PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=521206}

W ciemność. Star Trek

Star Trek Into Darkness
2013
7,1 86 tys. ocen
7,1 10 1 85568
6,4 30 krytyków
W ciemność. Star Trek
powrót do forum filmu W ciemność. Star Trek

Armata czystej rozrywki...

użytkownik usunięty

Że niby Star Trek nowy idzie w ciemność? Nie jest aż tak źle. Film jest rozświetlony akcją, humorem i pysznymi efektami specjalnymi. Fabularnie spłaszczony, może ciut za długi. Doskonała rola Benedicta Cumberbatcha - ten głos, oczy, twarz. I brawo za wręcz gejowską chemię pomiędzy dwoma głównymi bohaterami ;-) Nie ma wtopy, nie ma też rewelacji. Armata czystej rozrywki!

gejowska chemia? heh ktos tu jest kryptopedałem chyba heheh:P

Syrinx

jakim trzeba byc ZEREM, by mieć czelnosc obrażac ludzi.

diepole

jakim trzeba byc mniej niz zerem by nie umiec czytac 1. ze zrozumieniem 2. dorabiac sobie że to niby obelga? 3 ps czyzbym trafił na kolejnego kryptopedała? :P

użytkownik usunięty
Syrinx

ja nie jestem krypto-pedałem - jestem po prostu gejem i cholernie mi z tym dobrze a sama wskazówka homoerotyczna w filmie została uwzględniona z przekąsem ;-) bez nerwów, nie czuję się obrażony, czyjaś homofobia to nie mój problem ;-)

1.oczywiscie ze spokojnie lol 2. homofobia? nikt tu o homofobii no moze diepole:P ps. naciągasz mocno to co widziales w filmie;P

użytkownik usunięty
Syrinx

moja mini-recenzja, moje mini-prawo ;-) dystans czytelnik zrobi swoje ;-)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10

"I brawo za wręcz gejowską chemię pomiędzy dwoma głównymi bohaterami" gdyby nie ta szyba, w tej jednej scenie to pewnie by się pocałowali xD