PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30705}

W czym mamy problem?

Serial Mom
1994
6,9 5,7 tys. ocen
6,9 10 1 5690
7,7 9 krytyków
W czym mamy problem?
powrót do forum filmu W czym mamy problem?

srednio

ocenił(a) film na 7

groteskowo-surrealistyczna sytuacja wyjsciowa, pare fajnych gagow (jak zabijanie udzcem czy lizanie stop przez psa - tak, by 'calusienkie byly mokre' ;)), satyra na amerykanskie spoleczenstwo i jego obyczaje - brzmi niezle, ale efekt nie jest jakos specjalnie porazajacy. lubie czarny humor, ale w nieco innym wydaniu. warto jednak obejrzec, chocby dla spojrzenia kathleen turner w ostatniej scenie - pure masterpiece ;)

ocenił(a) film na 3
katrol

Nie pozostaje mi nic tylko znów (jak przy wielu innych filmach) zgodzić się ze zdaniem katrola. Może tylko ostatnie zdanie zmienię, bo według mnie lepiej wybrać jakiś inny film do oglądania jeśli się ma taką możliwość.

ocenił(a) film na 1
stysiek

Zgadzam się ze zdaniem "stysiek"
Moim zdaniem film nie jest godny oglądnięcia. Wiem napewno, że ja już go napewno drugi raz nie obejrze.
Z mojej strony dostaje 1/10 choć oczywiście wiadomo każdy ma swój gust.
Ja osobiście nie polecam. Twierdze tak jak mój poprzednik "lepiej wybrać jakiś inny film do oglądania..."

użytkownik usunięty
Kathryn_7

wyrwij sobie z rufy kij. czepiasz sie jak wesz ogona.

użytkownik usunięty
stysiek

'dopoki nie wszedlem do internetu nie wiedzialem, ze na swiecie jest tylu idiotow' (St. Lem).

katrol

a pamieta ktos moze jaki byl tytul tego musicalu... gdzie leci to "tomorrow tomorrow I'll love you tomorrow it's only a day away..." w tym momecie chyba wlasnie wykancza ja udzcem bo nie przewijala kaset ;)

użytkownik usunięty
Panna_Kitanna

annie? tak mi się wydaje, (za krótki komentarz)

ocenił(a) film na 8

Na pewno "Annie"

katrol

Ten film to najczystszy camp. Bez odpowiedniego podejśćie ciężko podchodzi. Brawa za odwagę dla TVP za emisję tak pojechanego filmu! Ostatnio "Armia Ciemnośći" a teraz "Serial Mom":) Robi się ciekawie.

Krolik_Pudding

Zgadzam się. Niektóre sceny były po prostu absurdalne. Film bardzo dobry.
Swoją drogą koncert rockowy w klubie w niedziele o 14:30 to też absurd ;) Na scenie były chyba panie z L7.

katrol

Zgadzam się z katrolem. Rewelacją ten film nie jest, ale warto obejrzec, przede wszystkim dla świetnej kreacji Kathleen Turner.

ocenił(a) film na 7
katrol

Trafny komentarz, już dziesięcioletni.

użytkownik usunięty
Beata2612

użytkownik usunięty
katrol