szkoda!!!, atak na Boga, na JANA PAWŁA II, eutanazja, zabrakło jeszcze księdza geja albo pedofila
J**bie mnie już ten Twój kościół, katolicyzm, papież i moralny gorset. W tym kraju żyją różni ludzie i wszyscy mają prawo decydować jaką sztukę wybierają i tworzą, kiedy chcą umrzeć i do kogo się modlić. Mam dosyć tego lamentu uciśnionych cenzorów. Wy poszkodowani przez świat katolicy najgłośniej krzyczycie, najwięcej wymagacie i na wszystkim chcecie kłaść cenzorskie łapska. Nawet nie mam zamiaru wysilać się na grzeczność.
no właśnie - wszyscy mają prawo decydować a ty mi tego odmawiasz mały palikocie, sex jest do czasu, w końcu ci zgnije
nie wiesz ze wszyscy muszą robić i myśleć tak jak sobie to jakiś skarlały umysł sobie wymyśli w imię jego dowartościowania, żeby mu dopamina strzeliła że przynależy do jakiejś grupy?
A co to? Nie można atakować Boga albo JANA PAWŁA II? Oczywiście, że można!
Dzięki za reklamę, sięgnę po film. :)
tak właśnie ale nie mogę poprawić już. Zobaczyłem i uważam, że jest b. dobry ale w drodze do Oskara Polowanie jest lepsze.
a propos „W kręgu miłości”.. muzyka bluegrass świetna.. dodaje filmowi mocy..
natomiast „Polowanie” dla mnie również jest arcydziełem.
Spłyciłeś ten film oj spłyciłeś. trzeba go uważnie oglądać i słuchać. To był wielki bunt skrzywdzonego człowieka. To były mocne słowa. Ten film miał skłonić do przemyśleń. A poza tym 1 ???? Tylko za to ? Film genialny w każdym calu.