niechce nikogo obrazac ale ci co wystawiaja 9 gwiazdek albo mniej filmowi władca pierscieni powrót króla powini miec zablokowane konto na filmweb taki film to tylko 10 gwiazdek zasługuje
Wiem, ze prawdopodobnie będę kłócić się z trollem, ale proszę nie zakładaj tak dużo tematów na forum Władcy Pierścieni. Założyłeś około 10 ostatnich tematów z podobną treścią, która do tego jest niestety niskiej jakości. Proszę, popracuj trochę nad interpunkcją, ortografią i składnią tekstu.
Oczywiście praktycznie każdy tutaj się zgadza, że Władca Pierścieni to wielkie osiągnięcie, ale zdecydowanie nie jest to film idealny, więc jestem w stanie zrozumieć nawet 6/10, ale nawet jeśli ktoś da z jakiegoś powodu 1/10 nie należy go publicznie upokarzać i na pewno taka osoba nie zasługuje na zablokowanie konta.
ostatnia czesc trylogii jest dla mnie prawie idealna moge jeszcze wybaczyc jak ktos da 9/10 takiemu filmowi ocena 9 tez jest bardzo wysoka ale 6/10 albi 1/10 tego nie zrozumie nigdy moze i ta osoba nie zasluguje na zablokowania konta to było w formie zartu ale jak ktos whodzi na forum władcy pierscieni powrót króla na filmweb to takiemu swietnemu filmowi powinnien dac przynajmniej ocene 7/10 minimum
Ja też nie rozumiem wszystkich ocen, ale każdy ma prawo oceniać tak jak chce. Dopóki nie udzielamy znaczących opinii które bywają decydujące na różnych polach, a jedynie wypowiadamy się na forach i wystawiamy oceny, to nasza to tylko sprawa, jakie one są.
Dodatkowo ów oceny z założenia powinny być odzwierciedleniem naszego gustu - tak, żeby filmweb mógł podrzucać nam propozycje i szacować w jakim stopniu spodobają nam się inne filmy, których jeszcze nie znamy.
Tak więc gdybym z całego serca nie znosiła fantasy, może trudno by mi było dać tu 1 przez wzgląd na pracę twórców i cały ogrom wszystkiego co wyszło świetnie, a jednak czemu miałabym dać więcej niż 6/10 filmowi który kompletnie mi się nie podobał.
Każdy z nas ma prawo nie rozumieć ocen innych czy sugerować że daleko im do obiektywizmu, a jednak wymogiem wejścia na forum filmu nie powinna być pozytywna ocena. Wówczas żadni krytycy by nie istnieli a słabych filmów nie można by oceniać.
___
A słowem zakończenia; Weź proszę do serca co mówi kolega powyżej i przestań zaśmiecać to forum takimi tematami. W przeciwieństwie do niepopularnych opinii, za bezwartościowy spam konta blokują. Uszanuj więc proszę innych ludzi i nie zasypuj ich powtarzalną treścią nie wnosząca nic wartościowego. Jeden temat zawierający wszystko to, co napisałeś w tych (już zaraz zapewne) kilkunastu wystarczyłby w stu procentach.