
Ludzie, którzy nie lubią fantastyki NIE MAJĄ PRAWA wypowiadać się o tym filmie! To tak jakbym ja, który nienawidzę musicali i większości komedii zaczął teraz wszystkie filmy z tych gatunków równać z błotem i wystawiać 1. Bez sensu! Ty tego nie rozumiesz bo żyjesz w swoim nudnym świecie. Fantasy to dla mnie sposób na życie, patzrenie na świat z dystansu i z rezerwą, to moja miłość, pasja, do baśniowych stworów i krain, białej broni. Oddałbym wszystko by żyć w Śródziemiu czy jakimkolwiek świecie fantasy a twoje teksty są po prostu śmieszne.
Popieram przedmówcę... Jesteś po prostu żałosna. Idź oglądać High School Musical i zostam Władcę Pierścieni w spokoju...
A co ty lubisz dziewczynki w różowych ubrankach w obcasikach i chichoczące jak rasowe blondynki ??? takie filmy lubisz??? Po prostu mi cie szkoda więc nie będę wyrażała się na twój temat!!! Aha i napisze to czego nie chciałaś: po co tak piszesz skoro nie oglądałaś!!!!!
klientka ma jakas ryse na mozgu... :/
nie wiem moze jak byla mala to wypadla z wuzka...
ja poprostu nie rozumiem jak mozna oceniac film nie ogladajac go ;/
przeciez nie ocenia sie ksiazki po okladce jezeli ona w ogole rozumie co to oznacza, widocznie nie jezeli wypowiedziala sie na tym forum...
Ja pierdolę.
Powiedzcie mi, że to żart. Powiedzcie mi, że tacy ludzie jak założycielka tematu nie istnieją... Straciłem wiarę w ludzkość.
Oj są jeszcze gorsi ludzie na świecie:D
A dziewczyna, która założyła temat chce się po prostu popisać. Tylko nie wiem czym - chyba głupotą.
Po ch.ja zakładasz taki debilny temat i przyznajesz się, że filmu nie oglądałaś?? Możesz to wyjaśnić?? Czy to dla ciebie za trudne??
Pogrążasz się każdym kolejnym postem, więc najpierw dorośnij, naucz się rozpoznawać dobre filmy, a będzie dobrze i przestaniesz oglądać ścierwa typu high coś tam, czy hannnah coś tam:P
Co za dziewczyna...Z założenia najpierw się myśli potem zakłada temat na forum.Widocznie jednak niektórzy tylko piszą....xP
Ludzie... Po co zaczynać takie rozmowy na 4 strony? Przecież doskonale widać, że to tylko dziewczynka wpatrzona w te swoje hany montany. Kobieta stara się coś wam niby wytłumaczyć, niby się obraża... Po kiego grzyba wysilać się na mądre odpowiedzi i starać się jej pomóc? Już widzę jak wchodzi na allegro i szuka edycji kolekcjonerskiej Władcy Pierścieni.