fabuła troche tak jakby oparta na 'Taken' z Liamem Neesonem ale generalnie spoko film na wieczór
:)
może się czepiam, ale co takiego mogło przypominać fabułę "Taken", na pewno myślisz o tym filmie ??
1. byly agent/policjant
2. troska o córkę
3 porwanie córki
4 ściganie za córką
5. rozwalenie 'gangu' w tym przypadku akurat chodzi o dragi a nie o handel kobietami
wystarczy? :)
mocno naciągane, zwłaszcza, ze porwanie córy w tym filmie to mały epizod, który tak naprawdę nic nie zmienia w filmie a w Taken było to całym motorem filmu. Troska o córkę ?? w takim razie np. horror Obecność także ma fabułę jak Taken bo tam matka troszczyła się nawet o kilka córek ;) Ściganie za córką - ostatnia krótka scena... oj dobra niech Ci będzie :) naszło mnie na czepianie się :) ale jak dla mnie powstało setki filmów (wcześniej i później niż Taken) w których mógłbym przytoczyć Twoje punkty i wcale a wcale nie są one podobne do Taken, tak jak i ten film ;) Nie zmieni to oczywiście faktu, że Homefront to kawał fajnego, rozrywkowego kina na wieczór ;)
zgadzam się,że jest dużo filmów o takiej bądź podobnej tematyce,jednak tak jak juz napisalam, od razu co przyszlo mi na mysl po obejrzeniu tego filmu to skojarzenie z Taken :) pozdrawiam
w sumie moje czepianie nic ciekawego nie wniosło, a mogło Cie tylko wkurzyć :) przepraszam i również pozdrawiam :)
'spoko' i 'całkiem całkiem' i dajesz 9? to nie wiem jak oceniasz film,który ci się mega podoba