PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5521}

W sieci zła

Fallen
1998
7,3 49 tys. ocen
7,3 10 1 49032
6,2 13 krytyków
W sieci zła
powrót do forum filmu W sieci zła

Zdecydowanie film godny polecenia!!!! Trzyma w napięciu,a końcówka mmm palce lizac;)

ocenił(a) film na 8
radexw33

Właśnie końcówka jest sknocona bo mimo kilku strzałów kot nie uciekł z pod chaty, troche to naciągnięte.

ocenił(a) film na 9
Shambler

znawca zachowań wszystkich kotów :)

ocenił(a) film na 8
DoBronek

Ciebie nie znam a wiem że sam byś spieprzał.

ocenił(a) film na 9
Shambler

nie oceniaj sytuacji tylko przez pryzmat swój i swojego kota... :)

ocenił(a) film na 8
DoBronek

Ja oceniłem film, ty ocniłeś mnie, więc zastanów sie kto tu ocenia przez pryzmaty. Wdzisz jak łatwo dałes się zwerbować we własną prymitywną zagrywke.

ocenił(a) film na 9
Shambler

nie gorączkuj się tak, nie oceniam cię. Przyczepiłeś się szczegółu w filmie (naprawdę zupełnie niesłusznie) i zarzucasz przez to naciągane zakończenie. Kot mógł uciec, mógł się nie ruszać z miejsca ze strachu, a mógł zupełnie nie zareagować, jak to kot :)

ocenił(a) film na 8
DoBronek

Tak pewnie nie ruszał sie i przeczekał by wyjść w idelnym momencie, dokładnie tak jak go nauczyli w wojsku. Na jakim ty swicie zyjesz ? przejdz sie do lasu to zobaczysz że wszelka dzika zwierzyna bedzie daleko od ciebie zanim wydasz jakikolwiek dźwięk, a co dopiero serie strzałów.

ocenił(a) film na 9
Shambler

skąd pewność człowieku z lasu że to dziki kot ? :) kot żołnierz? nie wiem do czego się odnosisz... ok, mniejsza z tym, zakończę walkowerem dyskusję o fundamentalnym problemie tego filmu, uciekającym kocie. Masz racje, kiepski kot, kiepski koniec, zaraz mu zmienię na 3 (przynajmniej za dobry początek).

ocenił(a) film na 8
DoBronek

Kot był dziki, domowic by sobie nie poradził w takich warunkach. Jak dla mnie żaden fundamentalny problem, zwyczajnie psuje całokształt świetnego firmu.