PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475937}

W chmurach

Up in the Air
2009
6,9 91 tys. ocen
6,9 10 1 91116
7,2 43 krytyków
W chmurach
powrót do forum filmu W chmurach

Miałam kilka opcji zakończenia filmu , a tak naprawde zaskoczeniem było brak konkretnego,to jakby historia wyrwana z życia bez jakichś cudownych i zaskakujących endów
Myśle , że samo zakończenie jest tak bardzo realne , że film stawia w czołówce - bez bohaterów , bez bajecznej końcówki i mądrych życiowych prawd ot tak poprostu ...
George czarujący
Vera piękna i ohhhh trudno się pogodzić , że nie zostaje ukochaną GC
myśle , że końcówka filmu która pozostawia pewną gorycz i niedosyt jest wielkim sukcesem filmu

ocenił(a) film na 8
izaguziuk_2

W pełni się z Tobą zgadzam. Gdyby nie końcówka, film byłby kolejną cukierkowa opowiastką, jakich tysiące produkuje Hollywood. Co do Clooney'a, to moim zdaniem jego najlepsza rola po Michaelu Clayton'ie. Pzdr.

ocenił(a) film na 8
izaguziuk_2

faktycznie caly film ogladalo sie naprawde przyjemnie, ale to za sprawa koncowki docenia sie film i dodaje jedno oczko do oceny

clooney zagral bardzo przekonujaco - mial swoja filozofie zycia, pojawila sie kobieta pasujaca do filozofii, pojawila sie druga - zupelnie inna - ktora mu te filozofie wywrocila do gory nogami, koniec koncow okazalo sie, ze trzeba sie trzymac swoich postanowien, bo mozna sie niezle sparzyc

Vera Farminga naprawde swietna! Moja ulubiona postac z filmu. Natomiast Anna Kendrick nie trafila do mnie tak bardzo, ale to chyba za sprawa samej roli, a nie gry aktorskiej.

"zakończenie jest tak bardzo realne"
lepiej nie mozna tego nazwac - nie da sie byc zawiedzionym zakonczeniem