PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663115}

W obronie własnej

Homefront
2013
6,9 53 tys. ocen
6,9 10 1 53091
5,2 11 krytyków
W obronie własnej
powrót do forum filmu W obronie własnej

trailer

ocenił(a) film na 7

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qe6Viz3Jw3Q

użytkownik usunięty
Expendable91

czy to nie jest przypadkiem trailer do tego filmu? http://www.filmweb.pl/film/Hummingbird-2013-639250

ocenił(a) film na 7

o kurde! sory pospieszyłem się. zobacyzłem H na poczatku i zaraz tutaj wlazłem. dzięki za info!

ocenił(a) film na 7
Expendable91

No zapowiada się ciekawie ale to jest chyba zwiastun filmu tego co dał Najemnik ?

ocenił(a) film na 7
bradock

tak

ocenił(a) film na 7
Expendable91

A jak myslisz , za kilka lat jak bedzie oceniany Statham ? W sensie czy może stać taką legendą ,ikoną kina akcji jak Stallone czy Schwarzenegger ? Jeden znajomu z filmwebu mówił mi że nie ,bo jednak Sylwek i Arni krecili filmy akcji kiedy była bardzo duża moda na takie kino ,typu Rambo ,Terminator ,Komando czy Cobra .Wiadomo era VHS ,nasze dziećiństwo itp Choć wiadomo dzisiaj Jason kreci najlepsze filmy akcji , ma ich już dużo ,jest znany i lubiany .W sumie numer Jeden w kinie akcji dziś .A jak ty uważasz ?

ocenił(a) film na 7
bradock

myśle że będzie dobrze oceniany ale napewno nie przebije legend kina akcji. on sam to powiedział

ocenił(a) film na 7
Expendable91

.Ok ,Statham jest idealny do kina akcji ,na pewno jest lepszy aktorsko od Chucka ,Stevena co umożliwia mu granie w innych gatunkach ,a bić też potrafi się przyzwoicie .

użytkownik usunięty
bradock

Niestety ale Statham chyba skończy jak Seagal czy Van Damme, jeśli dalej będzie grał wyłącznie w filmach sensacyjnych i kryminalnych bardzo podobnych do siebie.

ocenił(a) film na 7

Na razie jeszcze nic nie wiadomo ,może zagra w innych ciekawych filmach ,zresztą kiedyś i tak skończy jak Van Damme czy Seagal bo w końcu kiedyś widownia ,publiczność znudzi się nim ,przeje się .Tak jak Van Damme albo Seagalem .

użytkownik usunięty
bradock

ja to go nie widzę w innym gatunku niż sensacja, jakby zagrał teraz w typowej komedii dużo by u mnie stracił.

Expendable91

Polka gra ze Stathamem? To się nazywa integracja międzynarodowa. ;-p

użytkownik usunięty
karoman4

tak czy siak trzeba obejrzeć, ze stathamem nigdy za wiele :)

A dziś w Biedronce były filmy z nim. Akurat zakupiłam sobie ''Protektora''. Ale widziałam, że był też ''Blitz'', no i Ex2.

użytkownik usunięty
karoman4

słyszałem że ex2 miało być za 19.99.

No i tak było. Sama dziś kupiłam i dałam 20 zł bez grosza.

użytkownik usunięty
karoman4

na początku chciałem kupić ex2 ale wole poczekać na wersję reżyserską.

Reżyserską też sobie kupię. ;-)

ocenił(a) film na 7
karoman4

Kasiu !!!! Zbanowali konto S -F _Lover !!!! Co za szkoda !!!!

bradock

A słyszałeś, że ktoś podrabiał jego konto? Ten ktoś miał nick SF_lover <--- z małej litery ''L''. No i Heavy Metal zgłosił to nawet na forum filmweb i nie wiem, czy coś zrobili w tej sprawie. A może nie zbanowali jego tylko tego użytkownika, który podszywał się pod SF_Lover.

ocenił(a) film na 7
karoman4

Wiem że ktoś podrabiał jego konto ,bo wczoraj przeczytałem wiadomość tego delikwenta i wiedziałem że to jest podróbka .Heavy tak nie pisze ,w sensie tak obrzydliwym .(Jeśli czytałaś to wiadomość to wiesz o co chodzi ) .Rok temu w marcu przez zbanowaniem go też kilku frajerów podrabiało jego konta ,ubaw był aż po pachy .Nie wiedziałem czy do niego pisze czy do kogość innego .Miałem ci tego nie pisać ale ufam ci mocno to powiem ci że on ma jeszcze jedno konto działające na filmweb ,mówił mi że to jego kumpla .Ale nikomu tego nie mów ,ok .

bradock

Jednym z tych frajerów był pewnie pan paszat, fan Gibsona i źródło informacji dotyczących życia tego aktora. Jestem prawie pewna, że tym razem to też była jego sprawka.

ocenił(a) film na 7
karoman4

Możliwe .Trzeba porządek z tym Gibsonowcem zrobić w końcu !

użytkownik usunięty
bradock

a to on jeszcze żyje ?

Tak, m.in. jako Browitt.

bradock

Trzeba wezwać ekipę Barney'a Rossa, by zrobili z nim porządek. ;-)

użytkownik usunięty
karoman4

przydałoby się ;)