nie chce nikogo urazić ale ten film jest okropny!
łee... w ogóle głupa tematyka...
co prawda nie oglądałam więc nie ocenie ale nie piszcie "po co tak piszesz skoro nie oglądałaś"
bo nikt nie ma prawa mi rozkazywać.brzydzę się takimi filmami!
Ty chyba masz wodogłowie,Brzydzisz się takimi filmami a masz w swoich ulubionych takie plastikowe,drętwe i żałosne gnioty jak hsm,hannah montana i camp rock,a nie lubisz takiego ARCYDZIEŁA.ZAL MI CIEBIE!!
A mi żal ciebie.to co wymieniasz to są świetnie filmy,a "to coś"
to mi może dupę podcierać!! i nie równa się z moimi ulubionymi.
Gniot to jesteś ty i ten film!!!
HSM i Hanna Montana lepsze od LOTR?! Jeśli to nie prowokacja, to udaj się jak najszybciej do lekarza pierwszego kontaktu, żeby wypisał Ci skierowanie do lekarza psychiatry... Choć twój stan jest tak ciężki, że najlepiej to podaj swój adres, a ktoś z forumowiczów wezwie pogotowie, to wymaga leczenia zamkniętego. Bo zdrowy być nie można, skoro się uważa, że wymienione przez ciebie produkty filmopodobne są lepsze od ekranizacji arcydzieł Tolkiena!
Jeśli nie lubisz tematu, który jest przedstawiony we Władcy, to dlaczego w ogóle wypowiadasz się na jego temat i doprowadzasz fanów LOTRa do szału? Ja nie lubię westernów i co mam zaglądać na te filmy i pisać, że ich nawet nie oglądałem, ale głupie są, bo "głupia tematyka"??? Daj sobie spokój i błagam nie pisz więcej takich bzdur, bo tracę wiarę w istnienie normalnych ludzi.
Wiesz,każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie.
i pisze co che a szczególnie gdy ktoś mnie obrazi!
I ZNOWU ZACZNĘ :
hehehehe nie mogłam ze śmiechu jak czytałam to to dziwne imię xD
kto to wymyśla w ogóle?!
i jeszcze tyle części i w kółko to ciągle leci w tv a szczególnie na TVN więc się cieszcie! dobrze że nie mam kablówki bo bym zwariowała!
aha no i westernów też nie lubię.. ;D
O rany! Wierz mi, że szanuję zawsze czyjeś zdanie, ale Twoje jest zupełnie niestosowne i NICZYM nieuzasadnione! Możesz robić co chcesz - fakt, możesz sobie pisać brednie zakładać bezsensowne tematy, ale jaki to ma sens? Poczuj różnicę między "wolnością", a byciem zwykłym trollem.
Widzę wplątano mnie tutaj :/
To nie ja pisałem. Mi się film też nie podobał, ale to jest tylko moja opinia prywatna i nie będę tu pisał tego typu komentarzy.
Nie mam również zamiaru obrażać fanów filmu. Każdy lubi to co lubi, nie moje klimaty nie oglądam, proste.
Każdy ma prawo. Ale dobrze jest podeprzeć je dobrymi argumentami. A wypowiadasz się na temat o którym nie masz (i nie chcesz mieć) bladego pojęcia.
Zamiast oglądać ogłupiacze weź się za książki. Poczytaj trochę, spoważniej i będziemy mogli porozmawiać.
Pozdr.
Boże powiedz mi gdzie sie takie debile rodzą ?
"Film jest okropny , ale co prawda go nie oglądałam"
Najbardziej żałosny komentarz jaki widziałem w tym roku.
No co! odwalcie się ode mnie w końcu!
ile razy mam pisać że każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie!!?
przecież wiadomo ze jak ktoś nie lubi takich klimatów to nie ogląda!!
na tym kończę..!
Sama się prosiłaś byśmy się Ciebie czepiali, kiedy zakładałaś ten temat. A do słów "przecież wiadomo ze jak ktoś nie lubi takich klimatów to nie ogląda!!" dodam, że nie ogląda i nie komentuje, bo nie oglądał.
No dobra dobra,ale dużo ludzi tak robi :p
ok,ok ..ale się dowiedzieliście że nie lubię takich klimatów.. ;D
Dużo ludzi tak robi? Nie, tylko internetowe trolle i prowokatorzy którzy np. przy Ojcu Chrzestnym piszą komentarze gniot i.tp a sami również nie obejrzeli filmu lub oglądali od niechcenia byle dać 1.
