PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104383}

Władca much

Lord of the Flies
1990
7,3 17 tys. ocen
7,3 10 1 17200
6,9 13 krytyków
Władca much
powrót do forum filmu Władca much

nuda

ocenił(a) film na 1

nigdy wczesniej nie oglądałam tego filmu i bylam go ciekawa, poniewaz ksiazka bardzo mi sie podobała! ;) z niecierpiwoscia czekalam kiedy bede moga ten film obejrzec a tu... zawiodlam sie jak nie wiem... film byl tak nudnu ze tylko właściwie czekałam kiedy sie skonczy... i wogole nie trzymal sie ksiazki... pojawil sie jakis dorosly pilot ktorego w ksiazce nie bylo, ktory nagle niewiadomo jak zniknal... wogole nie bylo spotkania z tym wladca much, momentu gdy jeden z chlopcow z nim rozmawia... dla mnie ten film to kompletna pomyłka, nuda i nie polecam go...

ocenił(a) film na 8
dewa90

Ja ogbejrzałem film. Bardzo mi się podobał, być może dlatego, że nie czytałem wcześniej książki. Z tego co dowiedziałem się z Twojego komentarza to warto byłoby również książkę przeczytać ale wracając do filmu, ja się nie nudziłem, jednakże też nie był to film, który mija w mgnieniu oka. Moja ocena:8 ... głównie dla tego, że film porusza bardzo bardzo ważny temat .. Ja mimo wszystko polecam :>

ocenił(a) film na 8
dewa90

wiadomo co się stało z pilotem, jeśli się oglądało uważniej... był ,,potworem" z jaskini

ocenił(a) film na 5
edytka_wolomin

Tu się trzeba zgodzić. ;)
Założycielka tego wątku trochę się nie przyłożyła do oglądania filmu, albo wcale go nie obejrzała, skoro umknęło jej coś, co pojawiło się kilka razy w filmie. Bo jednak to wyjaśnienie co się stało ze "starszym" panem przewinęło się nie raz w filmie.