PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=525620}
7,1 107 tys. ocen
7,1 10 1 107201
6,6 37 krytyków
W ciemności
powrót do forum filmu W ciemności

No i macie. "W ciemnosci" padło w starciu z takimi Irańczykami. Jak to świadczy o wpływach "żydowskiego lobby" w Hollywood, którego sile udowadniano wszem i wobec, tu, ówdzie, wszędy i owędy? A tu: Żydzi nie przyznali "sobie" Oscara!
Ale tak sobie myśle, że znajdą się tacy, którzy tę przegraną Holland zitnnerpretują właśnie jako DOWÓD na dominację żydowską w świecie. Prawda? ;)

hauser

Ty mnie tu nie kołuj. Ustawy norymberskie były w Niemczech tam gdzie było Żydostwo. W Finlandii niczego takiego nie było, więc kompletnie zmieniłeś temat zamiast uzasadnić swoją wypowiedź.

hauser

Tak poza tym Norymberga to jedno z najpiękniejszych i najbardziej zabytkowych średniowiecznych miast Europy. Podczas wojny zniszczone. Odbudowane z takim pietyzmem jak nic w Polsce.

ocenił(a) film na 6
kowalsky20

Kazjzerka nie jest synkiem Kajzera, a ustawy norymberskie nie sa synonimem Norymergii. To chyba nie takie trudne?

ocenił(a) film na 4
hauser

Hauser to typowo żydowski nick.

Dzida_86

Hauser to taki minister w rządzie Millera.

kowalsky20

po co ta gadka jak film dno

verdidarek

po co włazisz na polskie forum niemcu z kathowitz

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wojtalek

Mam na imię Anssi a na nazwisko Soininen. Czy to jest Żydowskie nazwisko? Specjalnie dla ciebie wstawiam fotkę w avatarze. Łyso ci?

Wojtalek

Nazwisko mam po ojcu. Nie wiedziałem, że Żydzi mają blond włosy, jasną cerę i niebieskie oczy. Pokaż swoje zdjęcie cwaniaku.