Dac dziecku dostęp do internetu...
Niezrozumiale dla mnie, jak można ocenić film na jeden nawet go nie oglądając? A poziom filmów HSM, Camp Rock czy Hannah Montana, która teraz niestety bardzo widoczna jest na stronie głównej portalu jest bardzo niski. To są dopiero gnioty. Ale małolaty lubią takie klimaty
i co? lepszy się odezwał! pisze mądry który ma w ulubionych np.weźmy
Requiem dla snu po który ogląda się raz a potem idzie się do baru aby dojść do siebie i bezmyślnie się patrzeć w kufel piwa a po drodze wypalić paczkę petów??
lepiej pomyśl co piszesz następnym razem!!
zabiłaś mnie swoją głupotą...
nawet nie będe wdawał się w konwersacja z Tobą dzieciaczku bo jeszcze zaczniesz porównywać high schol musical do Ojca Chrzestnego ,idź lepiej oglądać Disney Channel zamiast siedzieć i się kompromitować na forach.
Pozdrawiam :)
Nie mogłem uwierzyć, że ktoś może być aż tak tępy i pozbawiony gustu, dopóki nie wszedłem na profil autorki tematu. Popieram przedmówcę.
tak możne ktoś być tępym ale to tylko ty i twoja wioska!
sam spójrz na twój profil! w cale nie jesteś lepszy!
i chyba znowu muszę to napisać bo nie kapujecie:
ja tylko wyrażam swoje zdanie.jak wchodzę na wasze profile w "na forach"
to tez widzę co wy piszecie i wcale lepsi nie jesteście!!
Nara..
Cóż.
Aby zrozumieć LOTR, (nie czytając książki) trzeba być rozumującym.
Nie będę się wypowiadać na temat HSM kontra LOTR bo to niemądre.
Rozumiem, że komuś najzwyczajniej może nie podobać się film, ale obrażanie go i wrzucanie jego fanom żałosnych wyzwisk typu: 'tak, może ktoś być tępym ale to tylko ty i twoja wioska' albo 'żal mi ciebie' czy 'a to coś to mi może dupe podcierać i nie równa się z moimi ulubionymi'.
To kompletny egoizm - obrażać innych, a siebie nie pozwalać.
Gorsze od tego może być tylko
"nie chce nikogo urazić ale ten film jest okropny!
co prawda nie oglądałam więc nie ocenie ale nie piszcie"
to przekracza wszelkie granice.
"nie chce nikogo urazić ale ten film jest okropny!
co prawda nie oglądałam"
"Requiem dla snu po który ogląda się raz a potem idzie się do baru aby dojść do siebie i bezmyślnie się patrzeć w kufel piwa a po drodze wypalić paczkę petów?"
Umarłem...
Właśnie zobaczyłem że Star Wars też ma u niej 1, no ludzie... Naprawdę powinno się niektórym konta zablokować...
A ci takiego jest w moim profilu dzieciaczku, że uważasz iż jestem tępy, he?
Najpierw przeczytaj to co sama napisałaś w temacie jeszcze raz, się zastanów, lub najlepiej się wyloguj.
Wiesz "dzieciaczku".jakbyś pomyślał no i inni też to byś zauważył że każdy ma iny gust!! o ile myślisz..
aha do Marisa 4.
Wiesz chyba nie tylko ja nie przepadam za Harrym Potterem..
""Wojtky" też dał 2...
i co ty na to??
HP swoją drogą, nawet nie ma co porównywać do Władcy Pierścieni. Jak na razie nie potrafisz wytłumaczyć swojego głupiego postępowania, zobaczymy co jeszcze wymyślisz.
Jeszcze rozumiem, że ktoś nie ogląda filmu bo nie spodobała mu się recenzja, czy trailer. Rozumiem też gdy się tym dzieli z innymi np na forum, ale jeżeli ta osoba robi sobie jaja oceniając największe gnioty na 10 a filmu którego nawet nie oglądała na 1 to albo prowokacja albo debilizm. W tym przypadku stawiam na to drugie. Szanowna Administracja powinna usuwać konta ludziom którzy robią tak jak założycielka tematu. Szkoda, że coraz mniej jest normalnych ludzi...
Oczywiście dużo osób nie lubi Harry'ego Pottera, lecz Harry Potter był następnym podanym tu przykładem. Odniosę się troszeczkę do wypowiedzi Gimli18. Jeśli 'Władca' i 'Gwiezdne Wojny' są wg. Ciebie na 1, to zwróciłam uwagę na Pottera (film innego typu niż HSM), ale ten jest także oceniony na 1. Myślałam, że może jeden film innego typu niż 'kolorowe hity' będzie dobry.
