PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=521206}

W ciemność. Star Trek

Star Trek Into Darkness
2013
7,1 86 tys. ocen
7,1 10 1 85568
6,4 30 krytyków
W ciemność. Star Trek
powrót do forum filmu W ciemność. Star Trek

Własnie wróciłem z kina miałem napisać recenzje ale mi sie nie chce hehe:) ale szczerze polecam ten film , ciekawczy niz 1wsza czesc, boskie efekty dzwiekowe i efekty specjalne poza skalą ! minusem moze byc jedynie to ze za malo powiedzieli o tym khanie i jego ludziach skad sie wzieli dokladniej itp za duzo gadek miedzy spockiem i kirkiem troche irytowalo to oraz jak zwykle w star trekowym swiecie walka miedzy okretami jak kot naplakal skonczyla sie zanim sie dobrze zaczeła :) ale scena wyjscia z warp pod ostrzalem BOSKA! No i oczywiscie muzyka ten utwor z poczatku z londynu z tym szpitalem dawał nadzieje na bardzo dobry i ciekawa fabułe ale abrams odszedl niestety troche od tego klimatu... wyszlo torche jakby chcial pokazac bardzo duzo ale kazali mu skrocic film o godzine :/ troche błedów fabularnych było np UWAGA spoiler : raz mowili ze sa w przestrzeni klingonow a innym razem bedac w tym samym miejscu mowia ze to strefa neutralna, raz wyskoczyli obok ksiezyca a innym razem nagle enterprise spada na ziemie a przeciez nigdzie miedzyczasie nie lecial itp. tak czy siak film bardzo dobry i z checią obejrzałbym go jeszcze raz TERAZ! ps 3D faktycznie jest najlepsze jakie do tej pory zrobiono!