Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553041
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

niechce nikogo obrazac ale ci co wystawiaja 9 gwiazdek albo mniej filmowi władca pierscieni powrót króla powini miec zablokowane konto na filmweb taki film to tylko 10 gwiazdek zasługuje

ocenił(a) film na 9
Rafal350a

Wiem, ze prawdopodobnie będę kłócić się z trollem, ale proszę nie zakładaj tak dużo tematów na forum Władcy Pierścieni. Założyłeś około 10 ostatnich tematów z podobną treścią, która do tego jest niestety niskiej jakości. Proszę, popracuj trochę nad interpunkcją, ortografią i składnią tekstu.

Oczywiście praktycznie każdy tutaj się zgadza, że Władca Pierścieni to wielkie osiągnięcie, ale zdecydowanie nie jest to film idealny, więc jestem w stanie zrozumieć nawet 6/10, ale nawet jeśli ktoś da z jakiegoś powodu 1/10 nie należy go publicznie upokarzać i na pewno taka osoba nie zasługuje na zablokowanie konta.

ocenił(a) film na 10
hevi129

ostatnia czesc trylogii jest dla mnie prawie idealna moge jeszcze wybaczyc jak ktos da 9/10 takiemu filmowi ocena 9 tez jest bardzo wysoka ale 6/10 albi 1/10 tego nie zrozumie nigdy moze i ta osoba nie zasluguje na zablokowania konta to było w formie zartu ale jak ktos whodzi na forum władcy pierscieni powrót króla na filmweb to takiemu swietnemu filmowi powinnien dac przynajmniej ocene 7/10 minimum

ocenił(a) film na 10
Rafal350a

Ja też nie rozumiem wszystkich ocen, ale każdy ma prawo oceniać tak jak chce. Dopóki nie udzielamy znaczących opinii które bywają decydujące na różnych polach, a jedynie wypowiadamy się na forach i wystawiamy oceny, to nasza to tylko sprawa, jakie one są.

Dodatkowo ów oceny z założenia powinny być odzwierciedleniem naszego gustu - tak, żeby filmweb mógł podrzucać nam propozycje i szacować w jakim stopniu spodobają nam się inne filmy, których jeszcze nie znamy.
Tak więc gdybym z całego serca nie znosiła fantasy, może trudno by mi było dać tu 1 przez wzgląd na pracę twórców i cały ogrom wszystkiego co wyszło świetnie, a jednak czemu miałabym dać więcej niż 6/10 filmowi który kompletnie mi się nie podobał.

Każdy z nas ma prawo nie rozumieć ocen innych czy sugerować że daleko im do obiektywizmu, a jednak wymogiem wejścia na forum filmu nie powinna być pozytywna ocena. Wówczas żadni krytycy by nie istnieli a słabych filmów nie można by oceniać.
___

A słowem zakończenia; Weź proszę do serca co mówi kolega powyżej i przestań zaśmiecać to forum takimi tematami. W przeciwieństwie do niepopularnych opinii, za bezwartościowy spam konta blokują. Uszanuj więc proszę innych ludzi i nie zasypuj ich powtarzalną treścią nie wnosząca nic wartościowego. Jeden temat zawierający wszystko to, co napisałeś w tych (już zaraz zapewne) kilkunastu wystarczyłby w stu procentach.