Nie będę się wypowiadać za kogoś innego, ale gdybyś niechcący przeoczyła to użytkownik "Wojtky" tylko 5 część Harry'ego Pottera ocenił na 2, ine ocenione miały 5...być może ta część nie przypadła mu do gustu. Ja także twierdzę, iż była ona najgorsza ze wszystkich. Ale jak to powiedział "PrzemQ_3" - HP swoją drogą' :)
widzicie tak to już jest przy wielkich filmach które są ocenione wysoko powyżej 8 zawsze się znajdzie jakiś małolat , oceni najniżej, założy temat i na pisze że to gniot i w dodatku że nie widział. A potem wszyscy na nim jeżdżą jak walcem po drodze ... nasuwa się pytanie czy warto odpowiadać na taki prymitywne komentarze ? skoro i tak to nie podziała.. widzicie że autor tematu się nie poddaje i w dodatku jeszcze bardziej się pogrąża . nie wiem czy jest jakaś recepta ,żeby filmweb oczyścił się z takich użytkowników ?
"Gwiezdnych Wojen" nie oglądałem, ale "Harry Potter" (przynajmniej niektóre części) to film bardzo dobry, a LOTR to wręcz arcydzieło. Jeśli ktoś stawia ponad te dwa filmy jakieś kolorowe papki z Disney Channel to znak, że chyba naprawdę jest idiotą. Zazwyczaj jestem dość tolerancyjny co do innych gustów, ale po prostu autorka tego tematu bezczelnie obraża twórców tego arcydzieła!
Do jasnej cholery wywalcie w ogole z filmwebu ta NATALIE, bo zaraz mnie trafi szlag, i jeszcze pieprzy cos ze kazdy ma inny gust. A skoro ma inny gust i do tego nie ogladala tego filmu to nie ma prawa w ogole sie wypowiadac ani prowadzic dyskusji.(Natalie)Nawet na to nie odpowiadaj bo gadasz bez sensu byle by czas minal bo nie masz co z nim zrobic.
PS:NIE ZWAZAJCIE NA MOJA PISOWNIE BO MAM ANGIELSKI SYSTEM :D
Oczywiscie, ze kazdy moze miec swoj wlasny gust... Ale sposob w jaki oceniasz filmy jest poza jakakolwiek logika...
Nie jest po za logiką choć ty już tam nie sięgasz swoją.
pomyśl! może ja lubię takie filmy?!!
też są takie których ty nie lubisz i co myślisz że wyjadę ci z tekstem : "sposób w jaki oceniasz filmy jest poza jakakolwiek logika..."" ???????
Nie, nie mysle. Ja swoje filmy oceniam wg pewnych kryteriow, a najwazniejszym z nich jest to, czy go WIDZIALEM. Jesli nie, to nie oceniam. Proste ??. Proste.
Ale z Ciebie żałosna małolata i kto tu jest dzieckiem neo:D:D haha
Wiesz HM wg Ciebie jest "dziełem" dorównującym klasykom za jaką już jest uważana cała trylogia LOTR'a. Wsadź sobie głęboko w Twój osobisty zespół Downa wszelkie komentarze typu "Głupi film ale nie oglądałam" (w wersji skróconej).
Żeby mieć zdanie czy opinię o filmie, trzeba go zobaczyć, przeczytać recenzje, opis.Trzeba mieć choćby jakiekolwiek pojęcie o tym.Użytkowniczka nie popisała się.Jej 'opinia' brzmi co najmniej niezrozumiale.Coś w stylu:"Bardzo smakują mi pączki, są naprawdę przepyszne ale tak w sumie to ich nigdy nie jadłam".
Kwestie stanu umysłu delikwentki pozostawmy lekarzom.Oczywiście nie chcę nikogo urazić ;)
Jesteś do tego filmu źle nastawiona albo po prostu niedojrzała(nie chodzi mi o wiek) . Ale wiesz , żeby coś ocenić trzeba to obejrzeć w całości (lub w większości) , bo trailery i recenzje mogą zmylić. Źle jesteś nastawiona także do tej "tematyki" jak to napisałaś.
No ale do polubienia nikt ciebie nie zmusza.
Ludzie cie atakują , bo nie dajesz konkretnych argumentów i patrzysz na film powierzchownie.
:)