PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=525620}
7,1 107 tys. ocen
7,1 10 1 107200
6,6 37 krytyków
W ciemności
powrót do forum filmu W ciemności

Pieprzony celebryta i aktor żaden. Gardzę promowaniem filmu "Na ładny ryj".
Niech wraca z Adamkiem, Szycem i Karolakiem do kręcenia głupich komedii
romantycznych, do tego tylko się nadaje.

Kajzer

: D trolololo

ocenił(a) film na 9
Kajzer

Miałem napisać coś niepochlebnego, ale za aluzję do Naruto w opisie na profilu daruję ;-)

ocenił(a) film na 6
Sqrchybyk

Co, gdzie, kiedy?

Ps. Temat jest "serio, serio".

ocenił(a) film na 9
Kajzer

"Jestem walczącym marzycielem" - nie z "Naruto" to wziąłeś? Co za przypadek...

ocenił(a) film na 6
Sqrchybyk

No tak, nie wiedziałem o co ci chodzi.

ocenił(a) film na 5
Kajzer

Troll. I tyle w temacie.

ocenił(a) film na 6
wokulska

gdyby w "Klanie" grali tacy aktorzy, jak Więckiewicz, to przed telewizorami codziennie popołudniu zasiadaliby z przyjemnością najsurowsi krytycy kina polskiego

http://srecenzje.blox.pl/2012/01/W-ciemnosci.html

ocenił(a) film na 9
jakubovski

Więckiewicz długo grał w czymś podobnym - Samo Życie z Polsatu. Każdy, jak widać, musi zaczynać z niskiego pułapu :)

ocenił(a) film na 6
Kajzer

Więckiewicz gra w 5 filmach rocznie, jeszcze się wam nie znudził? Co w nim takiego wyjątkowego że wszędzie go zatrudniają? Kunszt? A może zniszczona jakąś francą gęba? Odpowiedzcie sobie sami.

ocenił(a) film na 9
Kajzer

Jeszcze nie... Za co go zatrudniają nie wiem, ale kunsztu mu nie brakuje - polecam zwłaszcza "Wszystko będzie dobrze", za które dostał swojego pierwszego Orła. Z dużą dozą prawdopodobieństwa najlepszy w tej chwili polski aktor filmowy.

ocenił(a) film na 6
Sqrchybyk

Widziałem - dobry film. Podobał mi się również w Vinci.
Ale z czasem widząc go w kolejnych, nieraz marnych produkcjach (kołysanka, Trick) zastanawiam się czym tak zachwycił Agnieszkę Holland że umieściła go w swoim "długo dopieszczanym" filmie. Jest tylu świetnych aktorów... ale jednak wzięła kogoś kto gra w 5filmach rocznie, celebrytę który dobrze się sprzedaje.

Jest wielu aktorów starej gwardii "w stanie spoczynku" tylko czekających aby zagrać u boku tak wielkiego reżysera jak Agnieszka Holland. Są też tysiące "młodych" aktorów którzy mogli by wnieść powiew świeżości do zatęchłej polskie szkoły filmowej ale jednak grzeją ławkę.
Ja się z tym nie godzę, bo jeszcze trochę a zamiast 5 będzie grał w 10 filmach rocznie. Tfu! Każdym filmie!

Kajzer

Tak z ciekawości... kogo byś widział w tej roli (jeśli nie Więckiewicza)?

ocenił(a) film na 7
deva

też jestem ciekawkto mialby zagrac

ocenił(a) film na 9
deva

Ja bym widział może Chyrę, ale Więckiewicz pasował najlepiej.

ocenił(a) film na 7
Kajzer

Ja tez nie jestem wielbicielem Wieckiewicza, ale akurat w tym filmie Agnieszka Holland poprowadzila jego postac znakomicie. Dlatego, czy to byl Wieckiewicz czy nie byl, w tym przypadku nie ma to dla mnie wiekszego znaczenia. Rezyserka wycisnela z niego to co najlepsze.

Kajzer

"Adamkem"? :D JAk już to Adamczykem :D :D :D

ocenił(a) film na 7
dzasta905

dobre ha ha ah :D