PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=521206}

W ciemność. Star Trek

Star Trek Into Darkness
2013
7,1 86 tys. ocen
7,1 10 1 85568
6,4 30 krytyków
W ciemność. Star Trek
powrót do forum filmu W ciemność. Star Trek

Właśnie wróciłem z seansu i powiem tyle Film poprostu jest SUPER!!! tyle akcji tyle zrrotów akcji naprawde mistrzostwo świata. 3D efekty mnie jakoś nie zaskoczyły ale film sam w sobie jest poprostu SUPER. POLECAM!!

ocenił(a) film na 9
polishsword

Podpinam się. Film trzyma poziom 1 a wręcz moim zdaniem jest od niej lepszy. Ciągłe zwroty akcji, ciekawa fabuła, smaczny humor i masa efektów. Jak na kino rozrywkowe.... godny polecenia :)

polishsword

ooo ja czekam na premierę w Polsce :))))) A może mi coś opowiesz o tym za co John chciał się zemścić itd. :) I wszystko inne......

ELIKA_

Nie proś o spoilery. Poznanie całej fabuły filmu przed obejrzeniem go to najgorsze co można zrobić.

polishsword

mogą być spojlery
Mega niespodzianka z tą przedpremierą :D Ja też już po seansie - REWELA , na to czekałem :) Pierdnięcia w warp czuć było w żebrach, nie raz :D 3d się przydało dla paru dedykowanych scenek, które dorzuciły fajnych smaczków. Sporo nacisnęli na pokazanie rozwijającej się przyjaźni relacji Spock-Kirk , czasem aż robiło się melodramatycznie, ale jest to zrozumiałe, że gdzieś na początku historii musieli to wszystko pokazać. Nawet Nimoy dostał małą ale ważną rólkę ;)
Ogólnie rewela, trzeba obejrzeć jeszcze raz i czekać niecierpliwie na kolejną część. Oby następcy JJ'a poczuli klimat tego czadowego uniwersum.

ocenił(a) film na 6
polishsword

Też byłem wczoraj na tym w kinie w BB i powiem że film Niezły. Nie dam mu więcej niż 6. Wszystko zbyt przewidywalne, i trochę zbyt monotonne.