czy to nie jest przypadkiem trailer do tego filmu? http://www.filmweb.pl/film/Hummingbird-2013-639250
o kurde! sory pospieszyłem się. zobacyzłem H na poczatku i zaraz tutaj wlazłem. dzięki za info!
No zapowiada się ciekawie ale to jest chyba zwiastun filmu tego co dał Najemnik ?
A jak myslisz , za kilka lat jak bedzie oceniany Statham ? W sensie czy może stać taką legendą ,ikoną kina akcji jak Stallone czy Schwarzenegger ? Jeden znajomu z filmwebu mówił mi że nie ,bo jednak Sylwek i Arni krecili filmy akcji kiedy była bardzo duża moda na takie kino ,typu Rambo ,Terminator ,Komando czy Cobra .Wiadomo era VHS ,nasze dziećiństwo itp Choć wiadomo dzisiaj Jason kreci najlepsze filmy akcji , ma ich już dużo ,jest znany i lubiany .W sumie numer Jeden w kinie akcji dziś .A jak ty uważasz ?
myśle że będzie dobrze oceniany ale napewno nie przebije legend kina akcji. on sam to powiedział
.Ok ,Statham jest idealny do kina akcji ,na pewno jest lepszy aktorsko od Chucka ,Stevena co umożliwia mu granie w innych gatunkach ,a bić też potrafi się przyzwoicie .
Niestety ale Statham chyba skończy jak Seagal czy Van Damme, jeśli dalej będzie grał wyłącznie w filmach sensacyjnych i kryminalnych bardzo podobnych do siebie.
Na razie jeszcze nic nie wiadomo ,może zagra w innych ciekawych filmach ,zresztą kiedyś i tak skończy jak Van Damme czy Seagal bo w końcu kiedyś widownia ,publiczność znudzi się nim ,przeje się .Tak jak Van Damme albo Seagalem .
ja to go nie widzę w innym gatunku niż sensacja, jakby zagrał teraz w typowej komedii dużo by u mnie stracił.
A dziś w Biedronce były filmy z nim. Akurat zakupiłam sobie ''Protektora''. Ale widziałam, że był też ''Blitz'', no i Ex2.
A słyszałeś, że ktoś podrabiał jego konto? Ten ktoś miał nick SF_lover <--- z małej litery ''L''. No i Heavy Metal zgłosił to nawet na forum filmweb i nie wiem, czy coś zrobili w tej sprawie. A może nie zbanowali jego tylko tego użytkownika, który podszywał się pod SF_Lover.
Wiem że ktoś podrabiał jego konto ,bo wczoraj przeczytałem wiadomość tego delikwenta i wiedziałem że to jest podróbka .Heavy tak nie pisze ,w sensie tak obrzydliwym .(Jeśli czytałaś to wiadomość to wiesz o co chodzi ) .Rok temu w marcu przez zbanowaniem go też kilku frajerów podrabiało jego konta ,ubaw był aż po pachy .Nie wiedziałem czy do niego pisze czy do kogość innego .Miałem ci tego nie pisać ale ufam ci mocno to powiem ci że on ma jeszcze jedno konto działające na filmweb ,mówił mi że to jego kumpla .Ale nikomu tego nie mów ,ok .
Jednym z tych frajerów był pewnie pan paszat, fan Gibsona i źródło informacji dotyczących życia tego aktora. Jestem prawie pewna, że tym razem to też była jego sprawka.